Софтуер за въвеждане на реферална програма Osi Affiliate

софтуер за реферален маркетинг

В моите статии аз често говоря за реферален маркетинг и реферални програми, ала какво трябва да направи човек, ако иска да въведе софтуер за реферална програма на своя собствен сайт?

Може да се обърне към Osi Affiliate.

Какво е софтуер за въвеждане на реферална програма Osi Affiliate?

Osi Affiliate е софтуер, който позволява Вие, като собственик на сайт да може да интегрирате своя собствена реферална програма. Какво ще каже това ли – Вашите клиенти ще могат да канят техни познати чрез специализирани линкове/банери, които ако бъдат кликнати и бъде направена покупка, то едната или двете страни да получат бонус/отстъпка.

Рефералният маркетинг е една от най-успешните стратегии за разрастването и налагането на един бранд – самите клиенти ще са Ваши съюзници в намирането на още клиенти.

Ако бъде въведена правилно, то рефералната програма може да доведе до повече продажби на същата цена или по-малка такава, отколкото един бизнес отделя за реклама.

Сайтът е платен, като цените започват от 47 долара и стигат до 247 долара на месец. Таксите варират в зависимост колко заявки за проследяване ще бъдат ползвани (tracking requests) и колко потребители ще има на Вашата програма. Да кажем: в базовия план (47 долара) ще можете да имате 200 потребители и 20 000 заявки. В другите планове тези възможности се увеличават, като се добавят и други функционалности като изкачващи балони (pop-ups).

Има възможност за 15 дена напълно безплатен тестов период (за всеки пакет) – в рамките на него всеки може да се откаже, като няма да дължи такса.

Какво може да се прави със софтуер за въвеждане на реферална програма Osi Affiliate?

Софтуерът има следните фунции:

– всеки платен план има възможност на пълна интеграция със социалните мрежи Фейсбук, Туитър и Линекин. Вашите афилиати ще могат лесно да споделят своите линкове чрез тях.

– проследяване на промо кодове. Вие имате възможност да давате уникални промо кодове на Вашите афилиати, които те да ползват при промотирането на Вашия сайт. Всяка покупка може да бъде проследена.

– използвате свой собствен домейн.

– може да създавате своя директория от инфуенсъри.

може да създавате мултистепенна афилиейт програма. Вашите афилиати може да набират други афилиати, които също да промотират Вашия сайт. Какво те ще печелят от това ли? Част от заработеното, което е изкарано от привлечените.

С какви методи може да работи Osi Affiliate?

Osi Affiliate може да работи на: ПейПал (Вашите клиенти може да промотират Вашия магазин на Пейпал), WooCommerce, Wix, Shopify, Squarespace, Hasoffers, Stripe.

Всички страници може да погледнете тук:

Как може да се печелят допълнително пари от Osi Affiliate?

Osi Affiliate има своя собствена афилиейт програма. Ако ползвате някой от линковете, които съм използвал, то аз ще спечеля 20 процента месечна комисионна (без това да оскъпява крайния продукт за поръчалия).

Ако и Вие искате да спечелите от афилиейт програмата на Osi, то може да кликнете тук, за да се регистрирате. В този случай аз ще спечеля по 5 процента от Вашите заработени комисионни, заради това, че съм Ви привлякъл.

Както казах по-горе – всичко може да се пробва напълно безплатно в рамките на 15 дни, та всеки човек може да си прецени сам за себе си дали му е изгодно.

А за тези, които изберат да промотират платформата – то аз съм насреща да помагам като наставник.

Финални мисли

За тези, които ще кажат, че този софтуер е скъп – да, за хората с малки доходи не е евтин.

Ала за тези, които искат да развиват своя бизнес – те плащат много повече за реклама, отколкото годишната такса за Osi струва.

За тези, които средствата са проблем – то може да ползвате сайта jvzoo.com и да заплащате само за осъществена афилиейт продажба.

Повече за jvzoo.com може да прочетете на статията, която съм написал за него.

Както винаги – така и тази статия е отворена да дискусии.

Ако Ви е харесала – то може да я споделите с Вашите приятели/познати чрез социалните мрежи.

Използваните в статията реферални линкове са вмъкнати, понеже вярвам, че посочените сайтове може да допринесат на моите читатели. Това дали аз ще получа или не комисионна не е чак от толкова съществено значение. Винаги проверявайте условията на сайтовете към конкретния момент, за да може Вашите права и интереси да са защитени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on pocket
Pocket
Share on odnoklassniki
OK
Как да печелим пари от телефона си
Проверени сайтове за правене на пари

Как да печелим пари от телефона си

Несъмнено темата „Как да печелим пари от телефона си“ има доста голям потенциален интерес. Това показват повечето инструменти за проучване на ключови думи в търсачките. До сега в pasivendohod.net аз съм ревюирал доста възможности за припечелване на средства в Интернет. За това реших да компилирам информацията в настоящия материал, с

Сигурни пари от Интернет
Съвети (наръчници) относно как да правим пари в Интернет

Сигурни пари от Интернет

Интересът към ключовата дума „сигурни пари от Интернет“ е доста голям, поне в търсачката Гугъл. За съжаление обаче информацията, която може да бъде открита на по-предни позиции въобще не отговаря на направеното търсене. В pasivendohod.net аз съм написал доста статии, в които говоря за различни начини на печелене на пари