Vsichkiuslugi.bg – българският маркетплейс за услуги

Vsichkiuslugi.bg - българският маркетплейс за услуги

Наскоро, докато правех проучване какъв нов материал да напиша за pasivendohod.net попаднах на една много интресна услуга – Vsichkiulsugi.bg.

Тя представлява платформа, която свърза хора, които предлагат най-различни услуги, като счетоводство, почистване на домове и офиси, боядисване, изработка на сайтове, ремонти на техника и какво ли още не. Сайтът е толкова голям, че има 250 категории.

За това – реших да напиша моя кратък отзив за него.

Срещане на клиент и доставчик на услуги

Vsichkiuslugi.bg e мачмейкинг услуга. Какво е това ли? Ами даден клиент може да въведе параметрите на това, което му е нужно, за да му бъде извършена услуга. И сайтът може да му покаже фирми/лица, които да му я извършват.

„Че какво е толкова специалното?“ – ще си каже някой. „Че и аз мога да си намеря предостатъчно данни за контакт в Интернет, ако ми потрябва“.

Така е.

Но използвайки този сайт, то потребителят-клиент може да си спести много време, получавайки доста оферти на куп. И при това -за потребителя регистрацията, както и получаването на оферти е напълно безплатно, съгласно Общите условия на сайта (към момента на писане на настоящата статия).

Изпълнителните пък напълно безплатно могат да получат:

  • достъп до своя профил напълно безплатно;
  • да получват до 7 запитвания на месец;
  • да печелят поръчки (след като офертата им е била приета);
  • да получат оценки за изпълнението;

Защото – след всеки приключил проект, то може да бъдат поставяни оценки. И така – всеки бъдещ потребил ще има по-голяма представа за отзивите, които даден професионалнист е получил преди за своята работа.

Всеки изпълнител може да създава промоции на своите услуги.

В зависимост какъв план има изпълнителя (безплатен, стандартен или VIP) – се определя размера на неговото възнаграждение.

VIP и стандартния план определят по-приоритетно класиране в списъка на оферти, които даден клиент ще получи (след като той/тя е направила неговото запитване).

Аз не съм ползвал vsichkioferti за предлагане на услуги – и не мога да кажа дали тези планове са платени (което по всичка логика би трябвало да е така). Но както казах – има и безплатен план. Той е достатъчен всеки да види какво би се получило, ако предлага услугите си чрез сайта.

Финални мисли относно Vsichkiuslugi.bg – българският маркетплейс за услуги

Vsichkiuslugi.bg e една много добра концепция. Доколко някой би реализирал продажби чрез нея – това е въпрос на търсене и предлагане. Но според мен – никой не губи нищо, ако се регистрира. Даже напротив – би получил още един канал за продажби. Чрез който даже може да получава допълнителна положителна репутация (ако изпълнява поръчките си добре).

Ако желаете да се регистрирате – може да го сторите напълно безплатно ползвайки някой от линковете, които съм поставил в статията, като тозиВръзките, които съм поставил са афилиатски. Те са генерирани чрез българската афилиейт мрежа profitshare, за която пиша в тези две статия.

Но в никъв случай тази статия не е била заплащана по какъвто и да е начин.

Пак ще се повторя – малко са възможностите за българи да предлагат своите професионални услуги в мрежата. Или да получат множество оферти за своя проект/желана услуга. А чрез vsichkiuslugi това може да стане напълно безплатно. И професионалистите може да получат още един канал за продажба.

 

Ако сте харесали pasivendohod.net, то може да ми помогнете, споделяйки някой от качените материали в социалните мрежи. Или може да харесате страницата ми във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on pocket
Pocket
Share on odnoklassniki
OK
Валентин Попов
Интервюта

Разговор с Валентин Попов – автор и съосновател на издателство и списание „ЛитДизайн“

Здравейте, бихте ли представили себе си? Здравейте на Вас и Вашите читатели! Казвам се Валентин Попов и работя в сферата на туризма. Освен с тази си дейност се занимавам с още хиляди неща, част от които са графичен и уеб дизайн. Но любимото ми занимание е писането. Под псевдонима ми

Георги Динчев - основател на Antika.bg
Интервюта

Разговор с Георги Динчев – IT предприемач, основател на Antika.bg

Георги Динчев е независим IT предприемач с портфолио от няколко незавсими интернет услуги (MailBul.com (имейл маркетинг), Seminari.bg – онлайн сайт за уебинари,както и председател на ИНДИТ (Институт за независими дигитални изследвания и технологии). За мен е изключителна чест, че можах да го поканя да говори за най-новия си проект –