Пари от интернет без реферали

Пари от интернет без реферали

Рефералният маркетинг е един от най-добрите методи за печелене на пари в мрежата – едно лице препоръчва стока/услуга на друго, ако втория ги закупи, то и често и двамата взимат някакъв бонус/комисионна/отстъпка и т.н. Но мнозина са ми задавали въпроса: може ли да се печели пари от интернет без реферали?

Тъй като съм написал доста гидове (наръчници) как да се печелят пари, реших да сумаризирам информацията в настоящата статия.

Печелете пари като лице, което работи на свободна практика (фрийлансър)

Ако решите да предлагате своите услуги посредством Интернет – не са Ви нужни реферали (да препоръчвате сайтовете, чрез които ще работите онлайн), за да го правите.

(Макар че някои от сайтовете, които ще изброя имат афилиейт/реферална програма).

Може да прочетете моите статии за:

Всеки от тези сайтове предлага защита на работещите в него чрез система за одобряване на поръчките.

Печелете пари онлайн без реферали като издавате електронни книги, книги, филми, настолни игри, карти за игра

Ако работата за другиго не е по Вашата част. А искате бизнес, чрез който да създавате по-пасивен доход, то издаването електронни книги, книги, филми, настолни игри, карти за игра е за Вас.

Вие трябва само да качите съдържанието, а ако някой закупи – то той ще го получи, а на Вас ще се отчете комисионна.

За да се запознаете повече, то трябва да прочетете следните мои статии:

Няма никакви такси – не се безпокойте. От Вас се изисква само съдържание.

Печелене на пари без реферали – чрез Print on demand на мърч (дрехи, чаши, постери и т.н.)

Знаете ли, че Вие може да създадете файлове (данни), които са нужни за създаването на персонализирани тениски, чаши, постери и т.н., а ако ги закупи клиент, то дадена компания ще ги произведе и достави.

Повече информация може да прочетете в следнaта мои статии:

Печелене на пари без реферали – изпълнение на задачи

Ако желаете да работите онлайн, попълвайки анкети или решавайки различни микрозадачи (като да анотирате картини), то обезателно трябва да прочетете следните мои статии:

Няма никави такси!

Печелене на пари без реферали – създаване на софтуер за Amazon Alexa

Докато при апликациите за Андроид и IOS има страхотна конкуренция, то устройството Amazon Alexa (което работи с гласови команди) има страхотен потенциал за пазар.

Прочетете статията ми идея за домашен бизнес – създаване на софтуер за Амазон Алекса (Amazon Alexa), за да разберете повече

Печелене на пари без реферали – споделено пътуване, доставка на храна, изпълнение на персонални задачи

Споделеното пътуване, доставката на храна, както и изпълнението на персонални задачи (като сглобяването на мебели) са възможности за печелене на средства (за резиденти на определени задачи).

За да научите повече, то прочетете следните мои статии:

Финални мисли относно печелене на пари от интернет без реферали

Надявам се, че се обедихте, че може да се печелят средства в мрежата и без реферали.

Рефералният маркетинг за мен е един страхотен бизнес модел – може да прочетете различни статии в pasivendohod.net в тази категория.

Но, както казах – аз бях длъжен да напиша тази статия, щом към нея има потребителски интерес.

 

Ако сте харесали pasivendohod.net – може да ми помогнете, споделяйки някой от качените материали в социалните мрежи. Или да харесате страницата ми във Фейсбук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по