Кешбек в България – onlinepromo.bg

кешбек

И в предишни статии съм говорил за „магията на кешбека“.

За тези, които чуват за пръв път тази дума – това са програми за лоялност, при които купувач на даден продукт/услуга получава обратно част от тяхната закупена стойност.

Как се получава това на практика? Нима има нещо безплатно (че и платено) на този свят?

Това се получава, понеже сайтовете за кешбек често работят като промоутъри. И ако някой закупи чрез тях – те решават да дадат част от комисионната на регистриралите се чрез тях. Нещо като „win-win““ ситуация –  взаимноизгодна за всички участници в търговския оборот.

Може би аз понякога прекалявам, като промотирам предимно компании и начини на печелене на пари, които са за хора, които говорят чужди езици. Нима няма нещо, което да не е подходящо за България?

За щастие – в света на кешбека, за България – има.

Това е сайтът onlinepromo.bg.

Toй е изцяло български и на него има компании, които всички познаваме (и можем да пазаруваме от тях).

За мнозинството от българи – всеки лев от семейния бюджет е много важен.

Когато пазаруваме – защо не се замисляме, че всеки лев, който харчим е важен? Защо да не взимаме същевременно най-доброто за нашите пари, за възможно най-добрата цена?

Чрез onlinepromo.bg можем да направим тъкмо това.

Регистрацията е напълно безплатна.

И не само.

Като се регистрираме и потвърдим нашия профил – получаваме десет лева бонус.

Минималната стойност, която можем да изтеглим е 20 лв.

Как сайта може да изплати натрупания кешбек – това може да стане чрез Еконт, чрез превод в Пейпал или на банковата Ви сметка.

Освен кешбек, понякога на сайта има и ваучери за намаление (така наречените coupon code, промо код, код за остъпка). Те могат да се ползват за допълнителна отстъпка, когато пазаруваме чрез интерент.

Както казах по-горе – чрез сайта може да се получава отстъпка от доста магазини. Някои от тях са: Алиекспрес, Букинг, Даихман, Хиполенд и много, много други. Към момента на писане на настоящата статия компаниите, които са регистрирани са 243.

Ако определим, че всяка година харчим около 1000 лв за дрехи, обувки, електроника, козметика и т.н., то и при средна стойност на кешбека (който варира) на 2.5, то ще си върнем 25 лева.

Което – както и да го погледнем, си е 25 лева. Не ни коства нищо, да почнем да правим пазаруването по правилния начин.

За хората, които пазаруват от името на други хора (в моя град бе популярно на времето хора да поръчват неща от Спортсдайрект), то те може да спестят доста пари.

От бюрократична гледна точка – кешбека представлява интересен феномен.

За това, скъпи читатели, нека Ви поставя следното „домашно“, което се надявам Вие да отговорите чрез поставяне на коментар.

Какво представлява кешбека според Вас? Това търговска отстъпка ли е (предвид, че го получите от сайта, не от търговеца)?

Защото – ако е доход (макар че това звучи абсурдно), то той трябва да се декларира.

За това ще се радвам на Вашите въпроси, коментари и забележки.

Между другото – прегледайте и другите статии, които са качени на този сайт.

Ако Ви харесат – то споделяйте ги с Вашите приятели, близки и роднини. Това е най-сигурния (а и безплатен) начин, чрез който Вие може да помогнете за развитието на този сайт.

Има ли алтернативи на onlinepromo.bg?

Има, разбира се. Някои от тях са български сайтове. За в бъдеще планирам да направя отделни ревюта на тях.

Ако обаче Вие пазарувате предимно от големи, международни електронни магазини, то алтернатива за Вас е Swagbucks.

Аз съм написал отделна статия за този сайт, която може да прочетете тук.

В настоящата статия има линкове, които, ако ги ползвате и се регистрирате чрез тях, то аз ще спечеля малка комисионна. Благодаря Ви за това. Всички постъпления ще бъдат използвани за развитието на pasivendohod.net

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по