Българска афилиейт мрежа

Българска афилиейт мрежа

Мнозина българи, които се интресуват от афилиейт маркетинга като метод за печелене на пари в мрежата не осъзнават, че има и българска афилиейт мрежа, с която могат да промотират срещу комисионна продуктите/услугите на родни компании.

В мнозина мои материали аз мимоходом съм споменавал за profitshare.bg.

И за това реших да отделя отделна статия – все пак аз съм горд афилиат на този сайт. И мисля, че мога да се обоснова защо.

Българска афилиейт мрежа – profitshare.bg

В сайта съм споменавал и за други големи, международни афилиейт мрежи – като тази на Amazon associate.

Но при тях или има бавен, субективен процес на одобряване. Или се изисква да има определена активност от страна на афилиата (т.е. той да е продал/продава определено количество продукти на опредеелен период).

И има езикова бариера.

Всичко си идва на мястото, когато говорим за profitshare.bg

Ако кликнете на този линк – може да направите регистрация на момента.

Нужно е само електронна поща.

Впоследствие – във Вашия профил може да напишете всички нужни лични данни.

Хубавото на profitshare.bg е, че той е афилиейт мрежа – чрез сайта редица други компании дават възможност на заинтресованите да промотират продуктите им.

Да речем: виждате, че рекламодател чрез сайта е Емаг или Fashion days.

Може много лесно да видите какви правила има въпросния рекламодател – като какъв тип трафик той одобрява. И какви са неговите комисионни, както и от колко кликнали човека обикновенно се закупуват нещата (коефициентът на конверсия).

За това, пак ще повторя – не е нужно да имате свой собствен сайт, за да промотирате продукти/услуги на рекламодатели, които са избрали profitshare.bg като партньор.

Може и да ползвате своя профил в социалните мрежи. И ако сте инфлуенсър (може да прочетете как може да печелите като инфлуенсър в Инстаграм) – да спечелите от споделянето на връзки във Вашите профили.

В profitshare.bg има възможност профилът да бъде създаден чрез юридическо лице, самоосигуряващо се лице /лице, което упражнява свободна професия (може да видите как може да се регистрирате като самоосигуряващо се лице тук) или физическо лице.

Създаването на линкове (връзки за промотиране на стоките/услугите) е много просто. И за да не повтарям чудесната статия, която от компанията са създали по темата – може да я прочетете тук.

Защо е хубаво да използвате българска афилиейт платформа?

Освен че всичко е на български, мнозина афилиати забравят един прост факт, който ще им помогне в конверсията (по-голямите продажби на кликналите връзките).

Промотират се български компании.

Това означава, че закупилите клиенти няма да се занимават с формалности като митническо освобождаване на стоките (както мнозина афилиати на Алиекспрес разбират впоследствие). Доставката до клиента е по-бърза.

И той е защитен от редица мерки като връщане на стоките в определен срок, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

„Хе, на кой му пука за тези неща?“ – ще каже някой. „Аз да си взема комисионната, не ме интересува кой джигитайски продукт е купен“.

Това е грешното мислене. Успехът като афилат зависи точно какви неща ще се промотират.

Всеки може да вземе някаква оферта от Кликбанк или Jvzoo 

Но успехът е клиентите да са доволни. Това са принципите на етичния маркетинг.

Финални мисли относно българска афилиейт мрежа profitshare.bg

Ако желаете да си „намокрите краката“ в бизнеса на афилиейт маркетинга, то profitshare.bg е едно много добро начало.

Едва ли ще намерите мрежа, която да е по-лесно направена. И да има толкова малко изисквания.

Чрез profitshare.bg (освен нея) аз промотирам и сайта за кешбек onlinepromo.bg.

На него съм посветил даже отделна статия –ако искате да Ви плащат за всеки регистрирал се за onlinepromo.bg, то силно Ви препоръчвам да прочетете статията. Малък спойлер – чрез сайта напълно безплатно регистрирали се хора могат да получават част от парите от направени покупки. А Вие да получавате комисионна за тяхната регистрация. Ако това не е оферта, здраве му кажи.

 

Ако сте харесали pasivendohod.net – може да ми помогнете, споделяйки някой от качените материали в социалните мрежи. Или може да харесате страницата ми във Фейсбук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по