Как да печелим пари от телефона си

Как да печелим пари от телефона си

Несъмнено темата „Как да печелим пари от телефона си“ има доста голям потенциален интерес. Това показват повечето инструменти за проучване на ключови думи в търсачките.

До сега в pasivendohod.net аз съм ревюирал доста възможности за припечелване на средства в Интернет.

За това реших да компилирам информацията в настоящия материал, с уговорката, че понякога телефона може да е помощно средство – да държите връзка чрез сайтовете (да речем) с клиентите, за които работите на свободна практика. Разбира се, ще се постарая първо да представя възможности, които могат да се вършат удобно само с телефон.

Печелете пари от телефона си чрез попълване на анкети и кешбек чрез Swagbucks

Swagbucks.com е един от най-големите международни сайтове, които са посветени на попълването на анкети, получаването на кешбек (част от стойността на направена покупка онлайн).

След като направите напълно безплатна регистрация – имате възможност да създадете профил с Ваши данни, на чиято база да получавате анкети (в зависимост кои езици говорите, къде се намирате, какъв е Вашия пол, какви са доходите Ви и т.н.). Всяка попълнена анкета Ви дава определено количество точки. Тези точки може да се обменят за подаръчни карти (gift cards), дори и за пари, които може да се преведат на Вашия PayPal акаунт.

Ако тази възможност за печелене на средства по телефона Ви е заинтригувала, то Ви съветвам да прочетете моята статия „Как да печелим от попълване на анкети в Интернет – реален пример и готова стратегия„, в която говоря повече за Swagbucks.

Печелете пари от телефона си чрез попълване на анекети в Deadalus Online

Друг сайт, в който може да се попълват анекти  срещу заплащане е Deadalus Online.

И тук регистрацията е напълно безплатна.

След като дадено лице създаде профил, то то/тя може да получава подходящи анкети. Всяка попълнена анкета носи точки, а тези точки може да се обменят за пари.

Ако тази възможност за печелене на средства по телефона Ви е заинтригувала, то пак Ви съветвам да прочетете моята статия „Попълване на анкети срещу заплащане в Deadalus Online„, в която говоря повече за Deadalus.

Печелете пари от телефона си, съкращавайки линкове чрез Adfly

Всички знаем, че линковете (връзките), които препращат към страниците на сайтове може да са доста дълги (съставени от доста знаци). Понякога, в различни социални платформи или другаде имаме ограничение на броя знаци. А и публикуването на дълги линкове не е „прегледно“.

Платформи като Ad.fly хем разрешават този проблем, хем дават възможност да се припечелят допълнително средства, защото при кликане на създаден линк се пуска първо реклама (като така наречените вигнетни реклами на Гугъл, които се показват между зареждането на страници).

Регистрацията на Adf.ly e напълно безплатна.

Освен че можете да печелите пари, съкращавайки линкове, то може да печелите, привличайки и други хора към платформата (така наречения реферален маркетинг)

Ако тази възможност Ви заинтригува, то прочетете моята статия „Как да печелим пари от съкращаване на линкове„.

Печелете пари от телефона си, продавайки бележки

Ако сте от този тип студенти, които могат да правят бележки, докато са в лекция на по-голям телефон/таблет, то може да продавате тези бележки, ползвайки различни платоформи.

Разбира се, тази възможност е за хора, които учат в по-големи университети, които са ситуирани в Западна Европа, САЩ, Канада и т.н.

Но ако искате да научите повече за тази възможност, то може да прочетете моята статия „Идея за печелене на пари като студент – продажба на бележки, записки от лекции“.

Fiverr – един от най-големите сайтове за фрийланс, идеален за намиране на работа от вкъщи

Fiverr (произнася се Файвър) е един от най-големите сайтове за намиране на дистанционна работа. Неговото име идва от простата концепция, на която е базиран – регистрирани лица предлагат за фиксирана цена (като минимума е 5 долара, неотчитайки комисионните) определена услуга, която трябва да бъде доставена за фиксиран период от време. Например: написване на статия от 500 думи, която да бъде доставена до три дни.

Oсвен предлагане на услуги, сайтът има и секция-пазар, в която клиенти могат да въвеждат свои изиксвания за извършване на услуга, а фрилансърите (в зависимост от своите умения) могат да наддават.

Във Файвър могат да се предлага почти всичко, което може да бъде направено с компютър. Като: дизайн, програмиране, озвучане, редактиране на видео и т.н.

Може да се регистрирате напълно безплатно в сайта, ползвайки тази връзка (ако пък закупите някоя услуга след като се регистрирате на сайта и ползвате тази връзка, то аз ще спечеля малка комисионна.).

Файвър има и специална апликация, която работи на Android.

Ако искате да разберете повече за Fiverr, то може да прочетете следната моя статия: Как да печелим пари на свободна практика чрез сайта за фрийланс fiverr.com

Truelancer – индийският сайт за фрийланс, който също помага при намиране на работа от вкъщи с компютър

Truelancer е индийска платформа, която работи на същия принцип като Файвър.

Тя даже предлага бонус за онези бизнеси, които поръчат услуги чрез нея (бонусът е част от закупената услуга).

Може да се регистрирате на Truelancer, ползвайки този линк. Регистрацията е напълно безплатна.

Ако пък искате да научите повече, то може да прочетете моята статия“ „Как да печелим пари на свободна практика чрез сайта truelancer„.

Peopleperhour – сайтът за фрийланс, с който може да бъде намерена работа от вкъщи с компютър

Peopleperhour.com е платформа за фрийланс, която е подобна на Fiverr и Truelancer.

Единственият й недостатък (според мен) е, че тя изисква фрилансърите да са по-активни. Ако не може да си намерите работа чрез нея – и не си плащате за премиум регистрация, то след известно време безплатния Ви профил ще бъде замразен.

Но въпреки това – ако си търсите работа от вкъщи с компютър, то трябва да знаете за нея.

Може да прочетете моята статия за нея: Как да печелим пари чрез сайта за свободна практика Peopleperhour

 

Upwork – може би най-големия сайт за работа от вкъщи с компютър

Upwork е може би най-големия сайт, в който има работа от вкъщи с компютър.

Ако наистина искате да работите професионално дистанционна работа, то това е сайта за Вас. Сайтът има и специална апликация за телефон/

Един от малкото недостатъци, които съм чул, но не мога да потвърдя е, че сега по-трудно биват одобрявани нови профили на фрилансъри (аз имам много стара регистрация, която не ползвам, но тогава бях одобрен).

Upwork дори има свой софтуер, който регистриралите се фрилансъри може да ползват при извършването на проектите (техния мониторинг).

За да не правя продробно описание на сайта, ще Ви кажа да прочетете моята статия за сайта: Фрийлансърството като форма на трудова реализация. Сайтът за работа Upwork

Freelancer.com – също голям сайт за работа от вкъщи с компютър

Freelancer.com е гигант съшо като Upwork. Но регистрирането е по-лесно (и от там има по-голяма конкуренция). Някои от предлаганите услуги (като озвучаване да речем) съвсем спокойно могат да бъдат извършвани от телефон. Или най-малкото може да наддавате за повече проекти, докато сте движение.

Ако решите да ползвате сайта, то може да ползвате тази връзка, за да се регистрирате (регистрацията е напълно безплатна. Ако решите да закупите нещо, то аз ще спечеля малка комисионна).

Ако пък искате да научите нещо повече първо, то започнете с моята статия: Дистанционна работа чрез freelanceer.com

Freelance.bg – българският сайт за работа от вкъщи с компютър

Ако международните платформи за фрийланс работа не са Вас, то може да проучите българския сайт за работа от вкъщи с компютър freelance.bg.

Повече за сайта може да прочетете в моята статия „freelance.bg – българския сайт за дистанционна работа„.

Freeup.net – премиум платформата за работа от вкъщи с компютър

Freeup.net е платформа, която обещава, че работещите с нея може да печелят от 5 до 75 долара на час.

Така че процесът на одобряване е по-тежък, отколкото при другите платформи.

Може да прочетете повече за този сайт, прочитайки моята статия „Сайтът за дистанционна работа freeup Печели от 5 до на 75 долара на час.

Печелете пари от телефона си чрез Yandex Toloka – сайтът за изпълнение на микрозадачи

Yandex Toloka е малко позната услуга на руския гигант Яндекс, с която може да се изпълняват за пари задачи, като да се анотират картинки и т.н.

Просто трябва да си направите регистрация, да попълните езиковите Ви умения – и може да получвате малки задачи, които може да се заплащат от няколко цента до няколко долара.

Регистрацията е напълно безплатна.

Ако пък искате да научите повече, то може да прочетете моята статия „Печелене на пари чрез изпълнение на задачи на Яндекс Толока (Yandeks Toloka)„.

Печелете пари от телефона си чрез Amazon Mturk -сайтът за изпълнение на микрозадачи

Amazon Mturk е услуга на щатския гигант Амазон. Тя работи на същия принцип като Яндекс Толока, но одобрението на профила е по-трудно.

Ако все пак се интресувате да научите повече, то може да прочетете моята статия: Как да печелим пари, изпълнявайки микро задачи чрез сайта Mturk

Финални мисли относно kак да печелим пари от телефона си

С представените сайтове може да припечелят допълнително средства.

Разбира се – ако работата на по-малък екран Ви дразни или е невъзможно да правите това, което искате да извършвате (да речем – да пишете статии), то може да съвместявате и телефона, така и персоналния Ви компютър.

Разбира се – в pasivendohod.net съм написал много повече примери, които да Ви вдъхновят, ако искате да печелите от Интернет. Силно Ви препоръчвам да посърфирате из блога.

Ако имате въпроси, коментари – оставете ги под статията. Аз се стремя да отговорявам на всички запитвания.

 

Ако сте харесали pasivendohod.net, то може да ми помогнете, споделяйки някой от качените материали в социалните мрежи. Или може да харесате моята страница във Фейсбук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по