Коректни фирми за надомна работа

Коректни фирми за надомна работа

Много хора са ме питали: искам да работя надомна работа, кои са коректни фирми за надомна работа?

Както съм отговорил и в тази статия относно надомната работа – да си намериш сигурна такава е „мисията невъзможна“ – повече прочети тук.

Силно Ви съветвам да прочетете моите статии за проверени сайтове, чрез които може да извършвате надомна работа (изпълнявайки микрозадачи) или да работите чрез сайтове за дистанционна работа. Или да припечелвате чрез авторско право. Или да стартирате свой сайт, чрез които да печелите средства. Или да се вдъхновите от идеи за свой бизнес от дома.

Сайтовете, чрез които може да осъществявате надомна работа са следните:

 

 

Аз ще приемам данни  и за фирми само с конкретни доказателства. Разбира се – всеки може да запази анонимността си. Няма да приемам и коментари, които целят да уронят доброто име на някого. Ако не са подкрепени с доказателства – няма да ги публикувам.

Ще се радвам на всеки коментар, който би допълнил тази тема.

Междувременно – приканвам всеки, който мисълта за надомна работа не го блазни да разгледа и другите създадени от мен статии.

Споделяйте, коментирайте, правете забележки. Така мисията  на сайта- за независимост и финансова свобода може да бъде реализирана.

Пишете отзивите си като коментар под статията. Или чрез секцията на сайта „Контакти“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
Telegram
StumbleUpon
Pocket
OK
Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.
Интервюта

Интервю с Радостина Минчева: Моралният престиж е ключов за устойчива бизнес стратегия. Осигурявайте си етичен капитал и за бранда, и на лично ниво.

Разговаряме с Радостина Минчева, която ще сподели своя опит и знание в областта на маркетинга и бранд репутацията. Темата е за значението на моралния престиж в съвременния бизнес свят и как той може да се превърне в силен катализатор за успех или пренебрегването му да доведе до загуби.   Каква

Пасивен доход за жена
Разни

Колко е възможен един пасивен доход за една жена през 2023?

Какво е най-важното за пасивният доход, пасивният доход за жените, какво би било най-лесно и най-добре комбиниращо се с ежедневието на една дама? Какво е пасивен доход – да започнем с това. Това би бил доход носещ печалба с най-малко или никаква работа. За някой това може да е по