Работа од дома за мајки

Во голем број на написи, пишував за различните можности за работа преку Интернет, па решив да го „синтетизирам“ тековниот напис за работа од дома за мајки. Преку овие страници – може да се најде далечинска работа. Секако – ги поздравувам заинтересираните да ги прочитаат останатите написи на мојот блог (а

Платформи за хонорарни преведувачи

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која би ги сумирала сите веќе разгледани статии. Upwork – најголемата платформа за хонорарни преведувачи

Заработка на пари од заедничко патување, превоз и достава на храна

Оваа статија „заработка од заедничко патување и достава на храна“ е една од темите што ќе се плашам да ја погледнам на мојата страница. Зошто? Бидејќи барем 1/3 од статијата нема да биде корисна за моите читатели кои живеат во јурисдикции каде некои од овие услуги не се легализирани, како

Совети кога аплицирате за далечинска работа

Теле-работата е постојана потрага по нови обврски (бидејќи повеќето можности се еднократни проекти), затоа решив да споделам 6 (шест) совети за апликација за телекомуникација кои ми помогнаа. Повеќето работодавци (работодавци) прво го прегледуваат профилот на хонорарец (хонорарец) Сите сме слушнале дека за секој задоволен клиент има три нови клиенти, а

5 прашања на кои треба да одговорите пред да станете хонорарец

Сакате да заработите сами – супер, но пред да започнете мислам дека има 5 прашања на кои треба да одговорите пред да станете хонорарец. “Зошто така?” – ќе прашаш. Заработив скромно како хонорарец – и верувајте ми, воопшто не е лесно. За ова – пред да го направите овој важен

Веб-страницата за бесплатно работење на далечина Заработува од 5 до 75 долари на час.

Постојат многу страници кои нудат далечинска работа. Веќе разгледав неколку од нив (како Апликација ,, Фриленсер ,, Truelancer ,, Луѓето ,, бугарскиот хонорар.bg ) Сега ќе прочитате преглед за freeup.com – како што ќе дознаете зошто тој е различен од сите други. Што е freeup.com? Зошто е единствен? Веб-страницата freeup.com

freelance.bg – бугарската страница за далечинско работење

Во голем број написи ( за Truelancer ,, Фриланер ,, Апликација ,, Peopleperhour, Fiverr) Јас го напишав моето мислење на голем број странски страници за работа на далечина. Сепак, се поставува прашањето – дали постои бугарска хонорарна страница? Има еден и се вика: хонорарни хонорари.bg Еве го моето мислење за

Работи преку Интернет? Пишување написи преку проблогер

Ако сте си го поставиле прашањето „работа преку Интернет?“, Во оваа статија ќе ви презентирам уште една можност (за пишување написи) преку страницата проблогер. Иако ќе изнервирам многу луѓе – моменталната можност е за луѓе кои зборуваат одличен англиски јазик. За другите кои сметаат дека нивното ниво е полошо –

Цитати на мапи на Google – што е тоа и како да заработите пари од тоа?

Ако се прашувавте како да го подобрите позиционирањето на страница на Google, тогаш треба да знаете за практиката на локалните цитати во Google (наводи на мапи на Google) – и уште поважно, како да заработите пари од тоа. Кои се наводите за мапи на Google? Не се вознемирувајте од навидум

Работа со далечински компјутер

Се прашував дали треба да ја напишам написот „далечинска работа со компјутер“. Бидејќи напишаното на многумина ќе им изгледа „очигледен капетански“ стил и многу се грижам за тебе – за мојата публика. Тоа беше второто што ме потсети на инцидент од моите студии – имаше еден гостин предавач од САД