Как да печелим от електронен магазин и/или електронна търговия без да ги имаме

Как да печелим от електронен магазин и/или електронна търговия без да ги имаме

Заглавието изглежда провокативно, но темата всъщност си е съвсем нормална.

С последните законодателни промени стартирането на електронна търговия не е просто нещо.

Освен, че трябва да регистрираме електронния си магазин (ако отговоря на определени условия) в Национална агенция по приходите, то трябва да спазваме и един куп регулации – що се отнася до съхраняването на личните данни на клиентите, така и при приемането на различни разплащания ( като междувременно спазваме всички изисквания на Търговския закон и Закона за защита на потребителите).

Така регулациите в областта на електронната търговия направиха това, което допреди години бе задача на много хора – да стартират бизнес с малко капитал, в невъзможна цел.

Според мен – ако току-що се „гмурвате“ в материята, и сте решили да стартирате веднага – то не трябва да похарчите стотици левове само за консултации (ако искате всичко да Ви е изрядно).

В Интернет има предостатъчно безплатни ресурси, както и Фейсбук групи, в които можете да навлезете.

Ако нещата Ви звучат прекалено сложно (защото, повярвайте ми – да движиш електронен магазин, па макар и на принципа на дропшипинга не е толкова просто) или нямате средствата да започнете – не увесвайте нос.

Има място под Слънцето и за Вас.

Как ли?

Промотирайте съществуващи системи/решения за онлайн магазини

Една от най-старите шеги, която битува е – хората, които забогатели на Клондайк (място в Северна Америка, в което се разразила „златна треска“) не са хората, които са търсели (и понякога намирали) златото. А са хората, които са продавали на златотърсачите лопатите, храната и т.н.

За това в настоящата статия ще разгледам сайта Ultracart.

Той се е специализирал (на английски език) да предоставя решения на тези, които искат да започнат свой онлайн бизнес.

Както казах – сайтът е на английски. И почти сигурно е, че ако искате да започнете свой магазин чрез него, а оперирате в България – малко ще Ви е трудно поради всички изисквания на данъчното ни законодателство.

Не казвам, че горното е невъзможно. Но според мен – стартирането на електронен магазин в България (който може и да не е насочен към българските граждани) може да е трудно нещо. Все ми се струва, че е много трудно да се покриват всичките изисквания.

Но за граждани на други държави – мисля, че това не е лоша платформа.

Ultracart предлага система за бонуси, която не съм виждал в никой друг сайт.

За всеки клиент, който Вие сте привлекли чрез Вашия линк (който се запазва за 30 дни на компютъра) получавате бонус.

А то какъв бонус!

За всеки клиент, който привлечете – получавате 20% от основните такси за UltraCart за 12 месеца

За всеки клиент, който пък той е привлякъл – получавате 5% от основните такси на UltraCart за 24 месеца

За всеки клиент, който третия е привлякъл – получавате 2% от основните такси за UltraCart за 36 месеца

За всеки клиент, четвъртият е привлякъл – получавате 1% от основните такси за UltraCart за 48 месеца

Т.е Вие ще получавате до четвърто ниво (коляно) бонуси. Привличате един – ако той привлече други, така чак до четвъртия човек! При това – както виждате, комисионната започва от една година и свършва до четири години.

Ако четете внимателно – би трябвало да Ви спрял дъха в момента.

Печалбата, която може да спечелите – е необятна. Може да хиляди долари на месец!

Какво е нужно – само да промотирате сайта чрез своите линкове.

Единственото, което сайтът не търпи – това е спам. Не може и не бива да промотирате своите линкове по този начин.

Може да промотирате сайта като напишете статия. Или я споделите по начин, който не би се счел за натрапчив. Създавайте съдържание за тази възможност на всеки език, който знаете. Ако сте упорит/а – то можете да спечелите доста.

Регистрацията като афилият става чрез следния линк: https://www.ultracart.com/content/affiliates.html

Ще се радвам, ако преди да посетите този линк, посетите първо този: http://secure.ultracart.com/cgi-bin/UCReseller?code=P6C56G6Q42

Той е мой. А всички средства ще бъдат използвани за подобрянето и постоянното качване на нови материали в pasivendohod.net.

Благодаря.

Преди да напиша тази статия – потърсих отзиви за Ultracart. Не намерих лоши такива, за това реших да споделя информацията с Вас.

В бъдеще ще се радвам да напиша и материали за развиване на електронна търговия и електронен магазин. Просто сега няма какво да напиша по темата.

Ще се радвам – ако средствата ми го позволят, разбира се, в бъдеще и да направя заедно с Вас едно пробно развитие да даден магазин. От А до Я.

За това – всеки българин, който се занимава усилено с този вид дейност – нека остави отдолу коментар.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по