Коректни фирми за надомна работа

Коректни фирми за надомна работа

Много хора са ме питали: искам да работя надомна работа, кои са коректни фирми за надомна работа?

Както съм отговорил и в тази статия относно надомната работа – да си намериш сигурна такава е „мисията невъзможна“ – повече прочети тук.

Но всяко правило почти винаги си има своите изключения. Това, че аз не съм намерил данни в Интернет не означава, че всички обяви са обяви от измамници.

Аз никога не съм работил надомна работа.

Но стартирах pasivendohod.net с идеята да го превърна в най-големия и надежден източник на информация в България относно пасивен доход, Интернет маркетинг, работа на свободна практика, и впоследствие – електронна търговия.

За това – в този момент аз се обръщам към Вас, моите читатели.

Споделете с мен за фирми, с които Вие работите и печелите пари от надомна работа.

Нека заедно да изградим един списък, които да бъде полезен за тези, които тепърва смятат да работят надомна работа.

Както съм казал в предишната статия – в България има със сигурност над сто хиляди човека, които имат някаква степен на увреждане. В това число, а и извън него – има и стотици хиляди възрастни хора, които имат ниски доходи.

За мнозина – работа от дома би била идеална за подпомогане на семейния бюджет.

Темата е много „гореща“. Според данни на Гугъл от 1000 до 10 000 българи търсят всеки месец за коректни фирми за надомна работа.

За това – всеки, който си мисли, че може да измами – нека си помисли пак.

Междувременно, силно Ви съветвам да прочетете моите статии за проверени сайтове, чрез които може да извършвате надомна работа (изпълнявайки микрозадачи) или да работите чрез сайтове за дистанционна работа. Или да припечелвате чрез авторско право. Или да стартирате свой сайт, чрез които да печелите средства. Или да се вдъхновите от идеи за свой бизнес от дома.

Сайтовете, чрез които може да осъществявате надомна работа са следните:

Аз ще приемам данни  и за фирми само с конкретни доказателства. Разбира се – всеки може да запази анонимността си. Няма да приемам и коментари, които целят да уронят доброто име на някого. Ако не са подкрепени с доказателства – няма да ги публикувам.

Не твърдя, че съм най-умния човек. Или най-непогрешимия.

Но в никакъв случай не желая да подведа – дори и с йота моята аудитория.

Ще се радвам на всеки коментар, който би допълнил тази тема.

Междувременно – приканвам всеки, който мисълта за надомна работа не го блазни да разгледа и другите създадени от мен статии.

Споделяйте, коментирайте, правете забележки. Така мисията  на сайта- за независимост и финансова свобода може да бъде реализирана.

Пишете отзивите си като коментар под статията. Или чрез секцията на сайта „Контакти“.

П.С. Ако сте станали жертва на измама, то следва да подадете сигнал до прокуратурата. Ако не сте сигурни до точно коя – районна/окръжна, сигналите се изпращат по компетентност. Дали ще има резултат – никой не може да каже. Всичко опира до доказателствата.

Аз не мога да Ви помогна с правен съвет – понеже измамниците са много находчиви. И измамите са най-разнородни. В повечето случаи измамниците разчитат да мамят множество хора с малки суми, разчитайки, че никой няма да се оплаче срещу тях. А парете – те проиграват (такава си им е нагласата). Няма как човек, който е профукал всичко да върне обратно това, което е взел незаслужено. Измамниците не обичат и да проявяват усилия (пак им е мъчно, те предпочитат да се оплитат в собствените им лъжи).

За това – винаги бъдете бдителни. И не си давайте парите току-така. Няма нищо гарантирано в живота.

Има и търговски риск. И най-честните хора не могат да върнат обратно капиталовложенията на себе си и другите. Просто пазарът ги е „закопал“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on pocket
Pocket
Share on odnoklassniki
OK
Идеи за бизнес без начален капитал
Идеи за бизнес от дома (домашен бизнес)

Идеи за бизнес без начален капитал

В pasivendohod.net аз съм публикувал много материали, които да вдъхновяват моите читатели с идеи за започване на собствен бизнес като начин за завюване на финансова свобода. Доста от тези идеи включват поемането на по-голям финансов риск. Но някои изискват влагането на по-скоро умения. За това реших да компилирим тези материали

Проверка за собственост на домейн
Разни

Проверка за собственост на домейн

Стартирането на уебсайт започва с избора на домейн – името, под което сайтът „ще се подвизава“ в мрежата. Домейните биват много видове. За това, за да не изместя темата на настоящата статия, то те могат да бъдат обобщени под две категории – безплатни и платени. За да бъде запазен един