Как да печелим от криптовалута – без да купуваме и продаваме нищо

Как да печелим от криптовалута - без да купуваме и продаваме нищо

Преди няколко години се зароди концепцията за криптовалутите – електронни пари, които не са подкрепени от нито една централна банка.

Чрез тях всеки човек може да направи моментни разплащания, с много ниски (или несъществуващи) такси, като запази анонимност при разплащането.

След последвалия бум бяха създадени много видове криптовалути (мисля, че към момента те са над 1000) всяка от тях имаща различна стойност.

Те са толкова популярни, че вече чрез тях се осъществени измами. Пресен пример е схемата Onecoin, чрез която е изградена финансова пирамида – на хора, които „влагат“ пари в тази валута е обещана огромна доходност, а всъщност пари от настоящи инвеститори се плаща на по-ранни. Резултатът – милиарди левове са „потънали“ и стотици хора са лишени от това, което са вложили.

Разбира се, не всички криптовалути са продукт на престъпно мислене на нечестни хора.

С някои от тях наистина може да се пазарува на редица места места по света – било то онлайн или офлайн.

Но целта на този пост не е да образова за ползите от криптовалутите.

Целта е да Ви дам стратегия, чрез която може да спечелите пари без да рискувате свои средства.

Да, спекулацията с криптовалута (купи-продай; продай-купи) може да е доста по-доходоносна. Но тя крие своя риск. А както казахме – независимост от нивото на шифриране (кодиране) на криптовалутата, тя е просто редове код, които се съхраняват. Нищо повече.

Според мен – по-добре си купете играчки на някой известен производител като Хасбро, Марвъл, Дисни. И заключете играчките за поне десет години. И след това ги продайте (аз например имах като дете конструктор на Лего на Междузвездни войни, който ако бях запазил – сега такъв струва над 150 долара).

Или пък рискувайте с произведения на изкуството.

Най-малкото ще имате нещо, което после най-малко ще можете да пипате.

Как да печелим от криптовалута – без да я купуваме и продаваме

Като промотирате.

Но не самата криптовалута, спокойно.

Криптовалутите биват обменяни за реални пари и обратно на редица специализирани сайтове. Представете си чейндж бюро, но което работи с такива валути.

Един такъв сайт е Switchere.

Чрез него хора могат да купуват и продават криптовалута.

Какво е хубавото на този сайт:

  • има промоция, която възнаграждава всеки нов потребител с пет евро, ако потвърди профила си;
  • има програма за кешбек, която връща пари обратно за всяка транзакция, която потребителя е направил;

 

И това, което Ви най-интересува – има програма, която Ви възнаграждава за всеки човек, който се е регистрирал чрез Вас.

 

Вие ще получава по 80 процента от нетната печалба от всеки човек, който се е регистрирал чрез Вас. И по десет процента от печалбата от хората, които той е привлякъл.

Да – Вие може да печелите и от хората, които са привлечени от хората, които Вие сте привлекли.

Потенциалът за печалба е огромен. И при това напълно пасивен.

Специалният линк, чрез който привличате хора генерира така наречената „бисквитка“ – код, който указва на сайта, че хората са привлечени именно чрез Вас. Тази „бисквитка“ има много голяма „трайност“ – 90 дни. Т.е. ако някой кликне на Вашия линк и се регистрира в рамките на 90 дни, то този човек вече е ваш.

Сайтът е наличен на английски език.

Имайте предвид, че бонуса от пет евро е достъпен, ако някой направи пълна регистрация – качи снимка на личните си документи и направи обмяна на валута на стойност поне 100 евро.

Докато се ровех в Интернет за отзиви за този сайт – не намерих лоши такива, които препоръчват той да не се използва.

Но аз винаги окуражавам моите читатели да правят и свои проучвания. Аз владея английски език – на него не намерих, както казах лоши отзиви. Вие може да направите проучване и на друг езил.

Как да започнем да печелим чрез Switchere

1. Отваряте следния линк – https://switchere.com/?r=4n3w6x39bps0

2. Регистрирате се чрез електронна поща. Потвърждавате регистрацията като потвърдите изпратеното Ви електронно писмо. Въвеждате телефонен номер, потвърждавате телефонния си номер (сайтът ще Ви прати СМС).

3. Отивате в секция Account – Affiliate program. Там може да откриете своя линк.

4. Започвате да го промотирате.

Искам да отбележа, че като се регистрирате на сайта – Вие се регистрирате чрез моя линк. Всички постъпили средства, които (ако) получа, ще бъдат използвани за подобряването и поддържането на този сайт.

Промотирането освен линк може и да стане чрез специални банери (рекламни карета), които са достъпни от секция „Promo“. Но и линка върши работа.

Той може да бъде споделян чрез социалните мрежи, чрез видеа, чрез коментари във форуми, чрез сайтове/блогове.

Важното е да изтъквате очевидното – сайтът има програма, която дава 5 евро бонус, както и програма за кешбек. Както и разбира се – програма, която възнаграждава за всеки регистрирал се чрез привлеклия го.

Както споменах – аз не намерих нищо обезпокоително като ненадежност за сайта.

Ако привличате хора – спазвайки правилата, то потенциалът е наистина огромен за печалба, която ще се генерира всеки месец напълно пасивно.

Рискът за Вас е само да сте си загубили времето – в случай, че никой не се регистрира чрез Вас.

Повярвайте ми (макар че и времето е пари) в света на криптовалутите и спекулирането чрез тях – това е нищо.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по