Како да ја искористите најдобрата страница за враќање на готовина во Бугарија – onlinepromo.bg

Како да ја искористите најдобрата страница за враќање на готовина во Бугарија - onlinepromo.bg

И во претходните написи Зборував за „магијата за враќање на готовина“.

За оние кои го слушаат овој збор за прв пат – ова се програми за лојалност во кои купувачот на производ / услуга добива дел од својата купена вредност.

Како функционира ова во пракса? Дали има нешто бесплатно (дури и платено) на овој свет?

Ова е затоа што страниците за враќање на готовина често работат како промотори. И, ако некој купи преку нив – тие одлучуваат да дадат дел од провизијата на оние кои се регистрираат преку нив. Нешто како „победа-победа“ – заемно корисно за сите учесници во трговијата.

Можеби понекогаш претерувам промовирајќи претежно компании и начини на заработка што се наменети за луѓе кои зборуваат странски јазици. Нема ли нешто што не и одговара на Бугарија?

За среќа – во светот на готовина, за Бугарија – постои.

Ова е страницата онлајнпромо.bg

Целосно е бугарски и има компании што сите ги знаеме (и од кои можеме да купуваме).

За мнозинството Бугари – секој лев од семејниот буџет е многу важен.

Кога купуваме – зошто не мислиме дека секој лев што го трошиме е важен? Зошто во исто време да не го земеме најдоброто за наши пари, за најдобра можна цена?

Преку onlinepromo.bg можеме да го направиме токму тоа.

Пријавувањето е целосно бесплатно.

И не само.

Со регистрирање и потврдување на нашата сметка – добиваме бонус од десет лева.

Минималната вредност што можеме да ја повлечеме е 20 лева.

Како страницата може да ја исплати акумулираната повратна сума – ова може да се направи преку Econt, со трансфер на PayPal или на вашата банкарска сметка.

Во прилог на поврат на пари, понекогаш на страницата има ваучери за попуст (т.н. код за забава, промо-код, код за попуст). Тие можат да се користат за дополнителен попуст.

Како што реков погоре – преку страницата можете да добиете попуст од многу продавници. Некои од нив се: Алиекспрес, Букинг, Даихман, Хиполанд и многу, многу други. За време на пишувањето, има 243 регистрирани компании.

Ако утврдиме дека секоја година трошиме околу 1000 лева за облека, обувки, електроника, козметика и сл., Тогаш дури и со просечна вредност на поврат на средства (што варира) од 2,5, ќе добиеме 25 лева.

Која – без оглед како гледаме на тоа, е 25 лева. Ништо не чини да започнеме да купуваме на вистински начин.

За луѓето што купуваат во име на други луѓе (во мојот град во тоа време беше популарно луѓето да нарачуваа работи од Sportsdirect), тие можат да заштедат многу пари.

Од бирократска гледна точка, враќањето на готовина е интересен феномен.

Затоа, драги читатели, дозволете ми да ви ја дадам следната „домашна задача“, на која се надевам дека ќе одговорите со објавување коментар.

Што мислите што е поврат на пари? Дали е ова трговски попуст (со оглед на тоа што го добивате од страницата, а не од трговецот)?

Затоа што – ако е приход (иако звучи апсурдно), тогаш мора да се декларира.

За ова ќе бидам среќен за вашите прашања, коментари и забелешки.

Патем – прегледајте ги другите статии што се поставени на оваа страница.

Ако ви се допаѓаат – споделете ги со вашите пријатели, роднини и пријатели. Ова е најбезбедниот (и бесплатен) начин на кој можете да помогнете во развојот на оваа страница.

Во оваа статија има врски што ако ги користите и се регистрирате преку нив, ќе заработам мала провизија. Ти благодарам за тоа. Целиот приход ќе се искористи за развој на pasivendohod.net

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење