Приходи од рекламирање – Програма за упатување приходи

Приходи од рекламирање - Програма за упатување приходи

Дали сакате да заработите пасивен приход – цела година? Ако вашиот одговор е да, тогаш овој напис: „Приходи од рекламирање – Програма за упатување на приходи“ е само за вас.

Но, пред да започнам со реалниот дел, прво мора да започнам со самата страница.

Што е Приходи ?

приходhits.com е страница преку која можат да се имплементираат различни видови рекламирање.

Како што се банери, реклами за дијалог, лизгачи, „лебдечки банери“, реклами на дното (подножјето) на страницата, скокачки прозорци (целосната форма може видете тука на англиски јазик ) Веб-страницата е партнер на мрежата Propellerads, за кои веќе напишав статија за тоа како можете да заработите пари преку рекламирање, дури и ако немаме веб-страница.

Откако сопственикот на страницата е регистриран, тој / таа може да избере на кој уред сака да се прикажува рекламата, нејзината големина и тип. Потоа мора да го спроведе специјалниот код (наречен ознака) што ќе го генерира страницата.

И тогаш – можете да следите колку профитабилен ќе биде овој оглас.

Е.

(Треба да го забележам тоа приходите не прифаќаат страници со порнографска содржина или голотија).

Интерфејсот на страницата е достапен на англиски јазик.

Регистрацијата преку која секој може да стане огласувач на страницата е прилично едноставна. Специфичното барање е да наведете страница каде што ќе се појавуваат рекламите. (Ако сакате да заработите од прикажување реклами).

„Но, јас немам веб-страница“, ќе рече некој.

Имам напишано статии за Блогер како и платформа за блогирање за Средно.

Зборувајќи за што – има цел дел од pasivendohod.net што го посветив како да креирате веб-страница / блог.

Ако одлучите да работите со приходи, минималните средства што треба да ги соберете за да ви бидат исплатени се 20 УСД за PayPal и 20 УСД за Payoneer (можете да ја прочитате мојата статија за оваа страница за плаќање, каде што ќе откриете дека ако се регистрирате преку мене, можете да добиете бонус од 25 долари). За банкарски трансфер (директно на вашата банкарска сметка) минимум 500 УСД)

Приходите, се разбира, се исто така платформа на која заинтересираните страни можат да купуваат рекламирање.

Не ја користев страницата за оваа намена – за ова ќе треба сами да проверите кои се условите (и вредноста на купената реклама).

Можам само да ви кажам дека страницата ги сфаќа многу сериозно сите обиди за измама – секако, не се толерира, а страницата е вградена филтри за заштита.

Значи, ако сакате да заработите од арбитража за рекламирање или ве интересира купување медиуми (Може да ги прочитате моите статии за оваа стратегија за заработка на Интернет), ќе треба да проверите колку ќе ве чини да рекламирате преку страницата.

Програма за упатување приходи

Сепак, причината што ме мотивираше да ја напишам оваа статија беше програмата за упатување приходи (на која Јас сум упатување).

Секој што ќе се регистрира на страницата може да привлече нови сопственици на страници кои се заинтересирани да објавуваат реклами преку платформата.

Секоја нова сметка ќе биде додадена под ваше име.

И ќе ги добиете следниве награди:

  • ако сопственикот на страницата заработува до 1500 УСД месечно преку Приходи, ќе добиете 5 проценти од неговата заработка (без оваа сума). Оваа комисија ќе биде примена во рок од 12 месеци по нејзината регистрација.
  • ако сопственикот на страницата заработува над 1.500 УСД месечно преку Приходи, ќе добиете 10 проценти од неговата заработка (без оваа сума). Оваа комисија ќе биде примена во рок од 12 месеци по нејзината регистрација.

Што ќе каже ова?

Илустративен пример: Вие привлекувате 5 лица преку вашата препорака или банер (страницата генерира и транспаренти подготвени за употреба на англиски јазик).

Заработуваат 500 долари месечно. Receiveе добиете како целосно пасивен приход 125 долари секој месец – за цела година. И ова не е на штета, како што реков – на штета на вашите препораки.

Одлична вест е дека нема ограничување за тоа колку сопственици на страници ќе привлечете во приходите.

Можете да заработувате стотици, илјадници долари секој месец – и, како што реков, целосно пасивно.

Како што прочитавте погоре – страницата може да плати многу мали суми преку PayPal и Payoneer (повторувам, прочитајте мојата статија за оваа страница за да дознаете како можете преку него да добиете бонус од 25 долари со отворање сметка. Можете исто така да видите како можете да заработите повеќе пари со промовирање на Payoneer на други корисници).

 

Конечни размислувања за тоа како да заработите пари од рекламирање – Програма за упатување приходи

Приходите се одлична можност да се изгради целосно пасивен извор на приход.

Доволно е само да се промовира страницата, и може, како што реков, да се промовира исто така Payoneer.

Beе ми биде драго да го слушнам вашето мислење – оставете под написот преку образецот вашите прашања, коментари или забелешки.

 

Ако ви се допадна pasivendohod.net – тоа може да ми помогне со споделување на некои поставени материјали на социјалните мрежи. Или можеби ќе ми се допадне мојата страница во Фејсбук.

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење