Афилиейт програма на GainRock

Афилиейт програма на GainRock

Участването в афилиейт програми може да е времеемко – намираш някаква, създаваш си профил в нея (като чакаш понякога за одобрение).

Често афилиати (хора, които промотират даден продукт/услуга срещу възнаграждение) трябва да участват в множество програми, за да имат най-добър избор (за себе си и за своите клиенти/последователи).

За това – когато попадна на афилиейт програма, която е агрегатор (съдържаща в себе си множество програми/оферти за промотиране), то аз „веднага си отварям ушите“.

В тази статия ще Ви представя именно такава програма – тази на gainrock.com

Какво представлява афилиейт програмата на Gainrock?

Чрез програмата на Gainrock може да промотирате четри на брой програми.

Това са: програмите на Links managment, Megenet, Adsy и самия Gainrock.

За всяка от трите програми ще напиша отделна статия-отзив, но какво трябва да знаете от сега за тях: чрез Links managment e услуга за създаване на линкове към сайтове, Меgenet e платформа за монетаризация на сайтове чрез реклами, Adsy е платформа, която свърза собственици на сайтове с други такива – едните могат да създават платени публикации за другите.

Всяка от програмите предоставя повече от невероятни възможности за печалба.

За това – те ще заслужат отделни статии в pasivendohod.net (докато статиите се създадат – то може да ги прегледате и чрез gainrock.com).

Афилиейт програмата на gainrock.com e напълно безплатна (за присъединяване).

Изплащането на заработеното чрез сайта става чрез Пейпал (като има възможност, ако имате желанието да прехвърлите и средствата, за да ги харчите, към Linksmanagement (като получите 30 процента бонус на прехвърлената сума) или Adsy).

След регистрация – имате може да започнете незабавно да промотирате програмите (няма нужда от одобрение).

Една от най-страхотните функции на gainrock.com е, че има двустепенна афилиейт програма (повече за този вид програми може да прочетете тук) – Вие ще печелите по 30 процента от това, което хората, които Вие сте привлекли като нови афилиати са спечелили (без това да се отразява на тях).

Да, прочетохте правилно – ще печелите от това, което хората, които сте привлекли изкарват.

Регистрацията към Gainrock.com може да стане от тук.

Връзките, които виждате в тази статия – това са моите реферални линкове.

След успешната регистрация – за която е нужна само електронна поща, чрез менюто в Gainrock може да генерирате своите реферални линкове и да ги пращате като съобщения в Скайп, постове в Линкедин и Фейсбук, да инсталирате банери с тях или да ги пращате като прости връзки.

Ако станете активен афилиат на Gainrock и наберете много афилиати – то може „с лекота“ да се сбогувате с настоящата Ви работа. Понеже може да създадете много сериозен пасивен източник на доходи.

Разбира се, горното казано е мечта, ала ако се потрудите – не виждам защо да не си докарвате доходи, при това без да полагате впоследствие усилия.

Може да промотирате Gainrock по всички възможни начини. И на всякакви езици.

Финални думи относно афилиейт програмата на Gainrock

Да се намери двустепенна афилиейт програма не е никак лесно.

А тя да е и агрегатор – т.е. да съдържа в себе си други афилиейт програми, това е още по-трудно.

Дори и да намерите – не всички са с толкова щедри комисионни.

Аз разгледах в предишна статия програмата на jvzoo.com. (Повече за нея може да прочетете тук).

Дори и тя не предлага такива комисионни, каквито предлага gainrock.com

Едва ли мнозина българи са чували са програмта на Gainrock, ала ако има такива и те прочетат тази статият – какво е Вашето мнение?

Темата остава отворена за всякакъв тип въпроси, коментари или забележки.

Ако статията Ви е харесала – споделете я в социалните мрежи. Вижте и другите статии, които съм написал в pasivendohod.net.

В статията има реферални линкове, понеже считам, че разгледаните афилиейт програми може да са от полза на моите читатели. Аз никога не бих препоръчал само и единствено заради евентуална комисионна. Но ако направите регистрация чрез мен и аз спечеля нещо – то заработеното ще бъде инвестирано в развитието на този сайт (и популяризирането на неговата мисия).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по

Как да постигнете пасивен доход
Разни

Как да постигнете пасивен доход: 10 идеи, които ще ви помогнат

  В нашия модерен свят, където финансовата стабилност е от съществено значение, все повече хора се интересуват от начини за постигане на пасивен доход. Пасивният доход представлява приходи, които продължават да се генерират дори след като спрете активно да работите за тях. Това е мечтата на много хора – да