Попълване на анкети срещу заплащане в Deadalus Online

Попълване на анкети срещу заплащане в Deadalus Online

Попълването на анкети срещу заплащане е една от най-експлоатираните теми в мрежата.

Няма може би лице, което да не е сърфирало и в даден момент да не се натъкнало на дразнеща реклама, в която му се обещава, че ще припечели луди пари (или ще спечели нещо0, ако само попълни дадена анкета (въпросник).

За съжаление – сайтовете, в които може това да се случи на практика се броят на пръстите на ръцете; до този момент аз само съм ревюирал възможността на Swagbucks  (в статията Как да печелим от попълване на анкети в Интернет – реален пример и готова стратегия) да генерира средства при попълване на анкети.

Днес дойде време да направя отзив и на един друг сайт – Daedalus online като възможност за печелене при попълване на анкети.

Какво е Daedalus online?

Това е сайт, който е напълно безплатен за регистриране. И е наличен на следните езици: български, румънски, английски, унгарски, турски, хърватски, словенски, чешки, гръцки, украински, полски.

Адресът за кореспонция е в Румъния.

Всеки регистрирал се член на сайта може да получава анкети на използваната от него електронна поща.

За всяка попълнена анкета се акумулират специални точки. При натрупване на 1000 точки – тези точки може да бъдат обменени за 10 евро.

Колкото по-пълни данни всяко лице подаде при регистрация – толкова то има по-големи шансове да получи анкети, които да отговарят на неговия профил.

Всеки човек може да се регистрира само веднъж на сайта.

Когато желае да му се изплатят средства – трябва да посочи своето своя номер за гражданска индентификация (в България – ЕГН). Плащането става по банков път.

Изплащането на средствата става като е направена заявка в сайта (при натрупани минимум 1000 точки). В началото на всеки месец се обработват заявките, които са пуснати в предходния. Т.е. заявка, която е пусната през март 2021 ще бъде обработена април 2021.

В сайта е посочено, че сайтът обработва (цитирам) „данъкът се плаща изцяло от нашата компания.“. Т.е. ако получите 10 или повече евро – не би трябвало да бъдете в нарушение. Но за последното – аз не мога да съм гарант. 

За това – ще се радвам, ако по темата се включи по-опитен човек.

Сайтът действа като посредник – свърза дружества, които желаят да натрупат данни с лица, които са склонни да попълнят анкета.

Плюсовете от използването на Daedalus?

Всички лични данни, които предоставяте ще бъдат защитавани от румънското дружество, което поддържа сайта.

Както казахме – няма никакви такси за регистрация. Ако спрямо Вашия профил бъдат изпратени анкети и те бъдат попълнени – ще получите точки, които могат да се обменят за пари.

Минусите от използването на Daedalus?

Единственото, което успях да открия при проучването на настоящата статия бяха въпроси на хора, които твърдят, че не получават толкова често въпроси (анкети) при регистрация.

Daedalus свърза лица, които желят да направят дадено проучване с регистриралите се на сайта. Т.е. ако сте лице, което живее в някоя от държавите с по-голямо население (като Турция или Украйна) то има по-голяма вероятност по-често да получите анкети, отколкото по-малките държави. Разбира се – всичко е казано с относителност.

По-горе аз мимоходом споменах, че сайтът е посочил, че данъкът се дължи изцяло от компанията, която го поддържа.

Дали това е така – аз не мога да коментирам.

Ще се радвам по този въпрос да се включат по-опитни хора по тази тема.

Финални мисли относно попълване на анкети срещу заплащане в Deadalus Online

Регистрацията в Deadalus Online е безплатна.

И е някаква възможност да бъдат спечелени средства. Не казвам, че ще са много.

Просто си откривате още една възможност за печелене на средства, пари за почерпка, дето се казва.

Аз ще се радвам, ако темата се включат хора, които са ползвали сайта. И могат да кажат нещо повече за него.

 

Ако сте харесали pasivendohod.net – то може да ми помогнете, споделяйки някой от качените материали в социалните мрежи. Или може да харесате моята страница във Фейсбук.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on pocket
Pocket
Share on odnoklassniki
OK
Идеи за бизнес от дома (домашен бизнес)

Какво е дропшипинг?

Няма да се уморя да повтарям – pasivendohod.net е посветен на Негово Величество Посетителя. А към темата „Какво е дропшипинг“ определено има потенциален посетителски интрес – поне при проверката чрез популярни инструменти за проучване на ключови думи в търсачките. За това, то реших и аз да създам малък материал по

Идеи за бизнес от дома (домашен бизнес)

Как да си направим мърч

Pasivendohod.net е бил винаги посветен на предприемачески теми,  към които има потенциален посетителиски интерес; такава е „как да си направим мърч“. Думата „мърч“ е чуждица, която няма точен еквивалент на български. И означава всички артикули, които едно популярно лице/органзация създава за своята фенска база. Да речем: чаша с логото на