Dollarupload – страница за плаќање по преземање. Како можеме да заработиме од преземањето на нашите сопствени датотеки?

Во оваа статија ќе разгледам една од страниците преку кои се плаќа по преземање (плаќање по преземање) – Dollarupload.com Dollarupload – страницата за плаќање по преземање Плаќањето по преземање е интересен концепт за монетизација (Го погледнав во следната статија ) – накратко, тоа е можност за корисник што поставува содржина

Плаќаат за преземање – што е тоа и како можеме да заработиме пари преку тоа?

Плаќаат за преземање или PPD е метод за заработка на Интернет со поставување содржина (датотеки). Обично – корисник ја поставува содржината (датотеката) преку услуга што го монетизира протокот на сообраќај (кога некој ќе кликне за да ја преземе датотеката). Честопати – кога некој ќе кликне на содржината, се отвора страница