Софтуер за въвеждане на афилиейт програма Tapfiliate.

софтуер за въвеждане на афилиейт програма Tapfiliate

В моите статии аз често говоря за афилиейт маркетинг и афилиейт програми, ала какво трябва да направи човек, ако иска да въведе софтуер за афилиейт програма на своя собствен сайт?

Може да се обърне към Tapfiliate.

Какво е софтуер за въвеждане на афилиейт програма Tapfiliate?

В статията има използвани реферални/афилейт линкове. Ако ги използвате, то аз ще получа комисионна.

tapfiliate.com e софтуер, който позволява Вие, като собственик на сайт да може да интегрирате своя собствена афилиейт програма. Какво ще каже това ли – специални лица (които се наричат афилиати) след осъществена регистрация ще могат да промотират стоките/услугите от Вашия сайт чрез специален линк/банер. Когато някой кликне върху техния линк/банер – специален код наречен бисквитка бива запазван за определен период от време. И когато в рамките на този период кликналия направи покупка, то афилиата получава комисионна за своите усилия за промотиране.

Афилиейт маркетингът е една от най-успешните стратегии за разрастването и налагането на един бранд – трети лица- промоътри ще са Ваши съюзници в намирането на още клиенти.

Tapfiliate.com е платен, като цените са 69 или 149 долара на месец.

Ако това Ви се струва скъпо, след като прегледате всичко, което получавате срещу парите си тук, то трябва да забележите едно нещо – има 0 процента транзакционна такса.

Т.е. осъществената продажба не се таксува допълнително. Комисионната към афилиата е такава, каквато сте я определили.

Ако си мислите – добре де, това от каква важност е?

Аз написах статия за сайта jvzoo.com. На него няма такса за качване от Ваша страна. Но всяка реализирана покупка се таксува.

Което може да „надуе“ крайната цена. Повече за jvzoo.com може да прочетете на статията, която съм написал за него.

Има възможност за 14 дена напълно безплатен тестов период (за всеки пакет) – в рамките на него всеки може да се откаже, като няма да дължи такса.

Какво може да се прави със софтуер за въвеждане на афилиейт програма Tapfiliate?

Софтуерът има следните фунции:

– всеки платен план има възможност на пълна интеграция със социалните мрежи Фейсбук, Туитър и Линекин. Вашите афилиати ще могат лесно да споделят своите линкове чрез тях.

– проследяване на промо кодове. Вие имате възможност да давате уникални промо кодове на Вашите афилиати, които те да ползват при промотирането на Вашия сайт. Всяка покупка може да бъде проследена.

– използвате свой собствен домейн.

– може да създавате своя директория от инфуенсъри.

може да създавате мултистепенна афилиейт програма. Вашите афилиати може да набират други афилиати, които също да промотират Вашия сайт. Какво те ще печелят от това ли? Част от заработеното, което е изкарано от привлечените.

На какво е способен Tafiliate?

С него може да дадете реферални линкове и купони (ваучери, промо кодове) за намаление на Вашите афилиати.

Може да създавате социални постове (с афилиейт линкове), които Вашите афилиати да използват при промотирането Ви.

Може да настроите какви типове комисионни ще давате: еднократни или повтарящи се (да кажем някой афилиат може да получава определен процент за определен период от време). Или различни проценти за различни категории продукти. Може да давате бонуси за постигнати резултати.

 

С какви методи може да работи Тapfiliate?

Tapfiliate може да работи със следните платформи за осъществяване на електронна търговия:  WooCommerce, Wix, Shopify, Squarespace, Stripe, Wordrpess, Zapier, Prestashop и много други.

Пълният списък може да намерите тук.

Финални мисли

За тези, които ще кажат, че този софтуер е скъп – да, за хората с малки доходи не е евтин.

Ала за тези, които искат да развиват своя бизнес – те плащат много повече за реклама, отколкото годишната такса за Tapfiliate.

За тези, които средствата са проблем – то може да ползвате сайта jvzoo.com и да заплащате само за осъществена афилиейт продажба. Което да вдигне крайната цена на Вашия продукт. 

Но трябва да внимавате за две неща. Първо – докато при jvzoo.com плащанията ще премиват през jvzoo, то през Tapfiliate Вие сте „филанкишията“. Консултирайте се с експерт-счетоводител как ще бъдат осчетоводени от Ваша страна комисионните, които Вие ще заплащате. Помислите и за спазването на личните данни на Вашите афилиати. Второ – докато Tapfiliate може да се интегрира на повечето платформи, то jvzoo.com може да се окаже (от техническа гледна точка) неизползваем за Вас. За това – помислете кой ще е най-удачния вариант.

Както винаги – така и тази статия е отворена да дискусии.

Ако Ви е харесала – то може да я споделите с Вашите приятели/познати чрез социалните мрежи.

Използваните в статията реферални линкове са вмъкнати, понеже вярвам, че посочените сайтове може да допринесат на моите читатели. Дали аз ще получа или не комисионна не е чак от толкова съществено значение. Винаги проверявайте условията на сайтовете към конкретния момент, за да може Вашите права и интереси да са защитени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по