Програма за партнери на Винчер – заработи од алатките за оптимизација

Програма за партнери на Винчер - заработи од алатките за оптимизација

Постојат преку една милијарда веб-страници на Интернет – ова е огромен пазар за сите видови алатки за оптимизација (програми што помагаат да се индексира резултат во пребарувачите).

Денес ќе ви претставам токму таква алатка – wincher.com . И ќе споделам зошто е прекрасна можност да се генерираат пасивни приходи (и потенцијално огромни) преку неговата придружна програма.

Што е Винчер и кои се неговите карактеристики?

Винчер е ранг тракер – трагач / ранг тракер, т.е. може да следи во реално време како работи една страница во пребарувачите (Google, Bing, итн.).

Покрај тоа, може да спроведе истражување на клучни зборови (за да види колку се пребарува еден збор). Клучните зборови можат да бидат групирани во различни категории (како што ги дефинирате вие).

И резултатите – може да бидат прикажани во pdf-ki или cvc. Резултатите може да се испраќаат по е-пошта на неделно или месечно ниво (т.е. можете да го користите како услуга за вашите клиенти).

Ако си речете: „Па, па што? Постојат и други алатки кои го прават тоа“.

Така е, има.

Сепак, некои од нив вредат за нивната мајка и татко (иако не негирам дека се супер корисни. Тие никогаш не биле во мојот џеб).

Ова се (на пример) Ашрефс и Семруш – најевтината претплата за првата е 99 УСД месечно, а за втората – 99,55 УСД.

Винчер е далеку, далеку поевтин.

Најниската цена започнува од 10 евра месечно (за една страница, за 200 зборови што можат да се следат). Ако сакате втора веб-страница – можете да платите 3 евра дополнително месечно.

Цените се целосно прилагодливи и ги одразуваат потребите на луѓето со помали веб-страници.

Ако си речете – „ух, друга страница за која треба да се плати“.

Напротив – Винчер може да се користи целосно бесплатно 14 дена.

Не треба да внесувате детали за кредитна / дебитна картичка (додека, на пример, Ashrefs може да ја тестира страницата за 7 долари во рок од 7 дена).

Оние кои се префрлаат на платен план – можат да ја откажат претплатата во кое било време.

Покрај тоа, сметка може да ја користат повеќе корисници – карактеристика што може драстично да ги намали трошоците ако соработувате со други корисници.

Додека со Ашрефс – строго е забрането да има повеќе корисници на една сметка, де факто е толку забрането што има цели „групи во сенка“ во кои луѓето ги ризикуваат своите пари за да добијат пристап до заедничка сметка (ризикуваат информации да протекуваат за нивните проекти / страници) .

Како може некој да заработи од Винчер?

Винчер има своја придружна програма.

Ако ја промовирате услугата – ќе добиете 20 проценти од она што го плаќа клиентот. За живот.

Т.е. ако некој се регистрира преку вашата придружна врска и се префрли на платена претплата – сè додека тој е клиент, ќе добиете провизија. Без напор. Пасивен приход за живот.

“Добро. И што ќе добијат овие клиенти?” – ќе си кажеш.

Рековме дека можат бесплатно да ја испробаат услугата.

Покрај тоа, тие ќе добијат попуст од 90 проценти на првиот месец на платена потрошувачка. Услуга за која не е потребен договор и не се врзува за ништо.

„Дали е тоа сè? – ќе си кажеш.

Не, тоа не е.

Доаѓа најдобриот дел. Всушност, постои причина што ме натера да пишувам за Винчер.

И тоа е тоа страницата има двостепен придружен систем. Не само што ќе заработите 20 проценти од она што го плаќаат вашите клиенти, туку и ако одлучите да регрутирате други луѓе за промовирање на страницата – ќе заработите 10 проценти од заработеното (без да ги чини ништо). !!

Ако внимателно прочитате – во моментот треба да бидете возбудени. Можете ли да замислите – ќе имате корист од промоцијата што ја прават други луѓе!

Да ја регистрирате придружната програма на Винчер – можете да го користите следниот линк.

Пријавувањето е целосно бесплатно.

И од вас не се бара да имате своја веб-страница или блог. Нема потреба некој (од страницата) да ве одобрува.

Откако ќе се регистрирате – преку е-пошта, во менито Dashboad можете да ја промовирате страницата, од менито Под-филијали – за да регрутирате други филијали (луѓе што ќе ја промовираат страницата).

Двостепен и повеќестепен придружен / упатен систем се некои од одличните методи за генерирање пасивен приход – толку добри што имам посебна статија (прочитајте овде) .

Конечни размислувања за Винчер и можност за заработка од алатки за оптимизација

Винчер е добра страница што не ги загрозува своите клиенти. Секој може слободно да го испроба.

И придружната програма му дава можност да создаде навистина пасивен приход (ако сте проактивни – тоа може да биде огромно).

Толку сум сигурен дека врските што ги користев во статијата се мои придружни врски.

Ако имате какви било прашања, коментари или забелешки – напишете!

Јас сум спротивен – за одговор.

Ако ви се допадна статијата – споделете ја на социјалните мрежи. Прочитајте ги другите статии што ги поставив преку pasivendohod.net. Ова ќе и помогне на оваа страница да се развива.

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење