Слободен простор на дискот со Yandex Disk

Слободен простор на дискот со Yandex Disk

Време е да прегледаме прекрасна услуга – слободен простор на дискот со Yandex Disk.

Ако се прашувавте каде можете да ги зачувате вашите датотеки користејќи облак, тогаш овој напис е за вас.

 

Што е Yandex Disk?

Yandex Disk (Yandex Disk) е услуга за зачувување податоци (датотеки) во облакот, што ги обезбедува рускиот интернет гигант Yandex (за чии услуги се грижат информации Јандекс Зен,

како и можност за заработка од микротреќи Јандекс Толока).

Регистрација за употреба на Yandex Disk, како и сите други услуги (како што се е-пошта, пристап до алатки за сопствениците на страници Yandex Webmaster, итн.) се бесплатни

И добивате единствена сметка (како Google).

По успешната регистрација добивате во целост слободен простор од 10 гигабајти.

И можете да ги вчитате вашите датотеки (на пример, јас го користам Yandex Disk за да испраќам бекап датотеки за да го вратам pasivendohod.net, во случај да добиете проблем).

Ако сакате повеќе простор – можете да го добиете, но само откако ќе платите.

Цените се како што следува: од 2 долари месечно (за 100 гигабајти, до 10 долари месечно (за 1 терабајт), до 30 американски долари месечно (за 3 терабајти).

Ако однапред плаќате цела година, добивате попуст (што е околу 15 проценти). И цените паѓаат на: 1,7 УСД месечно, 8,3 УСД месечно, 25 УСД месечно.

Ако условите ви звучат привлечно, но сакате да ја користите оваа услуга во име на вашиот бизнис (и признајте ја оваа цена) – нема проблем, секогаш можете да го активирате Yandex Disk преку Јандекс за бизнис.

„Ха, знаев дека овој напис е само за да ја промовирам оваа услуга“, ќе рече некој.

Не, јас не сум филијала / упатување на Yandex (немам идеја дали можете да станете таков).

Врските што ги гледате се сосема обични.

Само мислам дека Yandex Disk е добра услуга што можете да ја користите целосно бесплатно (како што правам јас). Ако сакате да користите повеќе простор – тогаш цените, како што можете да видите, се прифатливи.

Освен што Yandex Disk е достапен преку Интернет.

Исто така, има десктоп (компјутерска) апликација (софтвер).

Тој е достапно од тука.

 

Конечни размислувања за слободен простор на дискот со Yandex Disk

Ако барате друго место за чување на вашите датотеки, тогаш Yandex Disk може да биде вашето решение.

Нема потреба да се грижите повеќе ако имате само еден уред и имате вредни информации што се зачувани само таму.

Даунлоадирање на вашите датотеки на Yandex Disk – тие ќе ви бидат достапни каде и да сте.

 

Ако ви се допадна pasivendohod.net – тоа може да помогне со споделување на некои поставени материјали на социјалните мрежи. Или ми се допаѓа мојата страница во Фејсбук .

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење