Управление на проекти с GanttPro

Управление на проекти с GanttPro

Да се реализира дадена цел не е проста задача, за това реших с настоящата статия да представя един сайт – GanttPro, чрез който може да се осъществява управление на проекти.

Какво е GantPro – сайт за управление на проекти?

GantPro e сайт, който чрез генерирани диаграми (charts) лесно, бързо и удобно може да бъде осъществено менажиране на време; следене на изпълнение на бюджет; манажиране на екип и/или ресурси; менажиране на задачи; колаборация между участващите в даден проект; създаване на шаблони; импорт или експорт на вече създадени шаблони.

По този начин – чрез използването на GantPro може да бъде осъществен даден проект/задача, понеже:

  • може да се комунира по-ефективно с клиентите, вместо да им се обяснява на какъв стадий на реализиация е техния проект;
  • може да се координират в самия екип всички задачи (и да се следи за тяхното изпълнение);
  • участниците в екипа може да комуникират и взаимодействат по-лесно и ефективно;
  • данните, които са създадени са в „сигурни ръце“ – GantPro използва SSL серфикат, както и свой собствен VPN (може да прочетете моята статия относно технологията VPN). Те правят резервни копия на данни всеки ден!

Как се използва GantPro – сайт за управление на проекти?

Технологията, която GantPro е много интиутивна.

Но ако се опасявате, че пак заради един софтуер трябва да изчитате тонове документация или наръчници, то винаги може да изисквате безплатно демонстрация.

Самият GantPro е платен (премиум) продукт.

За индивидуални нужди цените са 15 долара на месец (таксувано на годишна база) и 6 долара на месец (за екип).

Но от компанията са толкова уверени в неговите качества, че те предлагат 14-дневен напълно безплатен тестов период. След изтичане на този пробен период – всички въведени данни ще се пазят за един месец (за да си запазите). Регистрацията може да се осъществи от тук.

При използването на GantPro не е нужно да се сключват дългосрочни договори.

Ползването е месец за месец.

Но трябва да отбележа, че ако решите да предлатите за една година напред – така наречения годишен абонамент, то може да ползвате 33 процента остъпка.

Преминаването от план в план може да се осъществи по всяко време.

Важно е да се отбележи, че от компанията предлагат отстъпки за всяка неправителствена организация, университет или училище, както и ако сте студент. Просто трябва да се свържете с екипа по поддръжка по имейл или чрез живия чат (тук пък може да прочетете моята статия за живия чат като технология и като възможност за създаване на пасивен доход. Препоръчвам Ви да я прочетете). И ще получите 50 процента отстъпка!

„Ма ако аз дам достъп до даден проект, то значи ли, че този, който влезе – и той трябва да си плати?“ – ще попита някой.

Не, само за разглеждане на проект – не се изисква разглеждащия да се регистрира.

Но, ако искате да споделите проект, с цел някой да прави поправки в този проект – то абонаментът за екип би бил най-подходящ.

Всеки проект може да се експортне в популярни формати – в случай, че искате да просто искате да презентирате дадения проект.

Плащането на GanttPro може да се осъществи чрез банкова карта или PayPal.

 

Възможност за партньорство с GanttPro – сайтът за управление на проекти

GanttPro дава възжможност за различни видове партньорства.

Едно от тях е възможността за получаване на остъпки.

Повече информация за текущите остъпки може да видите тук.

Но, например може да намерите остъпка за софтуера за осъществяване на имейл маркетинг Aweber (повече може да прочетете в моята статия за него).

Към момента аз съм афиалит на сайта. И ако решите да закупите продуктът – то аз ще спечеля комисионна (за което съм Ви признателен).

GantPro дава възможност и за безплатни профили на студенти и учители. Но трябва да се свръжете с екипа по поддръжка.

Има възможност и да препродавате услугите на сайта. Но пак трябва за това да се свържете с екипа на сайта.

 

Финални мисли относно управление на проекти с GanttPro

GanttPro е един добър продукт, чрез който може да осъществите успешно управление на проекти.

Не е скъп.  Има остъпка (ако се предлати или сте представител на неправителствена организация, университет/училище, сте ученик/студент). Както и възможност за напълно безплатна пробване в рамките на 14 дни или осъществяване на безплатна демонстрационна версия.

Към всеки един момент даден потребител може да премине от един плат в друг, както и да се откаже.

Тъкмо за това аз реших да стана афилиат на GanttPro и да Ви разкажа за него. Сайтът съотвества с моите представи за етичен маркетинг. Всички постъпления, които евентуално се осъществят ще отидат за подобряването на pasivendohod.net. За което Ви благодаря.

Ако решите да се регистрирате – ползвайте някоя връзките, които съм приложил. Като тази.

 

Ако сте харесали мисията на pasivendohod.net – винаги може да помогнете, споделяйки качените статии в социалните мрежи. Или като харесате страницата ми във Фейсбук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on pocket
Pocket
Share on odnoklassniki
OK
Разговор с Мартин Гергов - инструктор по фитнес, SEO блогър
Интервюта

Разговор с Мартин Гергов – фитнес треньор и инструктор, SEO блогър

За мен е огромна чест да говоря с Мартин Гергов – професионален фитнес треньор и инструктор, запален SEO блогър, автор на хиляди статии (да, правилно прочетохте – хиляди) статии на здравна тематика. С негова помощ се надявам, че ще успея да разсея някои дълбоко залегнали заблуди и митове, които правят

Валентин Попов
Интервюта

Разговор с Валентин Попов – автор и съосновател на издателство и списание „ЛитДизайн“

Здравейте, бихте ли представили себе си? Здравейте на Вас и Вашите читатели! Казвам се Валентин Попов и работя в сферата на туризма. Освен с тази си дейност се занимавам с още хиляди неща, част от които са графичен и уеб дизайн. Но любимото ми занимание е писането. Под псевдонима ми