Печели от реклама – реферална програма на Revenuehits

Печели от реклама - реферална програма на Revenuehits

Желаете ли да печелите пасивен доход – в продължение на цяла година? Ако Вашият отговор е да, то настоящата статия: „Печели от реклама – реферална програма на Reveniehits“ е точно за Вас.

Но преди да започна със същинската част, то първо трябва нека започна със самия сайт.

Какво е Revenuehits?

revenuehits.com e сайт, чрез който може да бъде имплементирана различна вид реклама.

Като банери, диалогови реклами, слайдери, „плаващи банери“, реклами във долната част (footer-a) на сайта, pop under-и (пълният вид може да видите тук на английски език). Сайтът е партньор на мрежата Propellerads, за която вече съм написал статия как може да се печелят пари чрез реклама, дори и да нямаме сайт.

След като даден собственик на сайт има регистрация, то той/тя може да избере на какво устройство желае да бъде изобразена рекламата, нейния размер и тип. След това трябва да импленетира (да въведе) специалния код (наречен таг), който сайтът ще генерира.

И след това – може да следи колко доходоносна ще е тази реклама.

Това е.

(Трябва да отбележа, че revenuehits не приема сайтове с порнографско съдържание или голота).

Интерфейсът на сайта e наличен на английски език.

Регистрацията, чрез която всеки може да стане реклмадотел на сайта е доста опростена. Специфичното изискване е да бъде посочен сайт, на който ще се показват рекламите. (Ако желаете да печелите от показване на реклами).

„Но аз нямам сайт“ – ще каже някой.

Аз съм написал статии относно Блоггър (Blogger) като платформа за блогване, както и за Medium .

Като говорим – има цял раздел на pasivendohod.net, който съм посветил как да създадем сайт/блог.

Ако решите да работите с Revenuehits, то минималните средства, които трябва да натрупате, за да Ви бъде изплатена сумата са 20 долара за PayPal, както и 20 долара за Payoneer (може да прочетете моята статия за този сайт за разплащания, в която ще открите, че ако се регистрирате чрез мен, то може да получите 25 долара бонус). За плащане по банков път (директно до Вашата банкова сметка) минимумът е 500 долара)

Revenuehits, разбира се, е и платформа, на която заинтерсовани лица могат да закупят реклама.

Аз не съм ползвал сайтът за тази цел – за това ще трябва да проверите сами какви са условията (и стойността на закупената реклама).

Само мога да Ви кажа, че от сайтът гледат много сериозно на всички опити за измама – тя, разбира се, не се толерира, а и сайтът има вградени филтри за защита.

Taка, ако искате да печелите от рекламен арбитраж  или сте заинтересовани от медийно закупуване (media buying) (може да прочетете моите статии за тази стратегии за печелене на пари в Интернет), то ще трябва да проверите колко ще Ви струва рекламирането чрез сайта.

Реферална програма на Revenuehits

Причината, която ме мотивира да напиша настоящата статия обаче беше рефералната програма на Revenuehits (на която аз съм реферал).

Всеки, който се регистрира на сайта може да привлича нови собственици на сайтове, които са заинтересовани да публикуват реклами чрез платформата.

Всеки нов профил ще бъде добавян под Вашето име.

И Вие ще получавате следните възнаграждения:

  • ако собственикът на сайта печели чрез Revenuehits до 1500 долара на месец, то Вие ще получавате 5 процента от неговата заработка (без това да му струва тази сума). Тази комисионна ще бъде получавана в рамките на 12 месеца след неговата регистрация.
  • ако собственикът на сайта печели чрез Revenuehits над 1500 долара на месец, то Вие ще получавате 10 процента от неговата заработа (без това да му струва тази сума). Тази комисионна ще бъде получавана в рамките на 12 месеца след неговата регистрация.

Какво ще каже това?

Нагледен пример: Вие привлечете 5 човека чрез Вашия рефералски линк или банер (сайтът генерира също така готови за ползване банери на английски език).

Те печелят по 500 долара на месец. Вие ще получавате като напълно пасивен доход 125 долара всеки месец – при това, за цяла година. И това не е в ущърб, както казах – за сметка на Вашите реферали.

Страхотната новина е, че няма лимит колко собственици на сайтове ще привлечете към Revenuehits.

T.e. Вие може да печелите стотици, хиляди долари всеки месец – при това, както казах, напълно пасивно.

Както прочетохте отгоре – сайтът може да изплаща и съвсем малки суми чрез PayPal и Payoneer (още веднъж повтарям, прочетете моята статия за този сайт, за да разберете как може да получите чрез него 25 долара бонус, откривайки сметка. Същот така можете да видите как може да печелите още средства, промотирайки Payoneer към други потребители).

 

Финални мисли относно как се печели от реклама – реферална програма на Revenuehits

Revenuehits е една страхотна възможност да се изгради напълно пасивен източник на доходи.

Достатъчно е само да се промотира сайта, като може, както казах, да бъде промотиран и Payoneer.

Ще се радвам да чуя Вашето мнение – оставете под статията чрез формата Вашите въпроси, коментари или забележки.

 

Ако сте харесали pasivendohod.net – то може ми помогнете, споделяйки някой от качените материали в социалните мрежи. Или може да харесате моята страница във Фейсбук.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по