Реферална програма на Megenet

Реферална програма на Megenet

Рефералният маркетинг е един от най-страхотните начини за печелене на пари в Интернет – просто получавате средства, за да препоръчвате дадена стока или услуга.

За това – когато видя реферална програма, то моментно моето внимание се обостря.

В настоящата статия ще разгледам рефералната програма на сайта megenet.com

Kaкво е Megenet.com и как можем да печелим от неговата реферална програма?

Megenet.com e сайт-посредник за осъществяване на реклама – собственици на сайтове/блогове могат да печелят от своя трафик, като поставят контекстуални реклами чрез сайта.

Меgenet e реферална програма, която съществува в рамките на Gainrock (сайт-агрегатор за агилиейт програми, който разгледах в следната статия).

С какво е добър Меgenet?

Собственици на сайтове могат да спечелят от своя трафик.

За да стане това – те трябва да се регистрират на сайта и да бъдат одобрени.

Ако Вие, като реферал на Меgenet.com решите да набирате хора, които да използват сайта, то Вие ще спечелите 10 процента от техния доход (без това да им струва нищо)!

Да, правилно прочетохте – за това, че сте привлякли нов сайт, който да показва рекламите от Megenet.com Вие ще спечелите 10 процента от това, което този сайт печели. И при това – завинаги!

Рефералната програма на Megenet.com има система за защита от измами.

Бискитките – специалният код, който се генерира в компютъра на потребителя (и който указва, че този потребител е привлечен от Вас) се пази за 180 дни – почти половин година!

Чрез Gainrock имате възможност да каните нови потребители чрез банери, да изпращате съобщения в Skype, да публикувате съобщения във Фейсбук и Линкедин.

Финални мисли относно Megenet.com

Megenet.com e една много добра възможност за реализиране на пасивен доход.

Представете си, че привлечете десет сайта – всеки от тях да печели по 10 долара на ден.

Ако това се осъществи – Вие ще генерирате по десет долара на ден, при това напълно пасивно.

Темата е отворена за Вашите въпроси, коментари или забележки.

Aко статията Ви е харесала – споделете я социалните мрежи. Прегледайте и другите статии, които са качени в pasivendohod.net – няма по-добър начин от този за подпомагане на сайта.

Използваните в статията реферални линкове са моите реферални връзки от megenet.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по