Реферална програма на Teamwork.com – печелете пари от менажиране на екипи

Реферална програма на Teamwork.com - печелете пари от менажиране на екипи

С развитието на Интернет възникна нуждата  да се управляват/менажират хората, които работят чрез него –  и това не е хич лесна задача.

По-възрастните ми читатели в момента ще подвигнат вежди – че какво му е толкова сложното даден тип работа да бъде свършена, без да има нужда да се „юркат хората“?

Повярвайте ми – понякога си е истинско предизвикателство.

Без да го казвам с нотка на самомнение (че аз съм нещо особено; че аз съм изключение) – човекът е все пак представител на животинския свят. И като такъв – винаги ще се стреми да с минимум усилия да задоволи своите нужди, като способността да се съсредоточава не винаги е налице (всеки знае как е лесно да се размотава човек из мрежата да речем, отколкото да свърши нещо полезно).

И ако за даден тип работа, която трябва да се свърши с помощта на компютър често се налага да бъдат наети външни изпълнители – с езиковите бариери, то не е чудно, че си трябва да бъде упражнен контрол.

Един от най-популярните сайтове за следене на прогреса над дадена задача е teamwork.com и в настоящата статия ще дам моя отзив как той може да бъде полезен и как (ако имате желание) може да печелите от неговата реферална програма.

Как се менажират хора чрез teamwork.com?

Teamwork.com е сайт, който има множество функции – всяка от която дава възможност даден тип задача да бъде по-добре (по-ефикасно свършена).

Първата функция е брояч на времето: всеки, който ползва сайта ще може да измерва акуратно времето, което е прекарано над дадена задача. Ако плащате на час на външни изпълнители – това е добра възможност всичко да бъде отчетено коректно (и за Вас, както и за тях).

Втората функция е колаборацията – може да споделяте всякакви съобщения, файлове, бележки между Вашия екип.

На всеки член от екипа може да бъде дадена задача – чийто напредък да се бъде проследен.

За всеки проект може да бъдат ползвани шаблони – които да улеснят работата.

За всеки проект може да бъде определен отговорник – за да се проследи отговорността (и впоследствие – кой трябва да „обере лаврите“.

Всички задачи могат да бъдат датирани чрез календар – като се знае колко време остава до стигане до определено ниво или събитие.

Пълният списък с функционалности може да бъде намерен тук. Но според мен – тези за най-важните.

Знам, че мнозина ще си кажат – добре, каква е нуждата да бъде ползван този сайт? Не може ли да си ползваме Вайбър, Месинджър, плюс някои от решенията на Гугъл като Google docs или Google spreadsheets?

Може. И самите хора зад екипа на teamworks.com го потвърждават – за да управлявате хора е нужно най-малко лист и химикал.

За това те желаят да харесате техния продукт.

И за това те предлагат следното:

  • teamworks.com е напълно безплатен (завинаги) за един профил, в който има 2 проекта и до 5 членове на екип.

След това сайтът се заплаща:

  • 10 долара на месец (до 5 членове на екип) и 18 долара на месец (до 5 членове на екип)

За да не преразказвам нещо, което си е написано, то може да видите всички функционалности, които се получават тук.

Но най-главните са възможността да се създават повече проекти. И интеграции с решения като Slack, Microsoft office, Google drive и т.н.

Всеки от платените абонаменти може да бъде тестват напълно безплатно в рамките на 30 дни. За да видите дали Ви харесва.

И винаги може да бъде отказан или намален в по-евтин или увеличен в по-скъп.

Месечните абонаменти се заплащат чрез кредитна карта, ала ако това е невъзможно – сайта може да организира и други методи за разплащане (като се свържете с екипа по поддръжка). Ако пък решите да заплатите за цялата година – те може да Ви издадат фактура, чрез която да платите по банков път.

За неправителствени организации (НГО) сайта предлага отстъпки. Ако сте член на такава – и имате нужда от подобен софтуер, то може да им пишете (на английски) какво ще Ви предложат като цена.

Добре, а рефереланата програма на Teamwork.com? Как може да се печелят пари от нея?

Като си направите регистрация на сайта (и тя бъде потвърдена) и си влезете в профила трябва да отидете най-отдолу на сайта – има надпис „Refer Teamwork“.

Като се кликне – ще може да откриете своя уникален реферален линк.

Всеки човек, който направи регистрация чрез Вашия линк ще създаде за Вас комисионна, която е 15 процента за всяко плащане, което сайта получи (до 1000 долара).

За да участвате в тази програма трябва да сте собственик на сайт!

Заплаща се чрез Paypal (щом балансът Ви достигне 100 долара).

„Ти реферал ли си на Teamwork?“ – ще попитате Вие.

Не, не съм.

„Защо?“ – пак ще попитате.

Не мога да стана реферал на абсолютно всеки сайт, на който правя отзив на pasivendohod.net

„Как тогава го препоръчваш?“ – пак ще попитате.

Сайтът е една интересна възможност за генериране на комисионни.  Имайте я на ум.

За разлика от други съмнителни сайтове/програми, в които се разчита на агресивен маркетинг, то тук се промотира една услуга, която може да е напълно безплатна. Или да се пробва (по-разширената й версия) напълно безплатно.

Да създадеш свой собствен сайт – не е лесно.

Той се създава за аудиторията (а не обратно) – та, ако искате да монетаризиате своя трафик, то трябва да се „оглеждате“  за услуги/стоки, които да принасят „плод“ за Вашите читатели/слушатели/абонати/зрители.

Освен реферална програма – teamwork.com има и агентска програма – тя не знам как работи, понеже трябва да се свръжете със сайта.

Но предполагам, че пак ще продавате услугите на сайта срещу комисионна (може би – по-щедра или на по-добри условия).

Ако Ви интересува (и владеете английски – попитайте).

Финални мисли относно teamwork.com и възможността да се печели от менажиране на екипи

Teamwork.com не е лоша възможност.

Бъдете информирани за нея.

Дали може да се печелят същите пари (или по-големи), ако вместо друга програма (да кажем – тази на китайския сайт aliexpress) решите да промотирате тази.

Никой не може да даде точен отговор на този въпрос.

Всичко е според зависи.

Ако сте дребен предприемач, който наема няколко човека всеки месец, които да му вършат задачи – вижте дали базовите, безплатните функции може да Ви вършат работа.

Темата е отворена за Вашите въпроси, коментари или забележки.

Ако статията Ви е допаднала – споделете я в социалните мрежи.

Вижте и другите материали, които съм качил на сайта.

По този начин (без да харчите и стотинка) помагате на pasivendohod.net да се развива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по

Как да постигнете пасивен доход
Разни

Как да постигнете пасивен доход: 10 идеи, които ще ви помогнат

  В нашия модерен свят, където финансовата стабилност е от съществено значение, все повече хора се интересуват от начини за постигане на пасивен доход. Пасивният доход представлява приходи, които продължават да се генерират дори след като спрете активно да работите за тях. Това е мечтата на много хора – да