Как да печелим от чат на живо (livechat) и чатботове без да работим като поддръжка

Как да печелим от чат на живо (livechat) и чатботове

Едва ли сте се питали: можем ли  да печелим от чат на живо (livechat) и чатботове без да работим като поддръжка?

И в предишна статия (относно промотирането на софтуер за онлайн магазини) споменах за добрата стара тактика – при златна треска понякога печелят магазинерите, а не тези, които търсят златото.

И в сегашната статия ще Ви споделя една подобна стратегия относно промотирането на софтуер за чат ла живо (livechat) и чатботове, а Вие, ако използваме лексиката на жълтите сайтове – „ще ме благославяте и ликувате“.

Запознате се с Livechat

Livechat e сайт, чрез който собственици на сайтове могат да имплементират (въведат) чат на живо и чатботове на своите сайтове.

Ако се замислим – това са много популярни услуги. Сайтовете, които предлагат стоки и/или услуги са хиляди по целия свят. Потребителите винаги изискват незабавно внимание при възникнали проблеми, а какъв по-добър начин от предоставяне на отдалечена поддръжка (или при чатботовете – автоматично информиране за решенията на най-често възникналите проблеми).

За това – аудиторията, към която са насочени услугите на този сайт е огромна.

Всеки клиент – това означава пари.

Как може Вие да се възползвате от това?

Като се регистрирате като партньор на Livechat.

Сайтът има уникална програма за промотиране, просто е невероятна!

За всяка една продажба, която бъде генерира чрез Вас – Вие ще получите 20 процента от нея. До живот. Пак не разбирате – привличате клиент, той започва да плаща таксите си, Вие ще получавате по двадесет процента. Завинаги!

Звучи твърде хубаво за да е истина? Чрез действията си ще прецакате невинни хора?

Не е така! Облага има и за закупилия! Ако продадете Вие услугата (като реселър, препродавач) – клиентът ще получи двадесет процента отстъпка – и то до живот!

Има и една, много, ама много важна подробност!

Ако решите да привлечете хора, които също искат да промотират платформата, то Вие ще получавате по 5 процента от продажбите, които те от своя страна генерират.

Ако сте събрали две и две до момента, то трябва да Ви е секнал дъха.

Само си представете – може да набирате хора, чиито продажби да Ви носят печалба на Вас.

Печалбата, която може да бъде генерирана е неограничена!

Може да промотирате сайта (или да набирате партньори за него) по всеки начин, който счетете за добър (стига да не е натрапчив). Владеете немски – напишете статия на немски! Имате последователи в Инстаграм – споделете за тази възможност с тях! Бъдете креативни и не се отказвайте!

От моя придобит опит – може да Ви кажа, че подобни щедри програми са рядкост в Интернет.

Понеже – ще трябва да продавате нещо, което може да застраши някого (например само толкова щедри програми имат сайтовете за „инвестиране“, както и сайтовете- казина).

А тук става въпрос за услуга, която може да допринесе за бизнеса на човека. А и той/тя са свободни да преустановят да ползват услугите на Livechat

Освен това – всеки клиент има 14 дневен пробен период, в който може да пробва услугите на сайта. Напълно безплатно.

В следващи статии ще разгледам и други примери, чрез които човек може да направи пари в Интернет.

Но мисля, че настоящия има огромен потенциал – понеже може да набирате хора, които от своя страна да промотират услугата. На Вас няма да Ви се налага да продавате нищо.

Да направим малко „кръчмарски сметки“, които да Ви вдъхновят.

Да кажем, че наберете 10 човека. Те успеят да да продаде услуга на десет човека (за една календарна година). Нека услугата е на стойност 16 долара (колкото е минималната месечна такса).

100 X 16 = 1600 долара. От тях – комисионната ще е 320 долара на месец (по 32 на човек) ! А вашата? Тя ще е 16 долара.

Звучи много малко. Но нека не забравяме, че месечните планове са от 16 до 50 долара.

А няма ограничение колко хора ще наберете – а и те на колко ще продадат.

Ако наберете 1000 човека (те може да са от целия свят)? Ако спазваме същите пропорции – ще получавате по 160 долара месечно. Една пенсия в България!

Без да си мърдате пръста – дето се казва.

Разгледайте сайта – и оставете своето мнение. Според мен – той е лесен за ползване (макар че е на английски език).

Преди да завърша трябва да отбележа – линковете, които съм използвал в настоящата статия са моите реферални линкове. Ако спечеля средства чрез Вас – те ще бъдат използвани за развитието и поддръжката на този сайт. Благодаря Ви за това.

Както всеки път – ще се радвам, ако коментирате/споделяте тази статия. Това е най-добрия начин, чрез който мога да развия информацията в него.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по