Контакти

Към момента сайтът pasivendohod.net не приема статии срещу заплащане (плащане от страна на сайта към автора на статията).

Могат да бъдат приети статии без възнаграждение към автора. В статиите могат да бъдат вмъкнати линкове към сайта/профила на техния автор. Този начин на обмен е много популярен и на практика може да донесе ползи на автора – да придобие трафик към неговия му сайт/платформа (както и да подобри неговите статистики).

Статиите трябва да бъдат в областта на интернет маркетинга (пасивен доход чрез авторско съдържание, фрийланс, афилиейт маркетинг, CPA маркетинг  и т.н.). Ако не сте сигурни дали вашата статия попада в тази категория – пишете ми, без да я прикачвате. Относно дъжината на текста – то трябва да бъде поне 500 думи. Ако прилагате изображение към статията, то правата върху изображението трябва да Ви принадлежат (т.е. ще трябва да опишете в писмото, с думи прости, от къде имате това изображение). Авторът на сайта може да приложи изображение, чрез което няма да бъдат засегнати ничии права.

Авторът на сайта също приветства всеки коментар, въпрос или бизнес-предложение. Моля да се свържете с нас чрез формата по-долу. Всяко съобщение ще бъде прочетено. Не мога да определя срок за това, но ако нямате обратна връзка от мен в продължение на седмица, то трябва да счетете, че имате мълчалив отказ (на каквото и да сте предложили).

 

Поради съображения за сигурност не съм оставил във формата възможност да се прикачват файлове. След като се сврържа с Вас – тогава ще уточним как да бъдат изпратени файловете.