Как да печелим пари чрез логота, видеa и макети

Как да печелим пари чрез логота, видеa и макети

Ако сте сте чудили как да печелите чрез логота, видео, макети, то настоящата статия е за Вас.

Запознайте се с Renderforest

Renderforest е интернет сайт, чрез който може да правите свои собствени видеа, логота, макети, има даже възможност да направите собствен сайт или landing page.

Регистрацията на сайта е напълно безплатна. Нужен Ви е само емейл адрес (като може да се регистрирате и по Ваш избор чрез Вашите профили във Фейсбук или Gmail.)

Сайтът е наличен на следните езици: английски, португалски, испански, немски, френски, японски, турски, руски, арабски, арменски.

Чрез Renderforest може да създавате свои собствени лога, видеа, макети, дори да качите свой собствен сайт или landing page.

Базовите функции са напълно безплатни, като има и платени функции.

Заплащането може да стане чрез абонамент (заплатен на наведнъж) или на продукт.

Логота чрез Renderforest

С безплатния вариант на Renderforest може да създавате неограничено количество логота, които са с ниско качество на изображението.

Чрез платените варианти (на абонамент – Amateur, Pro , Popular и Agency) може да се създават съответно неограничени логота с високо качество на изображението във формати PNG (за Amateur), както и (векторни) SVG и PNG за останалите видове абонаментни планове. При най-скъпите планове – Popular и Agency може да получите и насоки за брандиране.

Макети чрез Renderforest

С безплатния вариант на Renderforest може да създадете неограничено количество макети (на тениски и други повърхности), които да са с ниско качество на изображението.

Ако си платите  съответния абонаментен план, то можете да правите по 7, 20, 50, неограничено количество на месец.

Видеа чрез Renderforest

Ако искате да правите видеа чрез Renderforest, то пак имате няколко варианти.

Чрез безплатния абонаментен план може да създавате неограничено количество видеа в 360p формат. Те могат да са до 3 минути (като дължина). И всички ще имат воден знак от сайта. При създаването им може да ползвате ограничено количество музика, която е достъпна на сайта.

 

Ако сте с платен абонамент (в зависимост от кой вид), то ще можете: да създавате до 7HD720 (за Amateur), 20 HD720 (за Pro), 60 HD720 или 30 HD1080 (за Popular) и неограничено количество HD1080 за Agency.

Дължината на видеата е съответно до 5 минути, до 15-минути, до 30 минути, до 60 минути.

С всеки платен план имате достъп до музика от сайта, която може да ползвате.

И водните знаци се премахват – при Amateur и Pro се махат тези на HD видеата (ако направите 360p – пак ще има воден знак), докато при Popular и Agency няма воден знак на никой вид видео.

Уебсайтве чрез Renderforest

Пак в зависимост от използвания абонамент чрез Renderforest може да имате свой собствен сайт.

Чрез безплатния може да създадете свой сайт, като използвате субдомейн на Renderforest.

A aко си плащате – то можете да имате от 1 до 3 сайта (при плана Agency), като използвате свой собствен домейн.

Какво трябва да знаем, ако ще плащаме в Renderforest?

Ако решим да платим, то може да плащаме на абонатен принцип или на продукт.

Всички функции, които изброих може да се плащат на абонатен принцип, който макар и по-скъп като крайна цена (като се сумират всички месеци) излиза по-евтино, ако решим да пазаруваме по-евтино на парче (ала по-често).

Всеки абонаментен план се удължава автоматично, така че ако искате да прекъснете да плащате, то трябва да го откажете в края на неговия период.

Може да изберете (ако закупите абонаментен план) как да бъдете таксувани – наведнъж или месец по месец.

Ако изберете месец по месец – излиза доста по-скъпо.  Например Amateur е 9.99, ако платите за една година (общо 119.88), а месец по месец е 39 долара.

 

Как можем да печелим чрез Renderforest?

Аз вече написах няколко статии – как можем да печелим пари от видеа в Ютуб, как можем да печелим пари от дизайн на предмети в Интернет.

Ако използваме Renderforest би ни излязло значително по-евтино, ако бихме пазарували нещата от друг дизайнер.

Винаги има и опцията да изработваме и за други хора (които не се чак толкова претенциозни).

Ако пък имате бизнес от дома – и искате да имате свой сайт в Интернет, то пак може да го направите много евтино или безплатно чрез сайта.

Разбира се – преди някой да е казал, че с подобни билдъри (сайтове-строители) е много трудно впоследствие да оптимизираме сайт за търсачките – то сте прави. Моята гледна точка е, ако имате малък сайт и чрез него искате да достигнете до аудитория/клиенти от Вашия роден град – да кажем нещо от сорта eltehnikpleven, то можете да го сторите.

Aко искате да стигнете до аудитория от цяла България (и извън нея), то тази функция няма да Ви е много полезна.

Друг вариант, чрез който може да печелите от Renderforest е като промотирате самия сайт. Линковете, които виждате, че съм сложил в статията са именно такива. Ако решите да се регистрирате и да ползвате платена услуга, то аз ще спечеля малка комисионна.

Финални мисли

Renderforest е един много добър вариант за хора, които искат да създават логота, видеа, макети или собствени сайтове, а нямат много големи познания в тази област.

Всичко е drag and drop – влачи и дръпни, улеснено е максимално. Разбира се – ако искате нещо наистина професионално, то може да се насочите към продуктите на Adobe.

Но и чрез Renderforest може да се създаде нещо прилично.

При условие, че базовите функции са безплатни – нищо не Ви пречи да проверите за какво става въпрос.

Както винаги – така и този път може съм отворен за всякакви въпроси, коментари или забележки.

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по