Слободен простор на дискот со Yandex Disk

Време е да прегледаме прекрасна услуга – слободен простор на дискот со Yandex Disk. Ако се прашувавте каде можете да ги зачувате вашите датотеки користејќи облак, тогаш овој напис е за вас.   Што е Yandex Disk? Yandex Disk (Yandex Disk) е услуга за зачувување податоци (датотеки) во облакот, што

Платно (canva.com) – најдобра алатка за дизајн за почетници

Време е да ја напишам мојата рецензија за Canva (canva.com) – најдобрата алатка за дизајн за почетници. Пред да започнам, треба да отворам две важни загради. Прво, ова е моето скромно мислење. Што се однесува до дизајнот – има многу алатки (софтвер) со кои можете да уредувате / креирате слики

Програма за упатување Teamwork.com – заработете пари од тимскиот менаџмент

Со развојот на Интернет, се појави потреба за управување / управување со луѓето кои работат преку него – и тоа не е лесна задача. Моите постари читатели сега ќе ги кренат веѓите – што е толку комплицирано во врска со еден вид работа што се прави без потреба да се

Пишување написи користејќи генерирачки софтвер

Способноста да се пишуваат статии преку софтвер што едноставно ги генерира звучи како Светиот Грал на Интернет. За оние кои ќе се запрашаат и ќе си речат: „Зошто?“. Па – замислете дека ова може да се направи во пракса. Луѓето како мене (и не само) ќе можат автоматски да создаваат

Како побрзо да пишувате текстови?

Страницата pasivendohod.net е лансирана со идеја да стане најголемиот извор на сигурни информации во Бугарија за тоа како да заработите пари на Интернет. Затоа не можам да не вклучам дел на страницата што е посветен на методите што можат да не направат попродуктивни кога работиме на компјутер. Нема да ве