Софтвер за имплементација на софтвер за упатување на Оси партнер

реферален софтвер за маркетинг

Во моите статии, јас честопати зборувам за маркетинг за упати и програми за упатување, но што треба да стори човек ако сака да воведе софтвер за програма за упатување на својата страница?

Може да се обратите до Огранок за Оси.

Што е софтвер за упатување на Osi Affiliate?

Оси филијалата е софтвер што ви овозможува, како сопственик на веб-страница, да ја интегрирате сопствената програма за упатување. Што значи ова – вашите клиенти ќе можат да ги поканат своите познаници преку специјализирани врски / банери, кои ако кликнат и направат купување, тогаш едната или двете страни ќе добијат бонус / попуст.

Маркетингот за упатување е една од најуспешните стратегии за одгледување и воспоставување бренд – самите клиенти ќе бидат ваши сојузници во наоѓањето на повеќе клиенти.

Доколку се воведе правилно, програмата за упатување може да доведе до поголема продажба по иста цена или помалку отколку што бизнисот троши на рекламирање.

Веб-страницата е платена, а цените започнуваат од 47 долари и достигнуваат 247 долари месечно. Надоместоците варираат во зависност од тоа колку барања за следење ќе се користат и колку корисници ќе има вашата програма. Да речеме: во основниот план (47 долари) ќе можете да имате 200 корисници и 20 000 барања. Во други планови, овие можности се зголемуваат со додавање други карактеристики, како што се скокачки прозорци.

Постои можност за 15 дена потполно бесплатен пробен период (за секој пакет) – во него секој може да се откаже и нема да должи такса.

Што може да се направи со софтверот за упатување на Оси Филијалата?

Софтверот ги има следниве функции:

– Секој платен план има можност за целосна интеграција со социјалните мрежи Фејсбук, Твитер и Линекин. Вашите филијали ќе можат лесно да ги споделуваат своите врски преку нив.

– следење на промо кодови. Имате можност да дадете уникатни промо кодови на вашите филијали, кои тие можат да ги користат при промовирање на вашата страница. Секое купување може да се следи.

– Користете ваш сопствен домен.

– можете да креирате сопствен директориум за влијанија.

можете да креирате повеќестепена придружна програма. Вашите филијали можат да регрутираат други филијали за да ја промовираат и вашата веб-страница. Што ќе добијат од ова? Дел од заработката што ја заработиле регрутите.

Со кои методи може да работи Офилијајл Оси?

Филијалата на Оси може да работи на: PayPal (вашите клиенти можат да ја промовираат вашата продавница за PayPal), WooCommerce, Wix, Shopify, Squarespace, Hasoffers, Stripe.

Сите страници можете да ги видите тука:

Како можете да заработите дополнителни пари од Офилијал Оси?

Оси филијалата има своја придружна програма. Ако користите некоја од врските што ги користев, ќе заработувам месечна провизија од 20 проценти (без да го поскапам крајниот производ за претплатникот).

Ако сакате да имате корист од придружната програма Osi, можете кликнете овде за да се регистрирате. Во овој случај, ќе заработам 5 проценти од заработените провизии затоа што ве привлеков.

Како што реков погоре – сè може да се испроба целосно бесплатно во рок од 15 дена, така што секој може сам да одлучи дали е профитабилен.

И, за оние кои ќе изберат да ја промовираат платформата – јас сум тука да помогнам како ментор.

Конечни мисли

За оние кои ќе речат дека овој софтвер е скап – да, за луѓе со ниски примања не е ефтин.

Но, за оние кои сакаат да го развиваат својот бизнис – тие плаќаат многу повеќе за рекламирање отколку годишната такса за трошоците за Оси.

За оние чии средства се проблем – можете да ја користите страницата jvzoo.com и плаќајте само за придружна продажба.

Можете да прочитате повеќе за jvzoo.com во написот што го напишав за тоа.

Како и секогаш – така и овој напис е отворен за дискусија.

Ако ви се допадна – можете да го споделите со вашите пријатели / познаници преку социјалните мрежи.

Вметнуваните врски користени во статијата се вметнати затоа што верувам дека споменатите страници можат да придонесат за моите читатели. Дали ќе добијам провизија или не, не е толку важно. Секогаш проверувајте ги условите на страниците во одредено време за да бидат заштитени вашите права и интереси.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење