Контакти

Во моментот, страницата pasivendohod.net не прифаќа статии против плаќање (плаќање од страна на страницата до авторот на статијата).

Написите може да се примат бесплатно на авторот.

Написите треба да бидат од областа на маркетинг преку Интернет (пасивен приход преку содржина заштитена со авторски права, хонорарен хонорар, придружен маркетинг, маркетинг CPA, итн.). Ако не сте сигурни дали вашата статија спаѓа во оваа категорија – пишете ми без да ја прикачите. Во однос на должината на текстот – тој мора да биде најмалку 500 зборови. Ако приложите слика на статијата, тогаш правата на сликата мора да ви припаѓаат вас (т.е. ќе треба да го опишете во писмото, со едноставни зборови, од каде ја имате оваа слика). Авторот на страницата може да прикачи слика што нема да влијае на ничии права.

Авторот на страницата исто така го поздравува секој коментар, прашање или деловен предлог. Ве молиме контактирајте не преку формуларот подолу. Секоја порака ќе биде прочитана. Не можам да поставам рок за ова, но ако не ми дадете повратна информација за една недела, треба да сметате дека премолчено сте одбиле (што и да сте предложиле).

Од безбедносни причини, не дозволив датотеките да бидат прикачени на образецот. Откако ќе ве контактираме – тогаш ќе определиме како да ги испраќаме датотеките.