Реферална програма на Teamwork.com – печелете пари от менажиране на екипи

Реферална програма на Teamwork.com - печелете пари от менажиране на екипи

С развитието на Интернет възникна нуждата  да се управляват/менажират хората, които работят чрез него –  и това не е хич лесна задача.

По-възрастните ми читатели в момента ще подвигнат вежди – че какво му е толкова сложното даден тип работа да бъде свършена, без да има нужда да се „юркат хората“?

Повярвайте ми – понякога си е истинско предизвикателство.

Без да го казвам с нотка на самомнение (че аз съм нещо особено; че аз съм изключение) – човекът е все пак представител на животинския свят. И като такъв – винаги ще се стреми да с минимум усилия да задоволи своите нужди, като способността да се съсредоточава не винаги е налице (всеки знае как е лесно да се размотава човек из мрежата да речем, отколкото да свърши нещо полезно).

И ако за даден тип работа, която трябва да се свърши с помощта на компютър често се налага да бъдат наети външни изпълнители – с езиковите бариери, то не е чудно, че си трябва да бъде упражнен контрол.

Един от най-популярните сайтове за следене на прогреса над дадена задача е teamwork.com и в настоящата статия ще дам моя отзив как той може да бъде полезен и как (ако имате желание) може да печелите от неговата реферална програма.

Как се менажират хора чрез teamwork.com?

Teamwork.com е сайт, който има множество функции – всяка от която дава възможност даден тип задача да бъде по-добре (по-ефикасно свършена).

Първата функция е брояч на времето: всеки, който ползва сайта ще може да измерва акуратно времето, което е прекарано над дадена задача. Ако плащате на час на външни изпълнители – това е добра възможност всичко да бъде отчетено коректно (и за Вас, както и за тях).

Втората функция е колаборацията – може да споделяте всякакви съобщения, файлове, бележки между Вашия екип.

На всеки член от екипа може да бъде дадена задача – чийто напредък да се бъде проследен.

За всеки проект може да бъдат ползвани шаблони – които да улеснят работата.

За всеки проект може да бъде определен отговорник – за да се проследи отговорността (и впоследствие – кой трябва да „обере лаврите“.

Всички задачи могат да бъдат датирани чрез календар – като се знае колко време остава до стигане до определено ниво или събитие.

Пълният списък с функционалности може да бъде намерен тук. Но според мен – тези за най-важните.

Знам, че мнозина ще си кажат – добре, каква е нуждата да бъде ползван този сайт? Не може ли да си ползваме Вайбър, Месинджър, плюс някои от решенията на Гугъл като Google docs или Google spreadsheets?

Може. И самите хора зад екипа на teamworks.com го потвърждават – за да управлявате хора е нужно най-малко лист и химикал.

За това те желаят да харесате техния продукт.

И за това те предлагат следното:

  • teamworks.com е напълно безплатен (завинаги) за един профил, в който има 2 проекта и до 5 членове на екип.

След това сайтът се заплаща:

  • 10 долара на месец (до 5 членове на екип) и 18 долара на месец (до 5 членове на екип)

За да не преразказвам нещо, което си е написано, то може да видите всички функционалности, които се получават тук.

Но най-главните са възможността да се създават повече проекти. И интеграции с решения като Slack, Microsoft office, Google drive и т.н.

Всеки от платените абонаменти може да бъде тестват напълно безплатно в рамките на 30 дни. За да видите дали Ви харесва.

И винаги може да бъде отказан или намален в по-евтин или увеличен в по-скъп.

Месечните абонаменти се заплащат чрез кредитна карта, ала ако това е невъзможно – сайта може да организира и други методи за разплащане (като се свържете с екипа по поддръжка). Ако пък решите да заплатите за цялата година – те може да Ви издадат фактура, чрез която да платите по банков път.

За неправителствени организации (НГО) сайта предлага отстъпки. Ако сте член на такава – и имате нужда от подобен софтуер, то може да им пишете (на английски) какво ще Ви предложат като цена.

Добре, а рефереланата програма на Teamwork.com? Как може да се печелят пари от нея?

Като си направите регистрация на сайта (и тя бъде потвърдена) и си влезете в профила трябва да отидете най-отдолу на сайта – има надпис „Refer Teamwork“.

Като се кликне – ще може да откриете своя уникален реферален линк.

Всеки човек, който направи регистрация чрез Вашия линк ще създаде за Вас комисионна, която е 15 процента за всяко плащане, което сайта получи (до 1000 долара).

За да участвате в тази програма трябва да сте собственик на сайт!

Заплаща се чрез Paypal (щом балансът Ви достигне 100 долара).

„Ти реферал ли си на Teamwork?“ – ще попитате Вие.

Не, не съм.

„Защо?“ – пак ще попитате.

Не мога да стана реферал на абсолютно всеки сайт, на който правя отзив на pasivendohod.net

„Как тогава го препоръчваш?“ – пак ще попитате.

Сайтът е една интересна възможност за генериране на комисионни.  Имайте я на ум.

За разлика от други съмнителни сайтове/програми, в които се разчита на агресивен маркетинг, то тук се промотира една услуга, която може да е напълно безплатна. Или да се пробва (по-разширената й версия) напълно безплатно.

Да създадеш свой собствен сайт – не е лесно.

Той се създава за аудиторията (а не обратно) – та, ако искате да монетаризиате своя трафик, то трябва да се „оглеждате“  за услуги/стоки, които да принасят „плод“ за Вашите читатели/слушатели/абонати/зрители.

Освен реферална програма – teamwork.com има и агентска програма – тя не знам как работи, понеже трябва да се свръжете със сайта.

Но предполагам, че пак ще продавате услугите на сайта срещу комисионна (може би – по-щедра или на по-добри условия).

Ако Ви интересува (и владеете английски – попитайте).

Финални мисли относно teamwork.com и възможността да се печели от менажиране на екипи

Teamwork.com не е лоша възможност.

Бъдете информирани за нея.

Дали може да се печелят същите пари (или по-големи), ако вместо друга програма (да кажем – тази на китайския сайт aliexpress) решите да промотирате тази.

Никой не може да даде точен отговор на този въпрос.

Всичко е според зависи.

Ако сте дребен предприемач, който наема няколко човека всеки месец, които да му вършат задачи – вижте дали базовите, безплатните функции може да Ви вършат работа.

Темата е отворена за Вашите въпроси, коментари или забележки.

Ако статията Ви е допаднала – споделете я в социалните мрежи.

Вижте и другите материали, които съм качил на сайта.

По този начин (без да харчите и стотинка) помагате на pasivendohod.net да се развива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по