Как да печелим от попълване на анкети в Интернет – реален пример и готова стратегия

Как да печелим от попълване на анкети в Интернет

Много хора са ме питали – може ли човек да печели чрез анкети в Интернет?

До този момент все още се питам какъв е правилния отговор – да им кажа като трол „не, не може“ или „може, но зависи“.

Причината отговора да е такъв е много прост – човек може да печели в Интернет от анкети в зависимост от това, където живее.

Вижте – зад всяка анкета, която съществува трябва да има някого, който е платил за нея – т.е. някой да се интересува да събере определен тип информация от даден род потребители.

Обикновено това са компании, които оперират извън България и тяхната цел е да съберат информация за много голям пазар – например за САЩ, Великобритания и т.н. Според мен не съществува сайт, който да поддържа български език (като език на сайта) и да плаща за анкети, които да са на български език и да кажем – за българска аудитория, която пък е базирана в България. Ще се радвам някой да ме опровергае. Но последните няколко години, ако съм научил нещо, то е да съм невероятно добър с Google. И мисля, че знам какво говоря.

Няма логика те да харчат пари (при условие, че съществуват толкова много безплатни начини за набиране на информация), за да научат мнението на даден човек от България. Тук и пазарът е просто прекалено малък за повечето род стоки (било то паради по-бедни потребители, било то поради по-малък брой потребители).

За това, за да се печелят пари чрез попълване на анкети трябва:

Метод първи за печелене на пари чрез сайта Swagbucks (за българи в чужбина)

Трябва просто да се базирани в някоя голяма държава – по възможност САЩ, Канада, Австралия и т.н. Но колкото по-голяма, толкова по-добре. Звучи адски гадно и несправедливо, но това е единствения вариант.

Може ли да се излъже, че живеете там?

Може би има такъв начин. Но все пак хората, които плащат, за да им се събира информация не биха се доверили на сайтове, които с лекота може да им пробутват непроверена информация. За това тези сайтове са внедрили съответната технология. Дори и да намерите начин да заобиколите това (аз няма да Ви давам подсказки), то си помислете над следното.

Повечето статии, които съществуват на английски език включват метода на попълването на анкети като страничен доход или още по-живописно казано – beer money, пари за бира, почерпка. Повечето хора изкарват към сто-двеста долара максимум на месец от това.

Знам, че повечето читатели биха ми казали: „Ей, брат, ми то баба ми като е работила в ТКЗС над тридесет години и сега тя взима двеста и нещо лева пенсия“. Знам, че това е така.

Но само си помислете – нечестно изкараните пари никога не носят полза.

Ако сте базирани в голяма държава – там заплащането е почасово и много е вероятно да изкарвате много повече, отколкото да попълвате анкети онлайн.

Все още се навити?

То тогава Ви трябва да използвате надежден сайт. Един от тях, който ще разгледам в настоящата статия е Swagbucks

Сайтът е на английски и чрез него може да попълвате платени анкети на английски.

Освен анкети – сайтът предлага така наречения cashback (кешбек), ако пазарувате чрез него в някой големи компании като Тhe home depot, Best buy, Lowe’s и т.н.

Пазаруването не струва нищо допълнително – тъкмо напротив, чрез тази програма ще Ви възнаградят, че сте пазарували чрез сайта, той просто Ви връща част от комисионната, която компанията, в която сте пазарували е му е отчислила.

Всяко едно действие чрез сайта генерира специални точки – тези точки могат да се обменят за карти за пазаруване в Амазон или карти за Paypal (а от там – можете да си дръпнете парите към Вашата банкова сметка). Разбира се – картите за Paypal са по-скъпи, отколкото картите за директно пазаруване в Амазон.

Но както казах – тази част от статията е специално насочена към българи, които живеят в чужбина. А за тези, които са тук – трябва да прочетат и текста по-долу.

Метод втори за печелене на пари чрез Swagbucks (за българи в България)

Е, разбрахме, че сайта е предимно насочен за хора, които живеят другаде. Но не може ли нещо да се направи? Без мамене?

Разбира се, че може!

Swagbucks има програма, която се нарича „Реферирай и спечели / Refer & Earn“. Чрез нея Вие може да каните хора чрез специален линк – Referral link . Всеки, който се регистрира чрез Вашия линк на сайта – вие печелите по 10 процента от това, което той ще спечели, при това завинаги!

Знам, че мнозина не осъзнават какво току-що споделих с тях току-що, а то може да промени живота им!

Повтарям – Вие ще спечелите по 10 процента от заработеното от всеки, който се запише чрез Вас. На него това не му коства нищо – тези 10 процента си Ви дава сайта.

Пак Ви е трудно да осмислите написаното?

Да кажем, че чрез Вашия referral link Вие добавите 100 души. Всеки от тях – изкара през годината по 100 долара. Те е ще генерират вкупом 10 000 долара. Вашата комисионна ще 1000 долара! Хиляда долара! А ако наберете повече хора? Ако са 1000 души? Това е 10 000 долара комисионна – почти две годишни минимални български заплати! А 10 000 души?

Няма лимит на това, което ще изкарате! Едни от най-успешните хора, които познавам –  богати чрез Интернет са такиваименно чрез подобни методи – да препоръчват нещо, което не струва буквално нищо (като цена) за потребителя и го обогатява.

По-този начин, ако рекламирате Swagbucks – чрез постове в социалните мрежи, чрез статии, чрез видеа. На всички езици, които владеете. То потенциала за печалба е меко казано огромен.

Разбира се – не трябва да постъпвате глупаво и да спамите големи групи във Фейсбук. Освен че това няма да помогне – може да си треснете забрана („бан“) на акаунта Ви в социалната мрежа, така и потенциална забрана на профила ви в Swagbucks.

Наместо това – сложите си вашия Referral link на профила си в Туитър. Ако владеете испански – напишете статия на испански. Идеята е – бъдете креативни в начина си до достигане до хората.

Ако владеете чужди езици и знаете сайтове, които разрешават подобни обяви – пуснете обява за Swagbucks.

Идеята е да не нарушавате никакви правила.

Сайтът е напълно безплатен за регистрация. Вие просто трябва да добавяте хора – не се изисква да продавате каквото и да било.

Сайтът е напълно надежден и всеки ден чрез него се генерират средства. Идеята е част от тези средства завинаги да останат Ваш пасивен доход.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on pocket
Pocket
Share on odnoklassniki
OK
Бизнес идеи в сферата на услугите
Разни

Бизнес идеи в сферата на услугите

Не са малко и хората, които търсят (поне при проверка с най-популярните инструменти за SEO) повече информация за бизнес идеи в сферата на услугите. Аз съм написал много материали, които гравитират около тази тема. За това реших да ги резюмирам в тази статия. Защото обслужващия сектор често е един от

Какво е хостинг?
Създаване на уебсайт/блог

Какво е хостинг?

Какво е хостинг? Редица хора, които желаят да стартират свой сайт/блог в Интернет започват своето проучване с този въпрос. И това не е случайно. Изборът на качествен хостинг е от съществено значение за дадения дигитален ресурс, както ще прочетете по-долу. В тази статия аз реших да напиша мой отговор на