Афилиейт програма на GainRock

Афилиейт програма на GainRock

Участването в афилиейт програми може да е времеемко – намираш някаква, създаваш си профил в нея (като чакаш понякога за одобрение).

Често афилиати (хора, които промотират даден продукт/услуга срещу възнаграждение) трябва да участват в множество програми, за да имат най-добър избор (за себе си и за своите клиенти/последователи).

За това – когато попадна на афилиейт програма, която е агрегатор (съдържаща в себе си множество програми/оферти за промотиране), то аз „веднага си отварям ушите“.

В тази статия ще Ви представя именно такава програма – тази на gainrock.com

Какво представлява афилиейт програмата на Gainrock?

Чрез програмата на Gainrock може да промотирате четри на брой програми.

Това са: програмите на Links managment, Megenet, Adsy и самия Gainrock.

За всяка от трите програми ще напиша отделна статия-отзив, но какво трябва да знаете от сега за тях: чрез Links managment e услуга за създаване на линкове към сайтове, Меgenet e платформа за монетаризация на сайтове чрез реклами, Adsy е платформа, която свърза собственици на сайтове с други такива – едните могат да създават платени публикации за другите.

Всяка от програмите предоставя повече от невероятни възможности за печалба.

За това – те ще заслужат отделни статии в pasivendohod.net (докато статиите се създадат – то може да ги прегледате и чрез gainrock.com).

Афилиейт програмата на gainrock.com e напълно безплатна (за присъединяване).

Изплащането на заработеното чрез сайта става чрез Пейпал (като има възможност, ако имате желанието да прехвърлите и средствата, за да ги харчите, към Linksmanagement (като получите 30 процента бонус на прехвърлената сума) или Adsy).

След регистрация – имате може да започнете незабавно да промотирате програмите (няма нужда от одобрение).

Една от най-страхотните функции на gainrock.com е, че има двустепенна афилиейт програма (повече за този вид програми може да прочетете тук) – Вие ще печелите по 30 процента от това, което хората, които Вие сте привлекли като нови афилиати са спечелили (без това да се отразява на тях).

Да, прочетохте правилно – ще печелите от това, което хората, които сте привлекли изкарват.

Регистрацията към Gainrock.com може да стане от тук.

Връзките, които виждате в тази статия – това са моите реферални линкове.

След успешната регистрация – за която е нужна само електронна поща, чрез менюто в Gainrock може да генерирате своите реферални линкове и да ги пращате като съобщения в Скайп, постове в Линкедин и Фейсбук, да инсталирате банери с тях или да ги пращате като прости връзки.

Ако станете активен афилиат на Gainrock и наберете много афилиати – то може „с лекота“ да се сбогувате с настоящата Ви работа. Понеже може да създадете много сериозен пасивен източник на доходи.

Разбира се, горното казано е мечта, ала ако се потрудите – не виждам защо да не си докарвате доходи, при това без да полагате впоследствие усилия.

Може да промотирате Gainrock по всички възможни начини. И на всякакви езици.

Финални думи относно афилиейт програмата на Gainrock

Да се намери двустепенна афилиейт програма не е никак лесно.

А тя да е и агрегатор – т.е. да съдържа в себе си други афилиейт програми, това е още по-трудно.

Дори и да намерите – не всички са с толкова щедри комисионни.

Аз разгледах в предишна статия програмата на jvzoo.com. (Повече за нея може да прочетете тук).

Дори и тя не предлага такива комисионни, каквито предлага gainrock.com

Едва ли мнозина българи са чували са програмта на Gainrock, ала ако има такива и те прочетат тази статият – какво е Вашето мнение?

Темата остава отворена за всякакъв тип въпроси, коментари или забележки.

Ако статията Ви е харесала – споделете я в социалните мрежи. Вижте и другите статии, които съм написал в pasivendohod.net.

В статията има реферални линкове, понеже считам, че разгледаните афилиейт програми може да са от полза на моите читатели. Аз никога не бих препоръчал само и единствено заради евентуална комисионна. Но ако направите регистрация чрез мен и аз спечеля нещо – то заработеното ще бъде инвестирано в развитието на този сайт (и популяризирането на неговата мисия).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по