Ezoic (Езоик) – увеличете няколкократно своите приходи от реклама от Гугъл

Ezoic (Езоик) - увеличете няколкократно своите приходи от реклама от Гугъл

Да монетаризираш сайта/блога си от реклама е един от най-лесните (за начинещи) начини да печелиш от тях.

Да вземем за пример програмата на Google – Adsense. Достатъчно е да имаме сайт, на който е качено авторско съдържание ( и който не е с нецензурни материали). Почти сигурно е, че ще бъдем приети.

Собственици на уебсайтове обаче се оплакват, че Google им плаща трохи. И аз съм виждал сайтове с над 20 000 (двадесет хиляди) посетители на месец, които печелят по 20-30 долара (не че това не са пари). Може ли да се печели повече от реклама от Google?

Moже. Чрез услугата ezoic.com.

Настоящата статия ще е отзив именно за нея.

Какво е ezoic.com и как той увеличава приходите от Google Adsense?

еzoic.com e сайт-партньор на Google Adsense.

Като такъв той се е специализирал в едно – да оптимизира рекламите, които се показват на Вашия сайт от Google Adsense по такъв начин, че Вие да получавате по-големи доходи.

„Kaк става това?“ – ще попитате Вие.

Езоик (Ezoic) e най-голямата платформа за тестване на реклами, която може да подобри с 50 до 250 процента Вашите приходи от Google чрез систематично тестване и оптимизиране на разположените реклами във Вашия сайт.

Това подобряване идва от възможността на Езоик да експериментира с позициите на рекламите, с вида на показваните реклами, с външния вид на сайта.

И при това – тяхната услуга може да е напълно безплатна за Вас!

„Няма нищо безплатно – само такова е сиренето в капаните за мишки!“ – ще кажете Вие.

Приходите на Езоик идват от много умно създадена система (вижте тук ценообразуването) – самата система на Езоик е безплатна.

При монетаризирането – Вие може да изберете да бъде поставена малка реклама (която да бъде ползвана от Езоик) или да дадете 10 процента от реализираните приходи.

Освен реализиране на приходи- Езоик може и да увеличи скоростта на сайта Ви.

Езоик използва изкуствен интелект – за да „види“ кои видове реклами биват кликани най-много от посетителите на Вашия сайт. Така той създава перфектната комбинация от реклами и резултатът, както казах може да е увеличение на прихода от реклами в рамките на няколко пъти (стотици проценти).

„Но не си ли давам целия ми сайт на тези типове?“ – ще попитате Вие.

Не. Не си давате сайта. Той си е Ваш. А и Вие винаги може да осъществите контрол върху Езоик – може да го включвате и изключвате, както и да определите какъв процент от Вашия сайт да бъде насочен към версията на сайта, която е оформена чрез Езоик, както и тази, която си е оригинална.

Тази настройка може да бъде направена и към типовете устройства, които осъществяват трафик към Вашия сайт – Вие може да определите колко процента от трафика, който идва от мобилни устройства или настолни компютри да бъде пренасочвам към версията на Езоик.

Освен, че ще имате по-добри приходи, то Вие може и да увеличите и положителното поведение на Вашите посетители – те може да прекарват повече време на Вашия сайт.

Което пак може да доведе до повече посетители.

Освен Google Adsense, Езоик ползва и други сайтове за реклами като Media.net и Criteo – за да може на сайтовете да се показват „най-скъпите“ реклами.

Езоик има грижата рекламите винаги да са в рамките на правилата, които са установени от рекламодателите.

И няма договор, който да Ви задължава. Вие може да спрете услугите на Езоик по всяко време.

Езоик може да бъде реализиран на всеки сайт. Няма значение (в повечето случаи) каква технология сте използвали за да направите Вашия сайт. Все пак, ако имате съмнения – то може да прочетете информацията тук.

Или да се свържете с екипа по поддръжка на Езоик (комуникацията трябва да е на английски език).

Чрез Езоик (Ezoic) сайтът Ви винаги ще бъде оптимизиран за мобилни устройства (което – да си го признаем, винаги е проблем за собствениците на сайтове).

Ако решите (това се заплаща, таксата е 4.95 долара на месец) – Вашия сайт може да бъде превърнат в IOS апликация. Да, чухте правилно – срещу такса ще имате апликация на IOS на Вашия сайт. Това може евентуално да увеличи популярността на Вашия сайт (като Ви даде достъп до нови потребители).

Регистрацията на Езоик е напълно безплатна. И може да бъде извършена от тук.

Звучи интересно – какво трябва още да знам за Езоик (Ezoic) и тяхната регистрация?

Ако имате Google Adsense или Ad Manager акаунт, то не трябва да сте имали нарушения с Google.

Освен това: Вашия сайт трябва да има поне средно 10 000 сесии на месец, като трафикът да е разпознаваем.

(Всеки потребител, който осъществи достъп до Вашия сайт осъществява сесия. Като той навигира из сайта – пак осъществява сесии. Математиката показва, че с няколкостотин потребители на ден ще имате 10 000 сесии на месец).

Ако имате други въпроси за Езоик може да ги оставите като коментар под статията или да прочетете най-често задаваните въпроси тук (на английски, като може да смените езика на немски, френски, испански и японски /от знаменцето до Login/)

Може ли да реализирам и друг доход чрез Езоик (Еzoic)?

Ако имате свой сайт/блог, то може да промотирате афилийт програмата на Езоик.

За всеки привлечен нов партньор на сайта – Вие ще печелите по 5 процента от това, което той печели (без това да му струва нищо).

Аз, като собственик на pasivendohod.net съм афилиейт партньор на Езоик. Връзките, които съм ползвал в тази статия са моя реферален линк.

Аз оформих моята кандидатура чрез pasivendohod.net. Не мога да Ви отговоря дали може да бъдете приети като афилиати без да имате сайт.

След като се направи кандидатура – чака се за одобрение.

Аз чаках над 10 дни, за да бъда одобрен.

Финални мисли относно Езоик (Ezoic) и възможността да се печели повече от реклама

Езоик (Ezoic) e една страхотна услуга.

И го казвам не защото съм афилиат.

Наистина мисля, че хората могат да повишат своите доходи от вече установените им сайтове.

Ако имате утвърден сайт и трафик – може да печелите повече от него.

Може и да промотирате (като мен) услугата на други хора, за да изградите свой напълно пасивен източник на доходи.

Темата е отворена за Вашите коментари, въпроси или забележки.

Ако статията Ви е харесала, то споделете я в социалните мрежи с Вашите близки и приятели.

Прегледайте и другите материали, които съм качил в pasivendohod.net.

По този начин помагате този сайт да се развива.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по