Какво е влогър

Kакво е влогър

Влогването може да е чудесен начин да презентирате себе си и/или своя бизнес в Интернет.

Но какво е влогването? Какво е влогър?

Това е една от моите статии, в които ще пиша за един основополагащ термин.

Какво е влог?

При влогът съдържанието е основно във видео формат.

Видео клип с различна дължина, който е посветен на нещо.

Когато говорим за влогване, то говорим за регулярно създаване на видеа, в които влогърът (да речем Вие или някаква организация) говори на дадена тема или ревюира даден продукт услуга.

Влоговоте са изключително популярен начин даден човек да присъства в Интернет.

Популярните влогъри може да създават изключително голяма и лоялна аудитория.

Какво е влогър?

Изхождайки от горно написаното – влогърът е лице, което се е посветило регулярно да публикува видеа, в които говори на определени теми.

Някои влогъри създават съдържание и в други формати – като пишат в свой блог и/или участват като диктори  и в поудкасти.

Може ли да се печели като влогър?

Да, стига дадения влогър да достига до определен брой зрители на месец, то той/тя би могла да печели от това, правейки го даже в своя кариера.

Как влогъртите печелят?

Влогъртите (стига да отговарят на условията на конкретния канал за споделяне на видеа) могат да печелят от показалите се реклами в някой от популярните канали за споделяне на видеа.

Аз съм написал статии за някои от тях като:

Друг популярен метод (стига влогърте да са достатъчно популярни) е печеленето на средства като инфлуенстъри; може да видите за повече информация моята статия „Как да печелим като инфлуенсър в Инстаграм чрез shoutcart.com“

Влогърите може да печелят сериозни средства и като промотират дадени продукти/услуги чрез реферален или афилиейт маркетинг.

Тези влогъри, които са привлекли лоялна аудотория може да печелят и като продават свой собствен мърч.

Финални мисли относно какво е влогър

Влогърите са популярни лица, които създават редовно определен тип съдържание във видео формат.

Някои от тях са толкова популярни, че буквално печелят невъобразими средства, давайки на своята аудотория едно наистина завладяващо съдържание.

Всеки може да започне свой влог – като основен „рупор“ (или допълнителен).

И за това не са нужни кой знае какви средства.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по