Печели от покупка на самолетни билети и нощувки чрез Travelpayouts

Печели от покупка на самолетни билети и нощувки чрез Travelpayouts

Дори и да имате свой собствен сайт, който е посветен на самолетни билети или пътешествия/нощувки в различни неща по света не е лесно да печелите от афилиейт маркетинг.

Наскоро аз написах статия за сайта Tripadvisor – как е например трудно да бъдете одобрен за афилиат.

За щастие има и други алтернативи – и една от тях е Travelpayouts.

Какво е Travelpayouts?

Travelpayouts e афилиейт сайт, чрез който може да интегрирате функция да се продават билети/нощувки чрез търсачка на Вашия собствен сайт.

Как става това ли?

Чрез напълно безплатна регистрация (която не изисква одобрение) Вие веднага може да влезете в сайта.

От там, в секция „Main“ – основни Вие имате достъп до афилиейт програмите на Аviasales/Jetradar и Hotellook.

Като кликнете на някоя от програмите – имате възможност да „вържете“ Вашия сайт чрез API.

Комисионните на тези две програми са повече от щедри – при Hotellooks Вие ще имате 50 процента комисионна, при продължителност на бисквитката 30 дни (т.е. ако някой кликне на Ваш линк/потърси хотел чрез Вас, то в рамките на 30 дни, ако направи плащане, то Вие ще вземете комисионна). При Aviasales/Jetradar условията са същите.

Освен тези две програми, до които имате достъп веднага, то чрез Travelpayouts може да кандидаствате за редица други програми (които се изисква одобрение) като FlexBus /нискотарифни автобусни билети/ (за САЩ), trip.com, kiwi.com, kayak, booking.com, Rail Europe, Blablacar, Agoda и др.

Чрез Travelpayouts може даже да поръчвате курсове (за Ваша сметка) или да ползвате услуги (като ползвате намаление).

Звучи интересно – какво трябва още да знам за travelpayouts?

Програмите Aviasales/jetradar и Hotellook са руски.

Разбира се, това не ги прави непременно по-лоши от други програми.

Въпросът е – на който не мога да Ви отговоря е дали цените, които се „показват“ са винаги най-ниските (както знаете цените на билетите зависят понякога от страната, в която те ще бъдат закупени).

Програмите имат  интерфейс на следните езици – руски, чешки, индонезийски, немски, британски английски, немски, италиански, испански, японски, португалски, френски, малайски.  Така че не би било проблем да се ползват от мнозинството хора на планетата.

Най-лесният начин, чрез който може да се провери дали цените се разминават, ако бъдат потърсени от различни места чрез VPN. За услугата VPN съм написал следната статия, като съм направил отзив на компанията Namecheap. В нея може да намерите линк, чрез който първия месец да е напълно безплатен.

И както казах по-горе – скачването на Вашия сайт с програмите на Travelpayouts е доста лесно. Moже да изгледате следния клип в Ютуб, който е качен от компанията (както може и да видите всички нейни видеа).

Финални мисли

Афилиейт програмите, които са свързани с летене или правене на нощувки може да са много трудни от гледна точка на прием в тях.

С travelpayouts и хора, които нямат толкова утвърдени сайтове може да започнат.

Линковете, които са ползвани в сайта и сочат към Travelpayouts са реферални. Ако се регистрирате чрез мен, то аз ще печеля малка комисионна от Вашите реализирани продажби, без това да се отразява по какъвто и да е начин за Вас.

Темата, както винаги е отворена за всякакъв вид дискусии – оставете Вашите коментари, въпроси или забележки. Ще се радвам, ако мога да Ви отговоря.

Ако написаното Ви се е харесало – то споделете го в социалните мрежи. Така този сайт ще се развие още повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on pocket
Pocket
Share on odnoklassniki
OK
Сигурни пари от Интернет
Съвети (наръчници) относно как да правим пари в Интернет

Сигурни пари от Интернет

Интересът към ключовата дума „сигурни пари от Интернет“ е доста голям, поне в търсачката Гугъл. За съжаление обаче информацията, която може да бъде открита на по-предни позиции въобще не отговаря на направеното търсене. В pasivendohod.net аз съм написал доста статии, в които говоря за различни начини на печелене на пари

Balkan.auction - бивш Auction.bg - българският сайт за търгове
Проверени сайтове за правене на пари

Balkan.auction – бивш Auction.bg – българският сайт за търгове

Дълго се двоумях дали напиша ревю за balkan.auction – бивш auction.bg (произнасян като аукцион.бг). Той е един от най-добре познатите сайтове за търгове в България. Защото е все едно да пиша за други добре познати сайтове – като olx.bg или базар, но тук имаме функционалност за наддаване (търг). Какво може