Работа од дома за мајки

Во голем број на написи, пишував за различните можности за работа преку Интернет, па решив да го „синтетизирам“ тековниот напис за работа од дома за мајки. Преку овие страници – може да се најде далечинска работа. Секако – ги поздравувам заинтересираните да ги прочитаат останатите написи на мојот блог (а

Зошто повеќето луѓе не успеваат во Интернет маркетингот?

Интернет маркетингот е деловен модел кој, доколку успешно се спроведе, може да доведе до неверојатна финансиска слобода (без претерување – како онаа на грофот Монте Кристо), но зошто повеќето луѓе не успеваат во Интернет маркетингот? Во оваа статија ќе ги наведам своите размислувања зошто е тоа така и што треба

Купување прегледи на YouTube

Поради очигледен интерес на потрошувачите, решив да го напишам моето мислење за една злобна практика: купување прегледи на YouTube. Зошто некои луѓе прибегнуваат кон оваа практика? Дали има смисла? Што може да се случи ако купиме прегледи за нашиот канал на YouTube? Ајде да почнеме. Зошто прегледите се толку важни

Блогирање или вградување – што да изберете?

Пред да започнете со вашиот проект на Интернет, може разумно да се запрашате: „блогирање или вградување – што да избере?“. Бидејќи и двата форми на споделување информации имаат свои специфики. Затоа, решив да го споделам моето гледиште за добрите и лошите страни на секој од двата пристапа. Придобивките ќе ги

Како да се справите со хејтерите?

Нема лице кое во еден момент не се запрашало: „како да се справиме со хејтерите?“. Затоа што тие се таму: луѓе што ги надминуваат границите на обична критика, токсични, омразени (типичниот бугарски мразик дури и ќе биде растргнат од странскиот „хејтер“), лепливи етикети. Бидејќи pasivendohod.net е исто така платформа преку

Дигитални номади – слобода да патуваат и да не бидат зависни од некое место

Бидејќи целта на pasivendohod.net е да понуди алтернатива на традиционалниот начин на живот – во оваа статија ќе разгледам помалку познат концепт, имено тој на дигиталните номади кои патуваат и не зависат од некое место. Затоа што не е сè „работа, работа, работа и заработка на пари“. Работата и парите

Мали инвестициски бизниси што можеме да ги започнеме со компјутер

Преземањето деловен потфат не е лесна задача, затоа решив да го напишам овој напис: „Мали инвестициски бизниси што можеме да ги започнеме со компјутер“. Во него ќе соберам информации од повеќето материјали што ги имам поставено на pasivendohod.net (а тие се над 200). Значи, без понатамошно разочарување, да започнеме. Започнување

Трансфер на пари, трансфер на пари со Paysend

Ако сакате да направите ефтини и брзи меѓународни трансфери во различни валути, да ги повлечете вашите пари преку картичка без огромни такси, тогаш трансферот на пари, трансферот на пари со Paysend може да биде вашето решение. Во оваа статија, ќе дадам искрен преглед на услугите на Пејсенд. И како можете

Најчестите причини да бидат блокирани од придружна програма

Јас често пишувам написи за придружен маркетинг, но дури и најискусните филијали честопати (не сакајќи) ги кршат условите на програмата што ја промовираат и како резултат – се блокирани од нивната придружна програма. Оваа акција честопати доведува до многу сериозни последици за самиот партнер – блокирани се средства, кои тој

Измами преку Интернет

Треба секогаш да се биде внимателен – затоа решив да го напишам овој напис за постојните измами на Интернет. Се разбира, измамниците секогаш покажувале неверојатна генијалност при примената на нивните методи за заблуда на своите жртви. Затоа, невозможно е да се опишат повеќето измами. Затоа, решив да ви дадам општи