Как да печелим от правопис (на английски)? Grammarly (Грамърли) афилиейт

Как да печелим от правопис

Възможно ли е да се печели от правопис на английски? Да, в настоящата статия ще Ви покажа как.

Какво е Grammarly?

Grammarly (Грамърли) е софтуер, който може да подобри написан от Вас текст на английски като подчертае всички грешки, които сте направили (наборни, пунктуационни), дори може да Ви предложи стилистични подобрения.

Grammarly (Грамърли) освен това предлага и проверка за платиатство – Plagiarism Checker, която може да е полезна за редактори, ичители, предподаватели в университет.

 

Специален софтуер е разработен и за потребилите на Андроид/IOS:

Android – https://grammarly.go2cloud.org/aff_c?offer_id=315&aff_id=58917

IOS – https://grammarly.go2cloud.org/aff_c?offer_id=313&aff_id=58917

Освен, че е наличен онлайн чрез сайта, софтуерът може да бъде използван като притурка (екстеншън) в Google Chrome. Има и добавка (add – on) за офис пакета на Майкрософт.

Какви са ползите от Grammarly?

Хубавото на Grammarly e, че базовите му функции са напълно безплатни. Просто е нужно да се регистрирате.

Софтуерът има и платена версия – така наречения Premium и Bussines план, които надграждат функциите.

Платените версии са съответно 11.66 долара и 12.50 долара на месец.

Ако сумата Ви звучи скъпа, ето какво се получава за нея: проверка за плагиатство, постоянство в спелуването и пунктуацията,  нови възможности за подобряване на текста чрез препоръки за граматика, стил и т.н.

Та, ако сте собственик на блог/сайт, който има английска версия, то само проверката за плагиатство ще Ви се отплати обратно – тъй като ще може да проверявате закупените от Вас текстове (ако давате работа на външни изпълнители).

Безплатният и Premium плана са за един потребител, а Bussines – за 3+.

Добре, как можем да печелим от Grammarly?

Като станете негов афилиат.  Към момента на писане на тази статия аз се регистрирах като какъв.

И ето какво предлага компанията:

  • за всяка безплатна регистрация, която се извърши чрез Вас Вие получавате по 0.20 цента.
  • за всеки потребител, който премине или закупи Premium plan чрез Вас – Вие получавате 20 долара.
  • бисквитката, която бива генерирана чрез Вашите линкове има 90 дневен период на съхранение
  • ако натрупате сто долара и напишете статия за сайта, в която има линк/банер, то получавате еднократен бонус от 25 долара (за „добре дошли“)

Регистрацията става от тук: https://www.grammarly.com/affiliates.

Всяка регистрация се разглежда от член на сайта. И отнема ден,два за да бъдете одобрени. Дали можете да бъдете одобрени, ако нямате собствен сайт? Не знам. Моят отговор е, че по-скоро не можете, но нищо не пречи да опитате.

Сайтът изпраща пари чрез директен банков превод в щатски долари. Аз използвах витруалната ми банкова сметка в сайта за разплащания Payoneer. Ако използвате тази връзка и откриете свой акаунт, то може да получите 25 долара бонус, когато чрез акаунта си получите поне 1000 долара.

Повече за този сайт може да прочетете тук.

Финални мисли

Моето мнение е, че Grammarly e един много хубав продукт, който е незаменим за английскоговорещи хора.

В статията съм използвал линкове, които ако бъдат използвани – както казах, може да генерират малка комисионна от 0.20 цента. Или повече – ако решите да използвате платената версия.

Аз съм ги вмъкнал (линковете – б.а.) – не заради идеята, че ще спечеля нещо, а защото наистина продуктът е добър. А и има и безплатна версия.

Преди обичах да се шегувам, че най-разпространеният език в света е лошия английски. Възползвайте се от това. Може да спечелите много добри пари чрез Grammarly. Ако привлечете 1000 човека, който впоследствие преминат към платен план – то Вие ще спечелите 20 000 долара!

Както винаги – може да оставите своя коментар, въпрос или забележка!

Споделяйте написаното с Вашите приятели и познати – това е най-сигурния начин, чрез който може да помогнете за развитието на този сайт (ако мисията му Ви е допаднала)!

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по

Как да постигнете пасивен доход
Разни

Как да постигнете пасивен доход: 10 идеи, които ще ви помогнат

  В нашия модерен свят, където финансовата стабилност е от съществено значение, все повече хора се интересуват от начини за постигане на пасивен доход. Пасивният доход представлява приходи, които продължават да се генерират дори след като спрете активно да работите за тях. Това е мечтата на много хора – да