Како да заработите пари од правопис (на англиски)? Граматички партнер

Како да заработите пари од правопис

Дали е можно да се заработи со правопис на англиски јазик? Да, во оваа статија ќе ви покажам како.

Што е Грамарли?

Грамари е софтвер што може да го подобри текстот што го пишувате на англиски јазик со истакнување на сите грешки што сте ги направиле (пишување, интерпункција), дури може да ви понуди и стилски подобрувања.

Покрај тоа граматички исто така, нуди проверка на плагијат – Проверка на плагијат, што може да биде корисно за уредници, читатели, предавачи на универзитетот.

 

Исто така, развиен е специјален софтвер за корисници на Android / IOS:

Андроид – https://grammarly.go2cloud.org/aff_c?offer_id=315&aff_id=58917

IOS – https://grammarly.go2cloud.org/aff_c?offer_id=313&aff_id=58917

Покрај тоа што е достапен на Интернет преку страницата, софтверот може да се користи и како гаџет (екстензија) во Google Chrome. Исто така, има додаток за пакетот канцелариски Microsoft.

Кои се придобивките од Грамарли?

Добрата работа кај Grammarly е што нејзините основни карактеристики се потполно бесплатни. Вие само треба да се регистрирате.

Софтверот исто така има платена верзија – таканаречен план Premium и Bussines, кој ги надградува одликите.

Платените верзии се 11,66 и 12,50 УСД месечно.

Ако износот ви звучи скапо, еве што се случува: плагијат, правопис и интерпункција, нови начини за подобрување на текстот со граматика, стил и многу повеќе.

Значи, ако сте сопственик на блог / страница што има англиска верзија, тогаш само проверката на плагијаторство ќе ви врати – затоа што ќе можете да ги проверите купените текстови (ако ангажирате надворешни изведувачи).

Бесплатните и Премиум плановите се за еден корисник, а за бизнис – за 3+.

Добро, како можеме да заработиме пари од Грамарли?

Со тоа што ќе стане негова филијала. За време на пишувањето, се регистрирав како што.

И еве што нуди компанијата:

  • за секоја бесплатна регистрација што се прави преку вас добивате 0,20 центи.
  • за секој корисник кој поминува или купува премиум план преку вас – добивате 20 американски долари.
  • Колачето што се создава преку вашите врски има период на складирање 90 дена
  • ако соберете сто долари и напишете статија за страницата што има врска / банер, добивате еднократен бонус од 25 долари (за „добредојде“)

Регистрацијата се прави тука: https://www.grammarly.com/affiliates.

Секоја регистрација ја разгледува член на страницата. И, треба еден ден или два да се одобри. Дали може да ве одобрат ако немате своја веб-страница? Не знам. Мојот одговор е дека веројатно не можете, но ништо не ве спречува да се обидете.

Веб-страницата испраќа пари со директен банкарски трансфер во американски долари. Ја користев мојата виртуелна банкарска сметка на страницата за плаќање Payoneer. Ако ја користите оваа врска и ја отворите вашата сметка, може да добиете бонус од 25 долари кога ќе добиете најмалку 1.000 УСД преку вашата сметка.

Повеќе за оваа страница можете да прочитате овде .

Конечни мисли

Мое мислење е дека Грамарли е многу добар производ што е неопходен за луѓето кои зборуваат англиски.

Во написот користев врски, кои ако се користат – како што реков, можат да генерираат мала провизија од 0,20 центи. Или повеќе – ако одлучите да ја користите платената верзија.

Ги вметнав (врски) – не поради идејата дека ќе освојам нешто, туку затоа што производот е навистина добар. И има бесплатна верзија.

Порано се шегував дека најчестиот јазик во светот е лошиот англиски јазик. Искористете го ова. Можете да заработите многу добри пари со Grammarly. Ако привлечете 1000 луѓе, кои потоа преминуваат на платен план – тогаш ќе заработите 20 000 долари!

Како и секогаш – можете да оставите коментар, прашање или забелешка!

Споделете го напишаното со вашите пријатели и познаници – ова е најсигурниот начин на кој можете да помогнете во развојот на оваа страница (ако ви се допаѓа нејзината мисија)!

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење