Работа от вкъщи за майки

Работа от вкъщи за майки

В редица мои статии аз написах за различните възможности за работа онлайн, за това реших да „синтезирам“ настящата статия за работа от вкъщи за майки.

Чрез тези сайтове – може да бъде намерена дистанционна работа. Разбира се – приветствам интересуващите се да прочетат и другите статии на блога ми (а те са над 200). В тях също може да се намерят много модели за печелене на средства (онлайн или офлайн).

Yandex toloka – сайта за микроздачи

Yandex toloka е услуга на руския интернет гигант Yandex (Яндекс). Регистрацията е напълно безплатна. И всеки – в зависимост от посочените езикови умения може да изпълнява малки задачи (микрозадачи), като например да прави отзиви на текстове. Като всяка задача може да бъде заплатена (от няколко цента до няколко десетки цента). По-подробна статия за Яндекс Толка може да прочетете тук.

Swagbucks – сайта за микрозадачи, попълване на анкети, кешбек

Swagbucks e един от най-популярните сайтове на Запад за изпълнение на микрозадачи, попълване на анкети, както и получаване на кешбек (ако се направи покупка при определени популярни онлайн търговци). Регистрацията на сайта е напълно безплатна. По-подробна статия за Swagbucks – може да прочетете тук.

 

Fiverr – сайтът за фрийланс

Fiverr (произнася се Файвър) е популярна платформа за фрилансъри (специалисти на свободна практика). На нея те могат да продават определени свои умения на фиксирана цена и условия за доставка (например: да напишат статия от 500 думи за един ден за 20 долара). Има и  опция да наддават за конкретни клиентски запитвания за редица проекти. Регистрацията е напълно безплатна. По-подробна статия за Fiverr (Файвър) може да прочетете тук.

 

Upwork (Ъпуърк) – сайтът за фрийланс

Upwork е популярна платформа за фрилансъри (специалисти на свободна практика). На нея те могат да наддават за определени проекти, които са публикувани от клиенти. Регистрацията е напълно безплатна. Сайтът има и разработен софтуер, чрез който фрилансърите да записват какво са свършили (правейки снимки на екрана) По-подробна статия за Upwork като форма на трудова реализация може да прочетете тук.

Peopleperhour – сайтът за фрийланс

Peopleperhour е популярна платформа за фрилансъри (специалисти на свободна практика). На нея те могат да наддават за определени проекти, които са публикувани от клиенти. Регистрацията е напълно безплатна.  По-подробна статия за Peopleperhour може да прочетете тук.

 

Truelancer – сайтът за фрийланс

Truelancer е популярна индийска платформа за фрилансъри (специалисти на свободна практика). На нея те могат да наддават за определени проекти, които са публикувани от клиенти. Регистрацията е напълно безплатна.  По-подробна статия за Truelancer може да прочетете тук.

Freelancer.com – сайтът за фрийланс

Freelancer.com е популярна платформа за фрилансъри (специалисти на свободна практика). На нея те могат да наддават за определени проекти, които са публикувани от клиенти. Или да продават своите услуги на фиксирана цена. Регистрацията е напълно безплатна. По-подробна статия за Freelancer.com може да прочетете тук.

Freeup – сайтът за фрийланс

Freeup е премиум сайт за фрийланс. Ако Ви одобрят – може да печелите от 5 до 75 долара на час. Може да прочетете статията ми за повече информация.

Freelance.bg- българския сайт за фрийланс

Freelance.bg e българския сайт за фрийлас. Може да прочетете статията ми за повече информация.

Печелене като диктор на аудиокниги в Амазон

В статията ми как да печелите пари като диктор (четец) чрез Амазон може да прочетете как може да превърнете „гласа си“ в своя кариера.

Печелене от микрозадачи на сайта на Амазон – Mturk

В статията ми kак да печелим пари, изпълнявайки микро задачи чрез сайта Mturk може да прочетете как да изпълнявате задачи на сайта на Амазон Mturk.

Изпълняване на задачи на Taskrabit

Ако живеете в някоя от страните, които се поддържа услугите на Taskrabit – то може да печелите, изпълнявайки задачи (като пазаруване, помагане със сглобяването на мебели от Икеа).

Финални мисли относно работа от вкъщи за майки

Освен посочените сайтове за фрийланс – аз съм написал десетки статии как може да се стартира бизнес от дома (и онлайн, а и офлайн). Съветвам Ви да посърфирате из pasivendohod.net – определено може да научите много. Мнозина от описаните бизнес модели са особено подходящи като работа от вкъщи за майки.

 

Ако сте харесали pasivendohod.net – може да помогнете, споделяйки някой от качените материали в социалните мрежи. Или може да харесате моята страница във Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on pocket
Pocket
Share on odnoklassniki
OK
Валентин Попов
Интервюта

Разговор с Валентин Попов – автор и съосновател на издателство и списание „ЛитДизайн“

Здравейте, бихте ли представили себе си? Здравейте на Вас и Вашите читатели! Казвам се Валентин Попов и работя в сферата на туризма. Освен с тази си дейност се занимавам с още хиляди неща, част от които са графичен и уеб дизайн. Но любимото ми занимание е писането. Под псевдонима ми

Георги Динчев - основател на Antika.bg
Интервюта

Разговор с Георги Динчев – IT предприемач, основател на Antika.bg

Георги Динчев е независим IT предприемач с портфолио от няколко незавсими интернет услуги (MailBul.com (имейл маркетинг), Seminari.bg – онлайн сайт за уебинари,както и председател на ИНДИТ (Институт за независими дигитални изследвания и технологии). За мен е изключителна чест, че можах да го поканя да говори за най-новия си проект –