Афилиейт програма на Wincher – печелете от SEO инструменти

Афилиейт програма на Wincher - печелете от SEO инструменти

В Интернет има над един милиард уебсайта – това е огромен пазар за всякакви видове SEO инструменти (програми, които помагат за по-предното индексиране на даден резултат в търсачките).

Днес ще Ви представя именно такъв инструмент – wincher.com. И ще споделя защо именно той представлява една прекрасна възможност за създаване на пасивен доход (при това -потенциално огромен) чрез неговата афилиейт програма.

Какво е Wincher и какви са неговите функции?

Wincher e rank tracker – трасьор /проследвач на рангове, т.е. може да проследи в реално време как един сайт се представя в търсачките (Google, Bing и т.н.).

Освен това – той може да извършва проучвания на ключови думи (да видите в какъв обем дадена дума бива търсена). Ключовите думи може да бъдат групирани по различни категории (както ги определите).

А резултатите – могат да бъдат изведени в pdf-ки или cvc. Резултатите може да бъдат изпращани на емейл на седмична или месечна база (т.е. може да ползвате това като услуга към Ваши клиенти).

Ако си кажете – „е, какво от това? Има и други инструменти, които правят това.“.

Така е, има.

Обаче някои от тях струват майка си и баща си (макар че не отричам, че са супер полезни. Просто не са ми били никога по джоба).

Това са (например) Ashrefs и Semrush – най-евтиният абонамент на първия е 99 долара на месец, а на втория – 99.55 долара.

Wincher e далеч, далеч по-евтин.

Най-ниската цена започва от 10 евро на месец (за един сайт, за 200 проследяеми думи). Ако искате втори уебсайт – то може да заплатите по 3 евро допълнително на месец.

Цените са напълно регулируеми и отразяват именно нуждите на хората с по-малки уебсайтове.

Ако си кажете – „уф, пак един сайт, за който трябва да се плаща“.

Тъкмо напротив – Wincher може да бъде използван напълно безплатно в рамките на 14 дни.

Не е нужно да се въвеждат никакви данни за кредитна/дебитна карта (докато например при Аshrefs може да се изпробва сайта за 7 долара и то в рамките на 7 дни).

Тези, които преминат към платен план – може да откажат абонамента си по всяко време.

Освен това един акаунт може да бъде ползван от множество потребители – функция, която драстично може да намали цената, ако се кооперирате с други потребители.

Докато при Ashrefs – да има множество потребители на един акаунт е строго забранено, де факто толкова забранено, че има цели „сенчести групи“, в които хора рискуват парите си, за да получат достъп до един общ акаунт (рискувайки информация да изтече относно техните проекти/сайтове).

Как човек може да печели от Wincher?

Wincher има своя афилиейт програма.

Ако промотирате услугата – ще получите 20 процента от платеното от клиента. Доживот.

Т.е. ако някой се регистрира чрез Вашия афилиейт линк и премине към платен абонамент – винаги, докато той е клиент Вие ще получавате комисионна. Без да проявявате усилия. Пасивен доход до живот.

„Добре де. А какво ще получат тези клиенти?“ – ще си кажете Вие.

Казахме, че те могат да пробват услугата напълно безплатно.

Освен това – те ще получат и 90 процента намаление на първия месец на платено потребление. На една услуга, която не изисква договор и не обвързва с нищо.

„Това ли е всичко?“ – ще си кажете Вие.

Не, не е.

Идва най-добрата част. Всъщност има причина, която ме накара да пиша за Wincher.

И това е, че сайтът има двустепенна афилиейт система. Вие не само ще печелите по 20 процента от това, което Вашите клиенти ще плащат, ала ако решите да набирате други хора, които да промотират сайта – Вие ще печелите по 10 процента от това, което те изкарват (без това да им струва нищо)!

Ако четете внимателно – в момента трябва да се вълнувате. Може ли да си представите – ще печелите от промотирането, което е извършено от други хора!

За регистриране на афилиейт програмата на Wincher – може да ползвате следния линк.

Регистрацията е напълно безплатна.

И не се изисква да имате свой собствен сайт или блог. Няма нужда и някой (от страна на сайта) да Ви одобрява.

След като сте се регистрирали – чрез електронна поща, то в менюто Dashboad може да промотирате сайта, от меню Sub-affiliates – да набирате други афилиати (хора, които ще промотират сайта).

Двустепенните и многостепенните системи за афилиейт/реферал са едни от най-страхотните методи за създаване на пасивен доход – толкова добри, че съм отделил отделна статия (прочете я тук).

Финални мисли относно Wincher и възможността да печелите от SEO инструменти

Wincher e един добър сайт, който не застрашава клиентите му. Всеки е свободен да го изпробва.

А афилиейт програмата му представя възможност да бъде създаден един наистина пасивен доход (ако сте инициативни – може той да е в огромни размери).

Аз съм така уверен в това, че връзките които съм ползвал в статията са моите афилиейт линкове.

Ако имате някакви въпроси, коментари или забележки – пишете!

Аз съм насреща – за отговор.

Ако статията Ви е допаднала – споделете я в социалните мрежи. Прочетете и другите статии, които съм качил чрез pasivendohod.net. Така ще помогнете този сайт да се развие.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on pocket
Pocket
Share on odnoklassniki
OK
Допълнителен доход с личен автомобил
Лайфстайл съвети - как да преминем от традиционна тип работа към алтернативни методи за препитание

Допълнителен доход с личен автомобил

Няма да се уморя да повтарям – Pasivendohod.net е посветен да бъде трибуна, на която да представям материали, към които има потенциален посетителски интерес. Несъмнено такъв материал (особено ако направим проучване за потенциален месечен обем от търсения в търсачките) е „допълнителен доход с личен автомобил“. И тъй като аз имам

мobrog мнения
Съвети (наръчници) относно как да правим пари в Интернет

Mobrog мнения

Pasivendohod.net е посветен на теми за реализиране на допълнителен доход чрез Интернет (а и без него), към които има потенциален потребителски интерес. Тъкмо такава е „mobrog мения“ – поне при проучване за потенциален обем от месечни търсения в търсачките. За това реших да създам този материал, за да ревюирам Mobrog