Како да заработите пари како инфлуенсер на Инстаграм преку bangcart.com

Како да заработите пари како инфлуенсер на Инстаграм преку bangcart.com

Како да се победи како инфлуенсер – звучи како сон.

Стоите – објавувате нешто. Дека дури и ти плаќаат.

Дали е можно?

Да, под одредени услови.

Во оваа статија ќе прочитате за страницата shoutcart.com и како може да се користи како извор на приход преку инфлуенсер маркетинг.

Што е тоа инфлуенсер маркетинг и како функционира shoutcart.com?

Знам дека моите постари читатели ќе си речат: „Што по ѓаволите е ова?“

Е се обидам да објаснам со свои зборови.

Постојат страници на Светската мрежа што поврзуваат многу луѓе, овозможувајќи им да комуницираат едни со други, да ги споделуваат своите фотографии, видеа, текст. Овие страници се познати како социјални мрежи. Тоа се Фејсбук, Твитер, Инстаграм, Пинтрест итн.

На овие страници има многу луѓе кои, од една или друга причина, имаат многу голем број следбеници (кои се како еден вид претплатник).

Ако лицето објави нешто – следбениците ја гледаат и објавената работа.

Поради огромниот број регистрирани корисници на социјални мрежи – и популарноста на поединците, сосема е можно објавата да ја гледаат десетици илјади до милиони луѓе.

Ако сè уште ви е тешко да сфатите смисла на работите и мислите дека сè е празна работа, тогаш земете пример за општеството во антички Рим – и имаше многу популарни уметници, спортисти – вклучени во трки со кочии и гладијатори, кои беа многу богати бидејќи беа популарни.

shoutcart.com го користи овој модел – популарноста и нуди едноставна услуга.

Да посредуваме помеѓу луѓе кои имаат многу голем број следбеници на социјалната мрежа Интаграм и луѓе кои сакаат нивните стоки / услуги да не бидат промовирани на оваа страница.

Што нуди shoutcart.com?

Да се скрати и автоматизира процесот на промоција.

Замислете дека имате голем број следбеници.

И сакате да добиете нешто од таа популарност.

Еден начин да се поврзете со огласувачите е да комуницирате со нив преку лични пораки.

Звучи неефикасно, нели?

Преку shoutcart.com вашиот профил – со бројот на ваши следбеници и во каква ниша сте се појавува на „заеднички пазар“.

Заинтересираните клиенти можат да пребаруваат и доколку им се допаѓа вашата сметка – можат да направат нарачка.

Нарачките се разликуваат по цена и вид (точно како ќе се објави нивната порака).

Како инфлуенсер – можете да одредите каков тип на објави ќе објавувате. И во кој обем (на крајот на краиштата – за да не ја претворите вашата сметка во прозорец за рекламирање).

Во моментот, мислам дека страницата има главно влијатели од Западна Европа и САД.

Бугарите исто така можат да се регистрираат.

„Што ако луѓето кои нудат сомнителни услуги / стоки ја купуваат услугата? – ќе прашаш.

На вас е да одлучите што ќе биде објавено на вашата сметка.

Можете исто така да наведете дека ако, на пример, се објават придружни врски (врски што создаваат провизија при продажба на одреден производ), тогаш вашите следбеници треба да го знаат ова.

Како инаку можете да заработите од shoutcart.com?

Веб-страницата има своја придружна програма.

Ако се регистрирате на неа и преку вас се продава услуга за промоција – ќе добиете 30 проценти од вредноста на услугата.

Т.е. ако некој купи промоција од 100 долари преку вас, ќе заработите 30 долари.

“Дали сте партнер на страницата?” – ќе прашаш.

Не, не сум.

Не може да се биде филијала на секоја програма што ја гледате на Интернет.

Конечни мисли на bangcart.com

Бугарските влијатели веќе долго време заработуваат од своите профили.

Мислам дека не е лошо да се знае ниту за оваа можност.

Дали страницата вреди да се купи од негова промоција?

Не можам да ти одговорам – не сум купил за да го дадам своето искрено мислење.

Beе бидам среќен ако мојот напис стигне до успешни и популарни Бугари на Инстаграм. Можете да го оставите своето мислење.

За моите постари читатели кои сметаат дека целата оваа работа е многу празна работа (и дека треба да се живее од работата на рацете / наместо да се размислува за ѓаволи /) – ти реков, процесот на стекнување популарност не е настанале во 21 век.

Сè додека некој е искрен – зошто да не знае некој и за оваа можност?

Ако ви се допадна статијата – споделете ја на социјалните мрежи со вашите роднини и пријатели.

Прочитајте ги другите материјали што ги имам поставено на pasivendohod.net.

Вака помагате на оваа страница да расте.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење