Безплатно дисково пространство с Yandex Disk (Яндекс Диск)

Безплатно дисково пространство с Yandex Disk (Яндекс Диск)

Дойде време да ревюирам една прекрасна услуга – безплатно дисково пространство с Yandex Disk (Яндекс Диск).

Ако сте се чудили къде може да съхранявате Вашите файлове, ползвайки облачно пространство, то настоящата  статия е за Вас.

 

Какво е Yandex Disk (Яндекс Диск)?

Yandex Disk (Яндекс Диск) е услуга по съхраняване на данни (файлове) в облак, която се предоставя от руския интернет-гигант Яндекс (за чиито услуги по куриране на информация Яндекс Дзен (Yandex Zen),

както и възможността за печелене от микрозадачи Яндекс Толока ).

Регистрацията за ползването на Yandex Disk, както и всички други услуги (като електронна поща, достъп до инструментите за собственици на сайтове Yandex Webmaster и др.) са безплатни.

И получавате един единен профил (като при Google).

След успешна регистрация получавате напълно безплатно 10 гигабайта пространство.

И можете да качвате своите файлове (аз например ползвам Яндекс Диск за да качвам бекъп файлове за възстановяване на pasivendohod.net, в случай, че получи проблем).

Ако желаете повече пространство – то може да го получите, но вече след като заплатите.

Цените са следните: от 2 долара на месец (за 100 гигабайта, до 10 долара на месец (за 1 терабайт), чак до 30 долара на месец (за 3 терабайта).

Ако предплатите за цяла година, то получавате съответно и остъпка (която е около 15 процента). И цените съответно падат на: 1.7 долара на месец, 8.3 долара на месец, 25 долара на месец.

Ако условията Ви звучат привлекателни, но желаете да ползвате тази услуга на името на Вашия бизнес (и да си признаете този разход) – няма проблем, то винаги може да активирате Яндекс Диск чрез Yandex for Business.

„Ха, знаех си, че тази статия е само за да промотираш тази услуга“ – ще каже някой.

Не, аз не съм афилиат/реферал на Яндекс (нямам си и на представа дали може да станеш такъв).

Връзките, които виждате са си напълно обикновени.

Просто мисля, че Яндекс Диск е една добра услуга, която може да ползвате напълно безплатно (както правя аз). Ако искате да ползвате повече пространство – то цените, както виждате, са приемливи.

Освен, че Яндекс Диск е достъпен чрез Интернет.

Той има и декстоп (за компютър) апликация (софтуер).

Той е наличен от тук.

 

Финални мисли относно безплатно дисково пространство с Yandex Disk (Яндекс Диск)

Ако търсите още едно място, на което да съхранявате Вашите файлове, то Yandex Disk (Яндекс Диск) може да е Вашето решение.

Няма защо повече да се притеснявате, ако имате само едно устройство, а имате ценна информация, която е съхранена само там.

Качвайки файловете си на Яндекс Диск – те ще са налични за Вас, където и да се намирате.

 

Ако сте харесали pasivendohod.net – то може да помогнете, споделяйки някой от качените материали в социалните мрежи. Или да харесате моята  страница във Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по