Програма за упатување Мегенет

Програма за упатување Мегенет

Маркетингот за упатување е еден од одличните начини да заработите пари на Интернет – едноставно добивате плата за да препорачате производ или услуга.

Затоа – кога видов програма за упатување, вниманието веднаш се изостри.

Во оваа статија ќе ја разгледам програмата за упатување на страницата megenet.com

Што е Megenet.com и како можеме да извлечеме корист од нејзината програма за упатување?

Megenet.com е посредничка страница за рекламирање – сопствениците на веб-страници / блогови можат да заработат од својот сообраќај со поставување на реклами преку оваа страница.

Мегенет е програма за упатување што постои во рамките на Гејнрок ( агрегаторска страница за агилност, што ја разгледав во следната статија )

Што го прави добриот Мегенет?

Сопствениците на веб-страниците можат да заработат од својот сообраќај.

За да се случи ова – тие мора да се регистрираат на страницата и да бидат одобрени.

Ако, како упатување до Megenet.com, одлучите да регрутирате луѓе да ја користат страницата, ќе заработите 10 проценти од нивниот приход (без да ги чини ништо)!

Да, добро прочитавте – со привлекување нова страница за прикажување реклами од Megenet.com, ќе заработите 10 проценти од она што го заработува таа страница. И во исто време – засекогаш!

Програмата за упатување на Megenet.com има систем за заштита од измама.

Колачиња – специјалниот код што се генерира во компјутерот на корисникот (и кој означува дека овој корисник ве привлекува) се чува 180 дена – скоро половина година!

Со Gainrock имате можност да поканите нови корисници преку банери, да испраќате пораки на Skype, да објавувате пораки на Facebook и LinkedIn.

Конечни мисли на Megenet.com

Megenet.com е многу добра можност да се реализира пасивен приход.

Замислете да привлечете десет страници – секој заработува по 10 долари на ден.

Ако се случи ова – ќе генерирате десет долари на ден, и целосно пасивни.

Темата е отворена за вашите прашања, коментари или забелешки.

Ако ви се допадна статијата – споделете ја на социјалните мрежи. Проверете ги другите статии што се поставени на pasivendohod.net – нема подобар начин отколку да help помогнете на страницата.

Врските за упатување што се користат во оваа статија се мои врски за упатување од megenet.com

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on pocket
Pocket
Share on odnoklassniki
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет
Хонорарни (хонорарни работи)

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење