Програма за упатување Teamwork.com – заработете пари од тимскиот менаџмент

Со развојот на Интернет, се појави потреба за управување / управување со луѓето кои работат преку него – и тоа не е лесна задача.

Моите постари читатели сега ќе ги кренат веѓите – што е толку комплицирано во врска со еден вид работа што се прави без потреба да се „брзаат луѓе“?

Верувајте ми – понекогаш тоа е вистински предизвик.

Без да го кажам тоа со допир на ароганција (дека јас сум нешто посебно; дека сум исклучок) – човекот сè уште е претставник на животинскиот свет. И како такво – секогаш ќе се стремиме да ги исполнат своите потреби со минимум напор, а можноста за фокусирање не е секогаш присутна (секој знае колку е лесно да се одмота човек во мрежата, да речеме, отколку да се направи нешто корисно).

И, ако за еден вид работа што треба да се изврши со помош на компјутер, честопати е потребно да се ангажираат надворешни изведувачи – со јазични бариери, тогаш не е ни чудо што треба да вежбате контрола.

Една од најпопуларните страници за следење на напредокот на една задача е тимска работа.com и во оваа статија ќе дадам свои повратни информации за тоа како може да биде корисно и како (ако сакате) можете да заработите од нејзината програма за упатување.

Како се управува со луѓето преку тимска работа.com?

Teamwork.com е страница што има многу карактеристики – секоја од нив овозможува еден вид задача да биде подобра (поефикасно завршена).

Првата карактеристика е тајмер: секој што ја користи страницата ќе може прецизно да го измери времето поминато на одредена задача. Ако плаќате на час на надворешни изведувачи – ова е добра можност за сè да се пријави правилно (и за вас и за нив).

Втората функција е соработка – можете да споделувате какви било пораки, датотеки, белешки помеѓу вашиот тим.

Секој член на тимот може да добие задача – да го следи нивниот напредок.

За секој проект може да се користат шаблони – за олеснување на работата.

Одговорно лице може да биде доделено на секој проект – со цел да се пронајде одговорноста (и последователно – кој треба да ги „украде ловорите“).

Сите задачи можат да се датираат преку календар – да се знае колку време останува да се достигне одредено ниво или настан.

Комплетниот список на функционалности може да се најдат тука. Но, според мене – оние за најважните.

Знам дека многумина ќе си речат – добро, која е потребата да се користи оваа страница? Не можеме да ги користиме Viber, Messenger, плус некои решенија на Google, како што се документи на Google или табели на Google?

Можеби. И луѓето што стојат зад тимот на teamworks.com го потврдуваат тоа – за да управувате со луѓе што ви требаат барем чаршав и пенкало.

Затоа тие сакаат да им се допаѓа нивниот производ.

И за ова тие го нудат следново:

  • teamworks.com е потполно бесплатен (засекогаш) за сметка со 2 проекти и до 5 члена на тимот.

Потоа, страницата се плаќа:

  • 10 $ месечно (до 5 члена на тимот) и 18 $ месечно (до 5 члена на тимот)

За да не прераскажувате нешто што е напишано, можете да ја видите целата функционалност што е добиена тука

Но, најважни се можноста да се создадат повеќе проекти. И интеграции со решенија како што се Slack, Microsoft office, Google drive, итн.

Секоја од платените претплати може да се тестира целосно бесплатно во рок од 30 дена. Да видам дали ви се допаѓа.

И секогаш може да се откаже или намали на поевтино или да се зголеми на поскапо.

Месечните претплати се плаќаат со кредитна картичка, но ако тоа не е можно – страницата може да организира други начини на плаќање (со контактирање на тимот за поддршка). Ако одлучите да платите за цела година – тие можат да ви издадат фактура преку која да платите со банкарски трансфер.

За невладини организации (НВО) страницата нуди попусти. Ако сте член на таков – и ви треба ваков софтвер, можете да им напишете (на англиски) што ќе ви понудат како цена.

Добро, што е со програмата за упатување Teamwork.com? Како можете да заработите пари од тоа?

По регистрирањето на страницата (и тоа ќе биде потврдено) и најавувањето, треба да отидете на дното на страницата – има натпис “Упатувајте тимска работа”.

Со кликнување – ќе можете да ја пронајдете вашата единствена врска за упатување.

Секое лице што ќе се регистрира преку вашата врска ќе создаде провизија за вас, што е 15 проценти за секоја исплата што ја добива страницата (до 1.000 американски долари).

За да учествувате во оваа програма, мора да бидете сопственик на страница!

Се плаќа преку Paypal (штом балансот достигне 100 американски долари).

„Дали се однесувавте на тимска работа? – ќе прашаш.

Не, не сум.

„Зошто? – Пак ќе прашаш.

Не можам да станам упатување на апсолутно секоја страница што ја прегледувам на pasivendohod.net

„Тогаш, како го препорачуваш? – Пак ќе прашаш.

Веб-страницата е интересна можност за генерирање на провизии. Имајте го тоа на ум.

За разлика од другите сомнителни страници / програми кои се потпираат на агресивен маркетинг, оваа промовира услуга што може да биде потполно бесплатна. Или испробајте ја (проширената верзија) потполно бесплатна.

Создавање своја веб-страница не е лесно.

Тој е создаден за публиката (и не обратно), па затоа, ако сакате да го заработите вашиот сообраќај, треба да барате услуги / стоки што им носат „овошје“ на вашите читатели / слушатели / претплатници / гледачи.

Покрај програмата за упатување – исто така има и тимска работа.com агенциска програма – не знае како работи, затоа што треба да ја контактирате страницата.

Но, претпоставувам дека сепак ќе ги продадете услугите на страницата за провизија (можеби – повеќе дарежливи или со подобри услови).

Ако сте заинтересирани (и зборувајте англиски – прашајте).

Конечни размислувања за тимска работа.com и можност да имате корист од управувањето со тимот

Teamwork.com не е лоша можност.

Бидете информирани за тоа.

Можете ли да заработите исти пари (или повеќе) ако наместо друга програма (да речеме – онаа на кинеската страница aliexpress), одлучите да ја промовирате оваа.

Никој не може да даде точен одговор на ова прашање.

Сè зависи.

Ако сте мал претприемач кој ангажира неколку луѓе секој месец да ја завршат својата работа – проверете дали основните, бесплатни карактеристики можат да ви одговараат.

Темата е отворена за вашите прашања, коментари или забелешки.

Ако ви се допадна статијата – споделете ја на социјалните мрежи.

Погледнете ги другите материјали што ги имам поставено на страницата.

На овој начин (без да потрошите денар) му помагате на пасивенхоход.нет да се развива.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Веб-страници за домашна работа
Идеи за домашен бизнис (бизнис за дома)

Веб-страници за домашна работа

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за домашна работа. Веб-страницата за вршење микрозадачи

Сајтови за работа преку Интернет

Сајтови за работа преку Интернет

Напишав голем број статии на хонорарни платформи каде може да се најде далечинска работа. Но, поради големиот обем на материјали што веќе ги поставив – решив дека не би било лошо да имам статија во која ќе ги сумирам сите веќе разгледани страници за работа на Интернет. Веб-страницата за вршење