Како да заработите пари преку логоа, видеа и модели

Како да заработите пари преку логоа, видеа и модели

Ако сте се прашувале како да заработите пари преку логоа, видеа, модели, тогаш овој напис е за вас.

Запознајте се Renderforest

Renderforest е веб-страница преку која можете да направите свои видеа, логоа, распоред, дури има можност да направите и своја веб-страница или целна страница.

Регистрацијата на страницата е потполно бесплатно. Сè што ви треба е адреса за е-пошта (исто така можете да се регистрирате по ваш избор преку вашите сметки на Facebook или Gmail.)

Веб-страницата е достапна на следниве јазици: англиски, португалски, шпански, германски, француски, јапонски, турски, руски, арапски, ерменски.

Преку Renderforest може да креира ваши сопствени логоа, видеа, распоред, дури и да испраќа ваша сопствена веб-страница или целна страница.

Основните функции се потполно бесплатни, а има и платени функции.

Плаќањето може да се изврши со претплата (платено одеднаш) или по производ.

Лого преку Renderforest

Со бесплатната верзија на Renderforest можете да создадете неограничен број логоа кои имаат низок квалитет на слика.

Преку платените варијанти (на претплата – Аматерски, Про, Популарен и Агенција) може да се креираат неограничени логоа со висок квалитет на слика во PNG (за аматерски) формати, како и (векторски) SVG и PNG за другите типови планови за претплата. Со најскапите планови – Популарни и Агенции, можете да добиете и упатства за брендирање.

Модели преку Renderforest

Со бесплатната верзија на Renderforest можете да создадете неограничен број модели (на маици и други површини) кои имаат низок квалитет на слика.

Ако платите за соодветниот план за претплата, можете да направите 7, 20, 50, неограничен износ месечно.

Видеа преку Renderforest

Ако сакате да направите видеа преку Renderforest, тогаш сè уште имате неколку опции.

Со бесплатниот план за претплата можете да создадете неограничен број видеа во формат 360p. Тие можат да бидат до 3 минути (во должина). И секој ќе има воден жиг од страницата. Кога ги создавате, можете да користите ограничена количина музика што е достапна на страницата.

 

Ако имате платена претплата (во зависност од тоа кој тип), ќе можете: да создадете најмногу 7HD720 (за аматер), 20 HD720 (за Pro), 60 HD720 или 30 HD1080 (за популарно) и неограничена количина HD1080 за Агенцијата.

Должината на видеата е соодветно до 5 минути, до 15 минути, до 30 минути, до 60 минути.

Со секој платен план имате пристап до музика од страницата што можете да ја користите.

И водените жигови се отстранети – со аматерски и про се отстрануваат оние со HD видеа (ако направите 360p – сепак ќе има воден жиг), додека кај Popular и Agency нема воден жиг на кој било вид видео.

Веб-страница преку Renderforest

Повторно, во зависност од претплатата што се користи преку Renderforest, може да имате своја веб-страница.

Со бесплатниот, можете да креирате своја сопствена страница користејќи го поддоменот Renderforest.

И ако плаќате – можете да имате од 1 до 3 страници (според планот на Агенцијата), користејќи ваш сопствен домен.

Какво трябва да знаем, ако ще плащаме в Renderforest?

Ако решиме да платиме, можеме да платиме на основа на претплата или на производ.

Сите карактеристики што ги набројав може да се платат по основ на претплата, што иако е поскапо како крајна цена (сумирање на сите месеци), е поевтино ако се решиме да купуваме поевтино по парче (но почесто).

Секој план за претплата автоматски се обновува, па доколку сакате да престанете да плаќате, мора да го откажете на крајот од неговиот мандат.

Можете да изберете (ако купите план за претплата) како да се наплатува – еднаш или месец по месец.

Ако изберете месец по месец – тоа е многу поскапо. На пример, аматер е 9,99 ако плаќате за една година (вкупно 119,88) и месец до месец е 39 американски долари.

 

Как можем да печелим чрез Renderforest?

Јас веќе напишав неколку статии – како можеме да заработиме од видеа на youtube ,, како можеме да заработиме пари со дизајнирање на предмети на Интернет.

Ако користиме Renderforest, би било значително поевтино ако сме купиле работи од друг дизајнер.

Секогаш постои опција да се направи за други луѓе (кои не се толку претенциозни).

Ако имате деловно работење дома – и сакате да имате своја веб-страница на Интернет, сепак можете да го направите тоа многу ефтино или бесплатно преку страницата.

Секако – пред некој да рече дека со такви градители (градители на страници) е многу тешко последователно да се оптимизира страница за пребарувачи – имате право. Поентата ми е ако имате мала страница и преку неа сакате да допрете до публика / клиенти од вашиот роден град – да кажете нешто како eltehnikpleven, можете да го направите тоа.

Ако сакате да достигнете публика од цела Бугарија (и пошироко), тогаш оваа одлика нема да ви биде многу корисна.

Друга опција преку која можете да заработите од Renderforest е промовирање на самата страница. Врските што ги гледате и ги ставам во статијата се токму такви. Ако одлучите да се регистрирате и користите платена услуга, ќе заработам мала провизија.

Финални мисли

Renderforest е многу добра опција за луѓе кои сакаат да креираат логоа, видеа, распоред или свои страници, но немаат многу знаење во оваа област.

Сè е влечење и паѓање – влечи и пушти, направено е што е можно полесно. Секако – ако сакате нешто навистина професионално, можете да одите по производите на Adobe.

Но, со Renderforest може да се создаде нешто пристојно.

Под услов основните функции да бидат бесплатни – ништо не ве спречува да проверите за што станува збор.

Како и секогаш – овој пат можам да бидам отворен за какви било прашања, коментари или коментари.

 

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење