Менажиране на профили в социалните мрежи чрез Napoleoncat

Менажиране на профили в социалните мрежи чрез Napoleoncat

Менажирането на профили в социалните мрежи може да е доста времеемко (особено ако решите да предоставяте подобна услуга и управлявате множество профили на клиенти).

За това – реших в настоящата статия да Ви представя един инструмент за управление на профили на социални мрежи – Napoleoncat.

Какво е Nepoleoncat – инструментът за менажиране на профили в социалните мрежи?

Napoleoncat e единен инструмент, с който може да се менажират множество профили в социалните мрежи.

Чрез ползването му – потребителят може да събира и анализира данните, които платформи като Фейсбук, Инстаграм, Туитър, Линкедин и Ютуб генерират (може да прочетете моята статия за тази социална платформа за споделяне на видеа като източник на пасивни доходи).

Така – много лесно може да бъде забелязано кое съдържание (публикация) се представя най-добре и кое е най-доброто време за публикуване на съдържание. Ако имате клиенти – които живеят в различни часови пояси, то Вие може да си спестите доста време и усилия, автоматизирайки публикуването.

Чрез Napoleoncat може да се следят конкуренти в дадена ниша.

Освен това – Napoleoncat e официален маркетингов партньор на Фейсбук.

Освен за менажиране – Napoleoncat може да бъде използван и като софтуер, който Ви помага в обслужването на клиенти (които оправят запитвания в официалните Ви профили в социалните мрежи).

Може автоматично да отговаряте на запитвания, да отговаряте на предпродажбени въпроси, използвайки (едновременно) силата на платформи като Фейсбук, Инстаграм, Туитър, Линкедин, Google My Busines.

По този начин Napoleoncat може да се превърне в инструмент, който да се ползва от инфлуенсъри (може да прочетете моята статия как да печелим като инфлуенсър в Инстаграм).

Или как се може да генерираме повече печалби като еКомерс сайт /сайт за електронна търговия/ (може да прочетете и моята статия как изкуствения интелект и машинното обучение може да помогнат за повече продажби в електронната търговия).

 

Какви други страни има Napoleoncat – инструментът за менажиране на профили в социалните мрежи?

Макар че е премиум (платен) продукт Napoleoncat може да бъде пробван напълно безплатно в рамките на 14 дни.

Не е нужно да бъде въвеждани данни за кредитна/дебитна карта.

Актуалните цени са достъпни тук.

И са базирани на броя колко профили в социалните мрежи ще управлявате. И колко потребители ще имат достъп до профила в Napoleoncat.

Ако се заплати предварително за една календарна година – то има отстъпка (3 месеца са напълно безплатни).

Цените, които виждате в сайта – са без начислено ДДС.

Сайтът може и да не начисли ДДС. Според най-често задаваните въпроси – това ще стане, когато сте регистрирате под компания, която е базирана извън ЕС.

ДДС може и да не бъде начислено – ако предоставите валиден номер на ДДС регистрация (ако сте базирани в рамките на ЕС). В този случай в разходооправателния документ (фактурата), която ще получите няма да има ДДС (такова няма да е начислено). Но кой е длъжен да начисли ДДС – трябва да попитате своя счетоводител!

Случаите, в които ще се начисли ДДС са следните – ако сте частно лице, то ще Ви бъде начислено 23 процента ДДС; ако компанията Ви е базирана в Полша (пак ще получите 23 процента ДДС); ако не предоставите валиден ДДС номер ( в случай, че фирмата Ви е базирана в ЕС).

За блогъри Napoloeoncat има специална оферта. Просто трябва да се регистрирате и да им пишете, че сте блогър.

Освен това – Napoleoncat има и специална оферта на всички представители на неправителствени организации (NGO) и образователни институции. Те получават 50 процента отстъпка от цената на абонамента.

Според текущите правила (когато е писаната тази статия) – може да се откажете от продукта по всяко време. Просто трябва да „разкачите“ дебитната/кредитната Ви карта от профила преди края на отчетния период.

Проблемът обаче е, че сайтът няма да запази данните, които са генерирани (след като направите това). Т.е. ще трябва да си свалите всички данни (до момента, когато Ви свършва отчетния период), за да разполагате с тях.

Трябва да посоча още, че Napoleoncat не предлага възстановяване на платените суми. Да кажем, че сте избрали да платите на месечна база –  ще ползвате месеца, който сте заплатители. Същото се отнася и до годишния абонамент – за съжаление няма как да се откажете и да Ви бъдат възстановени парите.

Ако се страхувате, че може би този инструмент няма как да оправдае очакванията Ви – то може да го изпробвате в пробния период. И после да решите да плащате на месечна база (за да не се натоварите финансово). Друг вариант, който може да ползвате, за да намалите сметката си е да видите дали може да ползвате кешбек /връщане на част от стойността на покупката. (щом ще плащате с карта). Аз съм написал две статии – за да добиете представа как става това (едната за българския сайт за кешбек onlinepromo.bg, а другата за международния сайт за кешбек Swagbucks)

След пробния период профилът Ви се деактивира автоматично.

Финални мисли относно Napoleoncat – инструментът за менажиране на профили в социалните мрежи

Аз съм афиалит на Napoleoncat. Ако решите да направите покупка на абонаментен план, то регистрирайки се тук аз ще спечеля комисионна.

Napoleoncat e добър инструмент (за който има множество добри отзиви), който може да Ви спести много време, особено ако пък се занимавате професионално с управление на профили в социалните мрежи.

Той може да бъде пробван безплатно. Може и да бъде прекъснато неговото ползване. Има и намаления. Но всяка покупка на абонаментен план е крайна.

Така че – ако сте човек с лимитирани финанси, то си помислете дали тази цена е подходяща за Вас.

Ако сте харесали мисията на pasivendohod.net да информира за различни начини на печелене на средства в мрежата (а и извън нея)  – то може да помогнете, споделяйки някой от качените материали в социалните мрежи или да харесате страницата ми във Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по