Как да се възползваме от най-добрия сайт за кешбек в България - onlinepromo.bg

Как да се възползваме от най-добрия сайт за кешбек в България – onlinepromo.bg

И в предишни статии съм говорил за „магията на кешбека“.

За тези, които чуват за пръв път тази дума – това са програми за лоялност, при които купувач на даден продукт/услуга получава обратно част от тяхната закупена стойност.

Как се получава това на практика? Нима има нещо безплатно (че и платено) на този свят?

Това се получава, понеже сайтовете за кешбек често работят като промоутъри. И ако някой закупи чрез тях – те решават да дадат част от комисионната на регистриралите се чрез тях. Нещо като „win-win““ ситуация –  взаимноизгодна за всички участници в търговския оборот.

Може би аз понякога прекалявам, като промотирам предимно компании и начини на печелене на пари, които са за хора, които говорят чужди езици. Нима няма нещо, което да не е подходящо за България?

За щастие – в света на кешбека, за България – има.

Това е сайтът onlinepromo.bg.

Toй е изцяло български и на него има компании, които всички познаваме (и можем да пазаруваме от тях).

За мнозинството от българи – всеки лев от семейния бюджет е много важен.

Когато пазаруваме – защо не се замисляме, че всеки лев, който харчим е важен? Защо да не взимаме същевременно най-доброто за нашите пари, за възможно най-добрата цена?

Чрез onlinepromo.bg можем да направим тъкмо това.

Регистрацията е напълно безплатна.

И не само.

Като се регистрираме и потвърдим нашия профил – получаваме десет лева бонус.

Минималната стойност, която можем да изтеглим е 20 лв.

Как сайта може да изплати натрупания кешбек – това може да стане чрез Еконт, чрез превод в Пейпал или на банковата Ви сметка.

Освен кешбек, понякога на сайта има и ваучери за намаление (така наречените coupon code, промо код, код за остъпка). Те могат да се ползват за допълнителна отстъпка.

Както казах по-горе – чрез сайта може да се получава отстъпка от доста магазини. Някои от тях са: Алиекспрес, Букинг, Даихман, Хиполенд и много, много други. Към момента на писане на настоящата статия компаниите, които са регистрирани са 243.

Ако определим, че всяка година харчим около 1000 лв за дрехи, обувки, електроника, козметика и т.н., то и при средна стойност на кешбека (който варира) на 2.5, то ще си върнем 25 лева.

Което – както и да го погледнем, си е 25 лева. Не ни коства нищо, да почнем да правим пазаруването по правилния начин.

За хората, които пазаруват от името на други хора (в моя град бе популярно на времето хора да поръчват неща от Спортсдайрект), то те може да спестят доста пари.

От бюрократична гледна точка – кешбека представлява интересен феномен.

За това, скъпи читатели, нека Ви поставя следното „домашно“, което се надявам Вие да отговорите чрез поставяне на коментар.

Какво представлява кешбека според Вас? Това търговска отстъпка ли е (предвид, че го получите от сайта, не от търговеца)?

Защото – ако е доход (макар че това звучи абсурдно), то той трябва да се декларира.

За това ще се радвам на Вашите въпроси, коментари и забележки.

Между другото – прегледайте и другите статии, които са качени на този сайт.

Ако Ви харесат – то споделяйте ги с Вашите приятели, близки и роднини. Това е най-сигурния (а и безплатен) начин, чрез който Вие може да помогнете за развитието на този сайт.

В настоящата статия има линкове, които, ако ги ползвате и се регистрирате чрез тях, то аз ще спечеля малка комисионна. Благодаря Ви за това. Всички постъпления ще бъдат използвани за развитието на pasivendohod.net

 

Споделете тази публикация
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Трябва ли да деиндексираме таговете, архивните страници, категориите от нашия сайт?
Трябва ли да деиндексираме таговете, архивните страници, категориите от нашия сайт?

Структурата на даден сайт е от много важно значение за търсачките (добрата структура винаги носи SEO полза). За това мнозина собственици на сайтове се питат:

Прочетете повече »
Защо стартирането на блог може да е от полза на Вашата кариера?
Защо стартирането на блог може да е от полза на Вашата кариера?

Нерядко мнозина специалисти подценяват възможностите, които предлага Интернет като технология. И не си задават въпроса: „Защо стартирането на блог може да е от полза на

Прочетете повече »