Придружна програма на GainRock

Придружна програма на GainRock

Учеството во придружни програми може да одземе многу време – наоѓате еден, создадете профил во него (понекогаш чекајќи одобрување).

Често придружните друштва (луѓе кои промовираат производ / услуга за одредена сума) мораат да учествуваат во повеќе програми со цел да имаат најдобар избор (за нив и за своите клиенти / следбеници).

Затоа – кога ќе наидам на придружна програма што е агрегатор (содржи многу програми / понуди за промоција), „веднаш ги отворам ушите“.

Во оваа статија ќе ви претставам токму таква програма – онаа на Gainrock.com

Што е придружна програма на Гејнрок?

Со програмата Gainrock можете да промовирате четири програми.

Тоа се: програмите на Управување со врските, Мегенет, Адиси и самиот Гајнрок.

За секоја од трите програми ќе напишам посебна статија за преглед, но што треба да знаете од сега за нив: преку управувањето со врски е услуга за создавање врски до страници, Мегенет е платформа за монетизација на страници преку реклами, Адси е платформа што ги поврзува сопствениците на страници со други – некои можат да создаваат платени објави за други.

Секоја од програмите дава повеќе од неверојатни можности за профит.

За ова – тие ќе заслужат одделни написи во pasivendohod.net (додека се создаваат статиите – можете да ги прегледате преку gainrock.com).

Придружната програма на gainrock.com е потполно бесплатен (да се придружи).

Плаќањето на заработката преку страницата се врши преку PayPal (и постои можност, доколку сакате да ги пренесете средствата за да ги потрошите, на Linksmanagement ( со добивање на 30-процентен бонус на пренесената сума ) или Адси).

По регистрацијата – веднаш можете да започнете со промовирање на програмите (нема потреба од одобрување).

Една од одличните одлики на gainrock.com е тоа што има двостепена придружна програма (Повеќе за овој вид програма можете да прочитате овде ) – willе заработите 30 проценти од заработеното од луѓето што сте ги привлеколе како нови здруженија (без да влијаете врз нив).

Да, добро прочитавте – ќе имате корист од она што го заработуваат луѓето што ги привлекувате.

Регистрација на Gainrock.com може да се изврши тука.

Врските што ги гледате во оваа статија се мои врски за упатување.

По успешна регистрација – за што е потребна само е-пошта, преку менито Гаинрок можете да генерирате врски за упатување и да ги испраќате како пораки на Skype, објави на LinkedIn и Facebook, да инсталирате банери со нив или да ги испраќате како едноставни врски.

Ако станете активна филијала на Гејнрок и добиете многу здруженија – може „лесно“ да се збогува со вашата моментална работа. Бидејќи можете да создадете многу сериозен пасивен извор на приход.

Се разбира, горенаведеното е сон, но ако работите напорно – не гледам зошто не заработувате, без да правите никакви последователни напори.

Можете да го промовирате Гејнрок на сите можни начини. И на сите јазици.

Завршни зборови за придружната програма на Гејнрок

Наоѓање на двостепена придружна програма воопшто не е лесно.

И, исто така, треба да биде агрегатор – т.е. да се содржат други придружни програми е уште потешко.

Дури и ако дознаете – не секој има толку дарежливи провизии.

Во претходната статија ја разгледав програмата за jvzoo.com. (Можете да прочитате повеќе за тоа тука).

Дури и не нуди такви провизии како што нуди gainrock.com

Тешко дека многу Бугари имаат слушнато за програмата на Гејнрок, но ако ги има и го читаат овој напис – какво е вашето мислење?

Темата останува отворена за секаков вид прашања, коментари или забелешки.

Ако ви се допадна статијата – споделете ја на социјалните мрежи. Погледнете други статии што ги напишав на pasivendohod.net.

Во статијата има врски за упатување, бидејќи верувам дека разгледаните придружни програми може да бидат корисни за моите читатели. Никогаш не би препорачал само заради можна провизија. Но, ако се регистрирате преку мене и јас освојам нешто – тогаш приходите ќе бидат инвестирани во развојот на оваа страница (и промовирање на нејзината мисија).

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење